Üsküdara'daki bir çocuk parkına kenarına elektrik direği görünümünde ''Baz İstasyonu'' kondurulduması mahalle halkının t... | Üsküdar esnafının en yoğun olduğu Uncular Caddesi'nde işletme sahiplerinden gelen yoğun talep üzerine prestij yol düzenl... | Üsküdar Belediyesi Aşevi yeni konsepti ile daha fazla yardımsevere ulaşacak... | Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Filistin, Fransa ve Türk Milli Takımı'nın genç güreşçilerini belediye binasında k... | Üsküdar Belediyesi'nin Ramazan Etkinliği çerçevesinde Cumhuriyet Mahallesi'nde düzenlemiş olduğu Mahalle İftarına 5 bind... | 2014 Yılı Kutlu Doğum Haftası Üsküdar'da çeşitli etkinliklerle kutlandı.... | Baharın gelmesiyle evlerde başlayan bahar temizliği, Üsküdar Belediyesi tarafından Üsküdar'ın tüm sokaklarına yayılıyor.... | Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, yerel basın temsilcileri ile bir araya geldi.... | Üsküdar'daki kazı çalışmalarında 60 metre mesafe alınırken tünelin 4 katlı bir binaya yönelmesi sonrası kazıya geçici ol... | Üsküdar'da kavgadan korkarak saklanmaya çalışan 4 yaşındaki Bayram İnce, evin bahçesindeki havuza düşerek boğuldu.
... |
|
|
Ağaç Otobüsün Üzerine Devrildi.
Üsküdar Cumhuriyet caddesinde, Fırtına nedeniyle gövdesinden kırılan bir ağaç caddeden geçen İETT otobüsünün üzerine devrildi.
|
Tarih : 27 Eylül 2008, 01:03
|
Kategori : Üsküdar
|
|
Fırtına nedeniyle gövdesinden kırılan bir ağaç caddeden geçen otobüsün üzerine devrildi. Olayda yaralanan olmazken otobüs şoförü yaşadığı korkudan dolayı şok geçirdi. Üsküdar Cumhuriyet Caddesi'nde ilerleyen İETT otobüsünün üzerine yol kenarındaki ağaç devrildi. İçinde 24 yolcunun bulunduğu otobüsün üzerine büyük bir gürültü ile düşen ağaç daha sonra yol kenarındaki diğer araçların üzerine devrildi. Yolcular yara almadan kazayı atlatırken otobüsün şoförü İsmail Korkmaz yaşanan olay nedeniyle şoka girdi. Şoför olay yerindeki özel bir hastaneye kaldırıldı. Ağacın devrilmesi nedeniyle Cumhuriyet Caddesi ve Selmani Park Caddesi uzun süre trafiğe kapandı. Ağaç itfaiye ekipleri tarafından kesilerek kaldırıldıktan sonra yol yeniden trafiğe açıldı. Bazı tarihi binalar da fırtına nedeniyle hasar gördü. Kaynak: Cihan
|