Üsküdar Postası Gazetesi - Üsküdar yerel haberlerini ve güncel olayları gazetemizden takip edebilirsiniz...

Ölüm Anı Kamerada

Üsküdar'da iş başvurusu yaptıktan sonra evine gitmekte olan Fatih Öztürk(26) isimli genç bir anda yere yığıldı ve olay y...

Sosyal Baykuş Ödülü Üsküdar'ın!..

Üsküdar Belediyesi, Sosyal Baykuş Kategorisinde ''Konteyner Analizi Projesiyle'' ödüle layık görüldü....

Nezih Uzel, yarın toprağa verilecek

Gazeteci, yazar, müzik adam, kudümzen ve araştırmacı Nezih Uzel, yarın toprağa verilecek...

Üsküdar Belediyesi'nden Önemli Duyuru!

Üsküdar Belediyesi'nin karla mücadele çalışmaları 24 saat devam etmektedir....

Üsküdar'a yeni ''Kardeş Şehir'' Libya'dan!.....

Üsküdar Belediyesi ile Libya'nın Awlilah ilçeleri arasında Kardeşlik Anlaşması imzalandı....

WegO 2012'de çeyrek final heyecanı

Üsküdar Belediyesi WegO 2012 yarışmasında çeyrek finale yükseldi...

Belediye hizmette sınır tanımıyor.

Üsküdar Belediyesi hizmette sınır tanımıyor. Bayramda mezarlıklara giden vatandaşlara servis imkanı sağlanıyor. ...

Üsküdar Tapu Müdürülüğüne Yeni Müdür Atandı...

Üsküdar Tapu Müdürü Recep Köknar'ın İzmit Derince'ye atanmasıyla birlikte, yerine H. Cuma Karadeli atandı....

Acıbadem Mahallesi'nin yeni muhtarı belli oldu...

15 Temmuz kanlı darbe girişimi sırasında Üsküdar Acıbadem Mahallesi Muhtarı Şehit Mete Sertbaş'ın yaşamını yitirmesinin ...

Üsküdar Yüzme Havuzu ve yeraltı otoparkı ihalesi 2...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Üsküdar Yüzme Havuzu ve Zeminaltı Otoparkı İnşaatı yapım işi ihalesini 23 Haziran ...
 

Belediye Sosyal Denge Sözleşmesi imzaladı

Belediye Sosyal Denge Sözleşmesi imzaladı
Üsküdar Belediyesi ile Bem-Bir-Sen Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası arasında Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı.
Tarih : 15 Mart 2011, 00:12
Kategori : Üsküdar
Yazı Boyutu : 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Anayasa da belirtilen devletin temel niteliklerinden olan sosyal devlet ilkesi çerçevesinde; işverenin mali gücünün elverdiği ölçüde; çalışanların bilgi ve becerisini geliştirmek, aynı işi yapan kişiler arasındaki ücret dengesini sağlamak, emeğin karşılığının verilmesini temin etmek, adaletli ücret dağılımı, çalışanların sosyal ve kültürel düzeylerini yükseltmelerini temin etmek, geleceğe güvenle bakmalarını temin etmek, ekonomik ve sosyal barışın temini ile çalışma performansını artırarak demokratik ve katılımcı çalışma düzeni sağlanması amacıyla Üsküdar Belediyesi ile Bem-Bir-Sen Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası arasında Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı.

Üsküdar Belediyesi ile Bem-Bir-Sen Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası arasında Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı.

14 Mart Pazartesi günü Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara ile Bem-Bir-Sen Genel Sekreteri ve İstanbul İl Başkanı Levent Uslu arasında imzalanan Sosyal Denge Sözleşmesi'nden 657 Sayılı Devlet Memurları Yasası'na tabi belediyede görev yapan tüm memur personel ile diğer kamu kurumlarından Üsküdar Belediyesi'ne geçici görevle gelen ve geldiği kurumdan SDS kapsamında veya buna benzer yardım almayan memur personel faydalanacak.

Üsküdar Belediyesi ile Bem-Bir-Sen Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası arasında Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı.

Sözleşmeye göre müdürler, iç denetçiler, müfettişler ve müfettiş yardımcıları ile yetkili sendikanın Üsküdar Belediyesi'nde çalışan Yönetim Kurulu Üyelerine, aldıkları maaşa ilave olarak 1000 TL, diğer tüm memurlara ise aldıkları maaşa ilave olarak 500 TL net ödeme yapılacak.


Üsküdar 34


Haberi Değerlendir :