Üsküdar Postası Gazetesi - Üsküdar yerel haberlerini ve güncel olayları gazetemizden takip edebilirsiniz...

Üsküdar Belediyesi Temizlikte Hız Kesmiyor...

Üsküdar'ın daha temiz ve nezih bir kent olması için 24 saat hizmet veren Üsküdar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü he...

''Çalışan Gazeteciler Günü'' Üsküdar'da kutlandı...

Üsküdar Belediyesi, ''10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü''nde ulusal ve yerel medyada görev yapan gazetecileri, Üsküdar Bo...

Üsküdar'da bayramın habercisi Kadir Topbaş...

İstanbul'un Ramazan Başkenti Üsküdar'da Ramazan ayının bayram arifesi öncesi son iftarı Büyükşehir Belediye Başkanı Kadi...

Üsküdar Belediyesi Kurban Kesimi Duyurusu...

Üsküdar Belediyesi'nden kurban bayramı için kurban kesim duyurusu ve kurban kesim yerleri...

Marmaray, Üsküdar'ı değiştirecek...

Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Marmaray Projesi ile birlikte Üsküdar'ın çehresinin değişeceğini söyledi....

Çamlıca'da Camii Projesine 47 Başvuru

Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Katibim Festivali'nin başlaması nedeniyle bir açıklama yaptı....

Üsküdar'da şenlik var

Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen Bahar Şenlikleri'nin ilki Ünalan Mahallesi'nde yapılacak....

Nezih Uzel, ebediyete uğurlandı

Geçirdiği rahatsızlık sonucu önceki gün vefat eden gazeteci-yazar Nezih Uzel (74), İstanbul'da toprağa verildi....

Üsküdar'da incelemelerde bulundu

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, bu sabah Üsküdar'da incelemelerde bulundu....

Üsküdar'da bazı yollar trafiğe kapalı

Üsküdar'da Katibim Şenlikleri kapsamında düzenlenecek etkinlikler nedeniyle bazı yollar bugün trafiğe kapatılacak....
 

Mustafa Kara'ya Derneklerden Ziyaret

Mustafa Kara'ya Derneklerden Ziyaret
Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara'yı, Ardahan Dernekleri makamında ziyaret etti.
Tarih : 18 Mayıs 2009, 19:00
Kategori : Üsküdar
Yazı Boyutu : 14 Punto 16 Punto 18 Punto
12 Mayıs’ta gerçekleşen ziyarete, İstanbul Ardahan Kültür Ve Dayanışma Derneği Onursal Başkanı Cevdet Şentürk, İstanbul Ardahan Kültür Ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Demirtaş, İstanbul Beykoz Ardahan Kültür Ve Dayanışma Dernek Başkanı Sari Gökçe, İstanbul Büyük Postane Müdürü Necmettin Aslan, Avcılar Kent Konseyi Genel Sekreteri Mustafa Küpeli, Ardahan İli Çıldır İlçesi Kaşlıkaya Dernek Başkanı Mehmet Yeşil, Ardahan İli Çıldır İlçesi Eski Behrehatun Köyü Kültür ve Dayanışma Dernek Başkanı Yaşar Geler katıldılar.

Heyet adını konuşma yapan Dernek Başkanı Cevdet Şentürk Mustafa Kara’yı tebrik ettikten sonra heyeti tanıttı. Şentürk; Memleketinden övünerek örgütçülükten övünerek bahsettikten sonra, heyetle birlikte getirdiği Kars’ın kır çiçeklerini Mustafa Kara’ya verdi.

Kara; Temiz kimliklere sahip çakmak lazım

Ziyaretten çok memnun olduğunu belirten Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara: Ardahan Derneklerinin getirdiği kır çiçeklerine bakarak memleketteki güzelliklerden bahsetti.

Kara; Ben ortaokulu Kars’ın Akyaka İlçesinde okuduktan sonra lise öğrenimimi tamamlamak için İstanbul’a geldim. Daha sonra babamlarda gelince bir daha Kars’a geri gitmedim. Siyasete Sn. Başbakanla tanıştıktan sonra başladım. Önce Beykoz Belediyesi Meclis Üyesi odum. 29 Mart Genel seçimlerinde Belediye Başkanı Adayı oldum ve kazandım. Seçim döneminde hemşehri ilişkilerinin ne kadar önemli olduğunu anladım. Herkes destek sundu. Bazı hemşehrilerimiz adıma kütü kampanyalar yürüttüyse de gerçek olmadığı için cevap bile vermedim. Ama hemşehrilerimden çok destek gördüm.

Kapısı açık başkan

Kapısının neden açık olduğunu sorduğumuzda, Benim kapım hiç kapanmadı ve hiç kapanmayacak. Benden önce halk derdini anlatmak için bu kapıdan giremiyordu. Ama şimdi kapıyı vurmadan içeri girebiliyor. Ben Kars Akyaka’da doğdum, ama Üsküdarlıyım. Seçim çalışmalarımda Üsküdarlının evine nasıl girdiysem, onlarda benim odama öyle girecekler. Onlar beni evlerinde nasıl ağırladıysalar bende onları öyle ağırlayacağım.

Halk Günümüz çok kalabalık oluyor

Komşuluk ilişkilerimiz çok eskiye dayandığı için gelenlerin sayısı her geçen gün artmaktadır. Bu nedenle biz belediye olarak artan talepleri ve ziyaretleri geri çevirmemek, cevap vermek adına Çarşamba günlerini halk günü ilan ettik diyerek sözlerini bitirdi. 

İbrahim Küpeli/Üsküdar/Siyasal Birikim

Haberi Değerlendir :