Üsküdar Postası Gazetesi - Üsküdar yerel haberlerini ve güncel olayları gazetemizden takip edebilirsiniz...

''İstanbul bir İslam şehridir!''

Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Çamlıca Projesini eleştirenleri topa tuttu!...

Selami Ali Spor Merkezi ve Bilgi Evi Hizmete Açıld...

Selami Ali Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Selami Ali Spor Merkezi ve Bilgi Evi hizmete girdi....

Üsküdar Kaymakamlığı, Üsküdar 1. Abolone Turnuvası...

Üsküdar Kaymakamlığı tarafından Oyun Temelli Matematik Öğrenme Laboratuvarı Atölyesi projesi kapsamındaki oyunlardan bir...

Polis Dayağı Hastanelik Etti İddiası

Üsküdar'da bir kişi, Üsküdar Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polislerden suçsuz yere dayak yediğini iddia etti....

Acıbadem'de sokak iftarına yogun ilgi

Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen mahalle iftarlarının üçüncüsü Acıbadem Mahallesi'nde gerçekleştirildi....

11'inci sınıflara özel stand up gösterisi...

Üsküdar Gençlik Merkezi Üsküdar'daki tüm 11'inci sınıflara özel hazırladığı organizasyon ile gençlerin kalbini fethediyo...

Üsküdar metrosu ihaleye çıkıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy Metro Hattı 1. Etap (Üsküdar-Ihlamurkuyu Arası) inşaa...

İstanbul'a yeni metro hattı

İstanbul'un Anadolu yakasına ikinci metro hattı yapımı için 9 Ağustos'ta ihaleye çıkılacak...

Ünalan Mahallesi'nde kabus bitti

Üsküdar Belediyesi ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin koordineli çalışmaları sonucu yapılan Üsküdar Ünalan Üst Geçid...

Çengelköy Hamdullah Paşa Camii'nin açılışı yapıldı...

Üsküdar'da restorasyonu tamamlanan Çengelköy Hamdullah Paşa Camii düzenlenen törenle ibadete açıldı....
 

Üsküdar'da 12 günlük elektrik kesintisi

Üsküdar'da 12 günlük elektrik kesintisi
AYEDAŞ'tan yapılan açıklamaya göre Üsküdar'da 24 Nisan-5 Mayıs tarihleri arasında bazı semtlerde elektrik kesintisi uygulanacak.
Tarih : 21 Nisan 2011, 15:38
Kategori : Üsküdar
Yazı Boyutu : 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş'den yapılan açıklamaya göre, Pendik ve Üsküdar işletme müdürlüklerine bağlı bazı trafo merkezlerinde bakım ve onarım çalışması yapılacak.

Üsküdar'da 24 Nisan-5 Mayıs tarihleri arasında 09.00-15.00 saatleri arasında kesinti yapılacak semtler ve tarihleri şöyle:

24 Nisan Pazar günü;
Zeynep Kamil İlköğretim Okulu, Divitçiler Caddesi, Harmanlık, Arakiyeci, Eski Ekmekçibaşı, Kör Bakkal sokakları, Selimiye İGDAŞ ve Zabıta Amirliği, Selimiye İsfalt Müdürlüğü Atölyeler Caddesi, Karacaahmet Mezarlıklar Müdürlüğü, Nuhkuyusu Caddesi, Karacaahmet Şakirin Camisi, Atatürk İlköğretim Okulu, Selimiye İskele Caddesi, Harem Otogar, Bükücüler Han Sokak, Harem Otel.

25 Nisan Pazartesi günü;
Acıbadem Günal Sokak, Bizim Ev Kooperatifi, Gün Sitesi, Billur Sitesi, Gayretli Sokak, Acıbadem Çeçen Sokak, Vali Evleri Civarı, Acıbadem Şehit, Çeçen, Gül, Berk, Başöğretmen ve Yaprak sokaklar ile Hasan Tan İlköğretim Okulu, Acıbadem Zerrin, Gayretli ve Erol Günaydın sokakları.

26 Nisan Salı günü;
Suat Bedük İlköğretim Okulu, Demirli Sitesi, Şehit Şükrü Sokak, Koşuyolu Tophanelioğlu Caddesi, Petek Sitesi, Hava Lojmanları, Pınar Sitesi, Huzurevi, Koşuyolu Murat Siteleri, Koşuyolu Caddesi, Salih Omurtak Caddesi, Çeşme ve Cevat Paşa sokakları.

27 Nisan Çarşamba günü;
Acıbadem Sabancı Siteleri, Celal Muhtar Sokak Civarı, Acıbadem Tekin Sokak, Havuzlar siteleri, Koşuyolu Faikbey Sokak, Basın siteleri.

28 Nisan Perşembe günü;
Acıbadem Atıfbey Sokak, Bilfen Koleji, Acıbadem Atıfbey Sokak, Gökdemir Siteleri, İstanbul Ticaret Odası Evleri, Acıbadem Faikbey Mescidi Sokak ve civarı, Acıbadem Faikbey Sokak, Çesan Siteleri.

30 Nisan Cumartesi günü;
Selimiye Eczane Sokak, Harem İskele Caddesi, Toktaş Sokak, Kavak İskele ve Kışla caddeleri ile Cami Sokak, Özel Selimiye Hastanesi, Selimiye Neyzenbaşı Halil Can, Şerifbey Çeşmesi, Hafızı Kura sokaklar ve Mustafapaşa sokak civarı, Selimiye Kavak Bayırı Sokak, Harem İskele Ambar, Bestekar Selahattin Pınar, Şerif Kuyusu ve Daye Kadın sokakları ile Harem İskele Hamam, Selimiye Adliye, Şerif Kuyusu ve Nesimi sokakları, Selimiye 1. Ordu, Çeşm-i Kebir, Kışla Caddesi Park Altı, Sagah Paşa sokak ve civarı.

1 Mayıs Pazar günü;
Üsküdar Ahmediye Meydanı, Evliya Hoca, Burlu Mescit ve Bektaş sokakları ile Kuşoğlu Yokuşu, Türktelekom, Tavukçu Bakkal Sokak, Dr. Fahri Atabey Caddesi, Ferah, Sansar ve Boz sokakları, Eski Toptaşı Caddesi ve civarı, Kiler Market, Hasanbey Sokak, Helvacı Ali Sokak, Kartalbaba Caddesi, Kasımağa, Valide İmareti ve Mustafa Noyan sokakları, Eski Toptaşı Caddesi kültür merkezi.

2 Mayıs Pazartesi günü;
Barbaros Mahallesi Karayolları Siteleri, Katip Salih Sokak, Bahar Siteleri, Taise Merkez Şantiyesi, Koşuyolu Şekercioğlu Sokak, Emlak Bankası Evleri, Koşuyolu Caddesi, Çamlık Sitesi Cenap Şahabettin Sokak, Mahmut Yesari ve Lambacı sokakları, Koşuyolu Siteleri.

3 Mayıs Salı günü;
Altunizade Okul Sokak, Altunizade Siteleri, Erzurum Sitesi, Palandöken ve Dadaşlar sokakları ile civarı, STFA İş Merkezi, Fahrettin Kerim Gökay Caddesi Cengiz İş Merkezi, Pasinler Sokak.

4 Mayıs Çarşamba günü;
Nuhkuyusu Caddesi, Güllübahçe, Kümbet, Fıstıklıbayır ve Mantar sokakları ile civarı, Altunizade Capitol, MESA Blokları, Altunizade İsmail Paşa Sokak, Sümerbank Konutları, Denizciler İş Merkezi.


Üsküdar 34


Haberi Değerlendir :