Üsküdar Postası Gazetesi - Üsküdar yerel haberlerini ve güncel olayları gazetemizden takip edebilirsiniz...

Üsküdar'ın prestijli caddeleri var.

Üsküdar'ın en işlek caddelerine neşter vuruluyor. Semtin prestijli caddeleri Uncular, Yavuztürk Karadeniz ve Küçük Yalnı...

Tarihi eser diye WC yapılamıyor

Üsküdar sahilindeki tarihi Silahtar Ağa Camii'nin cemaati, mabet avlusunda WC olmadığı için büyük sıkıntı çektiklerini b...

Birlikte Yürüyoruz Kampanyası devam ediyor...

''Engellilerle birlikte yaşama kültürünü arttırmak'' amacıyla gerçekleştirilen Birlikte Yürüyoruz Kampanyası devam ediyo...

Üsküdar Belediyesi Verimlilik Proje Yarışması'nda ...

Üsküdar Belediyesi, 2014'ün proje bakımından en verimli 4 kamu kuruluşundan biri olarak seçildi....

Kurban satış yerleri başvuruları başladı......

Üsküdar'da Kurban Bayramı münasebetiyle kurbanlık büyük ve küçükbaş hayvanların satışını gerçekleştirmek isteyen......

Üsküdar'da ölü yunus izdihamı

Üsküdar sahilinde ölü yunus balığı bulundu. Yunus balığı itfaiye ekipleri tarafından karaya çıkarıldı....

Denizcilik ve Kabotaj Bayramı kutlu olsun...

Başkan Kara, 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı....

Lüks motosikletle tur hastanede bitti

Üsküdar'da, plakasını bile almadıkları lüks motosikletiyle gezintiye çıkan iki genç kaza yaptı....

Başkan Kara, Marmaray'da inceleme yaptı

Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Marmaray hizmete girdiğinde Üsküdar'ın ekonomisinin, sosyal ve kültürel hayatının...

Ünalan Mahallesi Yeni Muhtarlık Binası'na kavuştu...

Üsküdar Belediyesi tarafından yaptırılan Ünalan Mahalle Muhtarlığı düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılışı gerçekleşt...
 

Başkan'dan Üsküdarlıya Mesaj

Başkan'dan Üsküdarlıya Mesaj
Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen resmi internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamada tüm Üsküdarlılara teşekkür ederek destek ve dua istedi.
Tarih : 08 Nisan 2014, 13:27
Kategori : Üsküdar
Yazı Boyutu : 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen resmi internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamada tüm Üsküdarlılara teşekkür ederek destek ve dua istedi.

Yapılan açıklama şu şekilde;

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen

Teşekkürler Üsküdar,

On yıl önce bize verdiğiniz yetkiyi 30 Mart 2014 seçimlerinde oylarımızı artırarak bir defa daha tasdik ettiniz. Bundan dolayı tüm Üsküdarlı hemşerilerimi en kalbi hislerle selamlıyor, Üsküdar'ımıza hizmet imkânı bahşettiği için Cenabı Allah'a hamdediyorum.

Kaldığımız yerden yola devam...

30 Mart 2014 yerel seçimleri Üsküdar'ımıza dün olduğu gibi bugün de birbirinden güzel ve kalıcı eserler kazandırmaya devam etmemizin önünü açtığı gibi, yeni hayallerimizin ve hedeflerimizin başlangıcı oldu.

Önümüzdeki süreçte Türkiye'yi geleceğe taşırken Üsküdarlılarla birlikte olmanın heyecanını yaşamaktayım. Sizinle birlikteyim, el ele, gönül gönüle sizlere hizmet etmenin sorumluluğunun heyecanı içindeyim. Üsküdar Belediyesi her zaman sizin hizmetinizde ve yanınızda olacak.

Sevgili Üsküdarlılar!

Kadim beldemiz üzerine sevdamız var, projelerimiz var, hizmetlerimiz var. Geçmişi geleceğe taşıyarak dünü, bugünü bütünleştirerek yaşatmaya çalışacağız. Bunu gerçekleştirirken en büyük desteğimiz sizler olacaksınız. Birlikte sevineceğiz, birlikte yorulacağız, daima kazanan Üsküdarımız olacak...

Validebağ Korusu İstanbul'un en mutena ve yeşil alanı olacak. Kentsel Dönüşüm startımızı Yerinde Dönüşüm anlayışıyla Çavuşdere Dönüşüm projesiyle veriyoruz. Başta boğaz bölgemiz olmak üzere Üsküdar'daki imar sorununu bu dönem çözüme kavuşturacağız. Kentsel Dönüşümle tarihi dokusuna uygun yeni ve modern Üsküdar'ı inşa etmek en büyük idealimizdir.

Bağlarbaşı ile Ünalan spor kompleksleriyle anılacak. Üsküdar'ın dört bir tarafı modern yaşam merkezleriyle donanacak. Gençlerimiz, kadınlarımız, engellilerimiz, yaşlılarımız sunulacak yeni imkânlarla Üsküdarlı olmanın bir ayrıcalık olduğunu daha içten hissedecek. Üsküdarlılık bilinci ortaya çıkacak, Üsküdar'da yaşamak bir ayrıcalık olacak. İstanbul'un dört bir yanından herkes Üsküdar'a imrenecek.

Biz Üsküdar ve Üsküdarlılar için Durmadan Yorulmadan çalışırken sizin de bizi denetlemek için, gözlemlemek için yanımızda olmanızı istiyoruz.

Üsküdar'ın yönetiminde, projelerinde, kararlarında ve geleceğinde söz sahibi olmanız için yola çıktık. Siz de 30 Mart 2014 seçimlerinde bizim yolumuza katılarak gücümüze güç kattınız.

Bize düşen bundan sonra sandıkta olduğu gibi gönüllerde de yer bulmaktır. Bütün Üsküdarlıların hislerine tercüman olmak ve hatırlarında yer almak en büyük dileğimdir. Musalla taşında hüsn-ü şehadetle anılmak, şu fani dünyada hoş bir sada bırakmaktan daha önemli bir şeyin geriye kalmayacağına inanmaktayım.

Dün olduğu gibi bundan sonra da yürüyeceğimiz yolda, yapacağımız hizmetlerde destek ve dualarınıza daha çok ihtiyacım olacak.

Muhabbetle kalın...

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen


Üsküdar 34

Haberi Değerlendir :