Milliyetçi Hareket Partesi Üsküdar İlçe Başkanlığına atılan molotofkokteyli maddi hasara yol açtı.... | ''Üsküdar'ın En''leri atletizm yarışmasında dereceye giren sporculara ve ailelerine Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kar... | Yazarımız Ali Süzen, kendi pencerisinden Partilerin Üsküdar adaylarını açıkladı.... | Üsküdar'da seyir halinde olan bir otomobilin motor kısmında çıkan kıvılcımın büyümesi sonucu, otomobil alev alev yandı.... | Çengelköy'deki Vahdettin Köşkü'nün bulunduğu 50 dönümlük alan Devlet Konukevi oluyor.... | Üsküdar Belediyesi'nce hazırlanan doğal ve kentsel sit alanını koruma amaçlı ''Büyük ve Küçük Çamlıca İmar Planı'' yürür... | Üsküdar Belediyesi, iş dünyasındaki üstün performansları onurlandıran en prestijli organizasyonlardan olan Uluslararası ... | Üsküdar'da geleneksel bayramlaşma merasimi Kurban Bayramı'nın 2.'nci gününde gerçekleştirilecek. Bayramlaşma etkinliğine... | Üsküdar Bahçelievler mahallesi sakinleri sokak iftarı programında aynı sofrada bir araya geldi.... | Üsküdar Belediyesi, Süper Hizmet Sistemi Projesi ile dünya çapında ''Üstün e-Devlet Ödülü'' aldı.... |
|
|
"Bütün Üsküdarlıların Başkanı Olacağım"
1 Nisan 2009 Çarşamba günü göreve başlayan Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara Üsküdar Belediyesi çalışanlarıyla bir araya geldi.
|
Tarih : 06 Nisan 2009, 12:18
|
Kategori : Üsküdar
|
|
"Bütün Üsküdarlıların Başkanı Olacağım"... 1 Nisan 2009 Çarşamba günü göreve başlayan Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara Üsküdar Belediyesi çalışanlarıyla bir araya geldi. Meclis Salonu'nda personele hitaben bir konuşma yapan Başkan Mustafa Kara: "Önümüzde 5 yıl var. Çalışmalarımız sırasında sizlerle daha sık görüşmeyi ve bir araya gelmeyi istiyorum. Karşılıklı olarak kendimizi birbirimizin yerine koyarak çalışacağız. Bu sayede birbirimizi daha iyi anlayacağız. Üsküdarlılara daha iyi hizmet verebilmek için, sizlerden gelen öneri ve eleştirileri dikkate alacağım. Bütün Üsküdarlıların başkanı olacağım." dedi. Çalışanları anlayan ve anlamaya çalışan bir başkan olarak görev yapacağını söyleyen Belediye Başkanı Mustafa Kara: "Birlikte uyum içinde çalışan bir ekip olacağız ve elimizdeki kaynakları en iyi şekilde kullanacağız bunu da hep beraber başaracağız." dedi.
|