Üsküdar Postası Gazetesi - Üsküdar yerel haberlerini ve güncel olayları gazetemizden takip edebilirsiniz...

Üsküdar İftar Sofralarında Komşuluk Perçinleniyor...

Üsküdar Belediyesi'nin Ramazan ayında geleneksel hale getirdiği Sokak İftarları komşulukları perçinliyor....

Kirazlıtepe'de 5 çocuk gözaltına alındı

Üsküdar Kirazlıtepe Mahallesi'nde 12-16 yaş arasındaki 5 çocuk gözaltına alındı....

Üsküdar'da sahte avukata suçüstü!

Facebook üzerinden tanıştığı kadınları evlilik vaadiyle dolandırdığı ileri sürülen Tolgahan Ç. gözaltına alındı....

Üsküdar 5. Mor Salkım Şenliği yapıldı...

5. Mor Salkım Şenliği Bulgurlu Mimoza Parkında Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara'nın da katılımıyla yapıldı....

3. Fotoğraf Yarışması'nın Sonuçları Açıklandı...

Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Fotoğraf Yarışması'nın sonuçları açıklandı....

Kutlu Doğum Haftası Başladı

Üsküdar Müftülüğü tarafınan hazırlanan 2012 yılı Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri Valide-i Cedid Camii'nde okunan Kutlu ...

Emine Erdoğan Beylerbeyi'nde sergi açtı

Beylerbeyi'ndeki Sabancı Olgunlaşma Enstitüsü'nde düzenlenen programa Emine Erdoğan ile birlikte kızı Sümeyye Erdoğan da...

Başbakan'ın ilçeleri kardeş oldu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul ve Ankara'da ikamet ettiği Üsküdar ve Keçiören Belediyeleri kardeşlik protokol...

Çengelköy Lisesi Çanakkale şehitlerini andı......

Bu yıl Üsküdar İlçesi genelinde yapılan 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Çanakkale Şehitlerini anma programını Çengelkö...

Üsküdar Belediyesi ödüle doymuyor..!

Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, ödülünü Ankara'da düzenlenen törenle Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden ald...
 

Hayırsever İşadamları teşekkür yemeğinde bir araya geldi

Hayırsever İşadamları teşekkür yemeğinde bir araya geldi
Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, ilçedeki iftar yemeği organizasyonlarına sponsor olan iş adamlarını, Cemile Sultan Korusu'nda verdiği yemekte ağırlayarak teşekkür etti.
Tarih : 13 Kasım 2014, 12:47
Kategori : Üsküdar
Yazı Boyutu : 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Üsküdar Belediyesi'nin, Ramazan Etkinliği kapsamında düzenlemiş olduğu iftar yemeği organizasyonlarında her gün 30 bin kişi ağırlanmıştı. Ramazan ayı süresince, toplamda 1 milyon kişinin misafir edildiği iftar sofralarının kahramanı hayırsever işadamlarıydı.

Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, iftar yemeklerine sponsor olan 42 hayırsever işadamına Cemile Sultan Korusu'nda teşekkür yemeği verdi. Yemekte, iş adamlarının yanı sıra, Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler, Üsküdar Belediye Başkan Yardımcıları ve Meclis Üyeleri de hazır bulundu.

Gecede teşekkür konuşması yapan Başkan Türkmen ''Üsküdar'ımıza nefes verme adına, sizin bu cömertliğinizin en önemli sebebi inançlarınız, geleneklerinize bağlılığınız ve bu topluma olan gönül borçluluğunuzdur. Bundan dolayı sizlere çok teşekkür ederim'' dedi.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, ilçedeki iftar yemeği organizasyonlarına sponsor olan işadamlarını, Cemile Sultan Korusu'nda verdiği yemekte ağırlayarak teşekkür etti.

''İSTANBUL ALTIN İSE ÜSKÜDAR YAKUTTUR''

İstanbul'un taşı toprağı altınsa, Üsküdar'ın Yakut olduğunu belirten Başkan Türkmen, iş adamlarına Üsküdar'a yatırım yapma çağrısı yaptı. Üsküdar'da, Marmaray, Ümraniye-Çekmeköy Metro hattı ve Avrasya Tüp Geçidi projesi ile ulaşımın merkezi olacağına dikkati çeken başkan Türkmen, ''Ayrıca, 3 kat büyüyecek olan Meydan projemiz, kentsel dönüşüm ve Validebağ Korusu'nun kent ormanı olması, Çamlıca Camii Üsküdar'a çok önemli katkı sağlayacaktır. Hani İstanbul'un taşı toprağı altın diyorlar ya iddia ediyorum ki Üsküdar'ın da taşı toprağı yakuttur. Yatırımlarda Üsküdar'ı tercih edebilirsiniz. Eğer imkânınız varsa gayrimenkul alanında yatırım yapın. Bu fırsatı değerlendirin derim'' diye konuştu.

Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler ise iftar sofralarının kurulmasında emeği geçen işadamlarına ve Üsküdar Belediyesi çalışanlarına teşekkür ederek, ''İnanın, o kadar güzel bir Ramazan geçirdik ki, bir sonraki iftar sofralarını şimdiden özledim'' dedi.

Konuşmalarının ardından Başkan Hilmi Türkmen ve Kaymakam Mustafa Güler, hayırsever işadamlarına teşekkür plaketlerini verdi.


Üsküdar 34

Haberi Değerlendir :