Üsküdar Postası Gazetesi - Üsküdar yerel haberlerini ve güncel olayları gazetemizden takip edebilirsiniz...

Yine Üsküdar

Araştırmacı yazar İsmail Müftüoğlu'nun Milli Gazete'de yayınlanan yazısı......

Huzurevi Öğretmenleri, bugünü bekliyor

Üsküdar'da bulunan Validebağ Mustafa Necatibey Öğretmenler Huzurevi'nde kalan yaşlılar, 24 Kasım Öğretmenler Gününü heye...

Eminönü-Çengelköy vapur hattına ek sefer

Şehir Hatları, Ramazan ayı süresince Eminönü - Beşiktaş - Beylerbeyi - Çengelköy hattına ek sefer konulduğu belirtildi....

Polis Teşkilatı'nın 168. yılı Çengelköy'de kutland...

AK Parti Çengelköy Mahallesi Teşkilatı Polis Teşkilatı'nın 168. kuruluş yıl dönümünü Çengelköy Polis Merkezi'ni ziyaret ...

Üsküdar'a yeni ''Kardeş Şehir'' Libya'dan!.....

Üsküdar Belediyesi ile Libya'nın Awlilah ilçeleri arasında Kardeşlik Anlaşması imzalandı....

Seyyar Satıcının Zabıta İsyanı

Üsküdar sahilinde zabıta memurlarının balık tezgahını kaldırmasına sinirlenen seyyar satıcı intihar etmek istedi....

Kara'dan Mezarlıklar Müdürlüğü'ne yemek......

Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürü ve yardımcılarına 18 Mayıs Salı...

Üsküdar'ın çehresi iki yılda değişti

Mustafa Kara'nın Üsküdar Belediye Başkanlığı koltuğuna oturmasıyla birlikte ilçe genelinde başlatılan projeler tüm hızıy...

Üsküdar'da bina çöktü

Üsküdar'da tarihi bina kısmen çöktü.Can kaybı yada yaralanan olmazken maddi hasar meydana geldi. ...

Türköne çifti Üsküdar'da boşandı

Prof. Dr. Mümtaz'er Türköne ve eski milletvekili Özlem Piltanoğlu, Üsküdar Aile Mahkemesindeki duruşmada tek celsede boş...
 

Çengelköyspor salladı ama yıkamadı

Çengelköyspor salladı ama yıkamadı
Bölgesel Amatör Lig 11.Grup'ta Kasım ayında oynanan Çengelköyspor A.Ş. ile Babaeskispor'un arasındaki mücadele konuk takım 1-0 önde iken devre arasında karşılaşma tatil edilmişti.
Tarih : 22 Aralık 2014, 00:54
Kategori : Spor
Yazı Boyutu : 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bölgesel Amatör Lig 11. Grup'ta Kasım ayında oynanan Üsküdar temsilcisi Çengelköyspor A.Ş. ile Babaeskispor'un arasındaki mücadele konuk takım 1-0 önde iken devre arasında karşılaşma tatil edilmişti. 1 ay sonra karşılaşma tek devre olarak Sarıyer Belediyesi Çayırbaşı Stadı'nda bugün oynandı ve puanlar paylaşıldı.

Kasım ayında Beylerbeyi Stadı'na konuk takımın maça 45 dakika geç kalmasına rağmen oynatılan karşılaşma ilk devre sonunda güvenlik önlemi nedeniyle ertelenmişti.

ÇENGELKÖY ADETA TEK KALE OYNADI

Maça 1-0 mağlup başlayan sezonun flaş takımı Çengelköyspor, oyunu tek kale olarak oynadı. Babaeskispor maç boyunca savunma ağırlıklı oynasa da 82. dakikada golcü futbolcu Fırat takımına puanı getiren golü kaydetti.

SEYİRCİLER İLGİ GÖSTERMEDİ

Sarıyer Belediyesi Çayırbaşı Stadı'nda tribünlerde yaklaşık olarak 100 kişi bu zorlu 45 dakikayı takip ederken Çengelköyspor 46. dakikadan itibaren baskını hissettirdi. 62. dakikada günü başarılı isimlerinden Ali Emre'nin ceza sahası üzerinden şutunu Berkay kornere tokatladı. 71. dakikada Ümit'in sol kanattan ortasında Rıdvan kafa ile indirdi. Kale önüne doğru gelen kafa pasında Cihat'ın şutu direkten oyun alanına döndü ama bayrak kaldı.

GOLCÜ YİNE ATTI

82. dakikada sağ kanattan Naci'nin etkili ortasında kafalardan top sekti ve Fırat Işık topu düzgün kontrol ettikten sonra uzak direğe yerden şutunu attı ve skoru eşitledi. 1-1 Bu golle birlikte birlikte Fırat Işık gol sayısını 9'a yükseltti.

88. dakikada sol kanatta topla birlikte ceza sahasına girdikten sonra Şenol yerde kaldı. Maçın Hakemi aldatmaya yönelik hareketten dolayı Şenol ikinci sarı karttan ihraç edildi. Şenol Beyleybeyi Stadı'nda 45. dakikada sarı kart görmüştü. 90. dakikada Babaeskispor'un tek net gol pozisyonu bu dakikada gerçekleşti. Metin sağ kanatta rakibinden sıyrıldıktan sonra kötü bir vuruş yaptı ve top kaleci Volkan'da kaldı.

SAVUNMA SET ÖRDÜ

92. dakikada ceza sahası içerisinde karambol oluştu. Fırat'ın şutu ilk önce savunmadan döndü. Bu kez Rıdvan şansını denedi ama top yine savunmadan dönerek uzaklaştırıldı. Karşılaşmada başka gol sesi çıkmazken mücadele 1-1 sona erdi.

Karşılaşmanın uzatma dakikaları oynanırken Babaeskispor'da Mehmet yerde kaldı ve oyundan çıkmak zorunda kaldı. Mehmet'in kaburgasına aldığı darbe dolayısıyla saha kenarında uzun süre acı çekti ve ambulansla hastaneye sevk edildi.

BABASI TEKNİK DİREKTÖR, OĞLU 10 NUMARA!

Babaeskispor Teknik Direktörü Günay Benice, 1997 doğumlu Baturay Benice'yi 10 numaralı formasıyla sahaya sürdü. Fazla varlık gösteremeyen Baturay 87. dakikada yerini Doğan'a bıraktı.

EKŞİOĞLU DA MAÇTAYDI

TFF İstanbul İl Başkanı Yemen Ekşioğlu da karşılaşmayı tribünden takip etti. Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı karşılaşmada konuk takımın seyircileri maça gelmedi.

ÇENGELKÖYSPOR - BABAESKİSPOR : 1 - 1

STAT : Sarıyer Belediyesi Çayırbaşı

HAKEMLER : Muzaffer Hoşsoy, Hasan Hüseyin Sivri, Aykut Çalıkan

ÇENGELKÖYSPOR A.Ş. : Volkan, Rıdvan, Ümit, Naci, Musa, Ali Emre, Sezer, Şenol, Erdem, Fırat, Cihat(Dk. 77 Zeki)

BABAESKİSPOR : Berkay, Anıl, Yusuf, Melih, Samet, Mücahit, Metin, Mehmet(Dk. 90+2 Görkem), Burak, Baturay(Dk. 87 Doğan), Berkan

GOLLER : Dk. 45 Mücahit (Babaeskispor) / Dk. 82 Fırat (Çengelköyspor A.Ş.)

SARI KARTLAR : Dk. 45 Şenol, / Dk. 70 Melih, Dk. 75 Anıl, Dk. 80 Berkay, Dk. 86 Metin

KIRMIZI KART : Dk. 88 Şenol (Çengelköyspor A.Ş.)


Yerel Futbol

Haberi Değerlendir :