Üsküdar Postası Gazetesi - Üsküdar yerel haberlerini ve güncel olayları gazetemizden takip edebilirsiniz...

Türk-İslam kültürü Üsküdar'da yaşayacak

Üsküdar Belediyesi Kandilli Geleneksel El Sanatları ve Kültür Merkezi'nin temeli 12 Şubat Cumartesi günü atılacak....

Gecekonduda Yangın: 1 Ölü

Üsküdar'da bir gecekonduda çıkan yangında yürüme ve zihinsel engelli olduğu öğrenilen bir kişi öldü....

Çocuk Parkına Baz İstasyonu Konduruldu

Üsküdara'daki bir çocuk parkına kenarına elektrik direği görünümünde ''Baz İstasyonu'' kondurulduması mahalle halkının t...

Murat Boz, 10 Bin Üsküdarlı Genci Coşturdu...

18-23 Mayıs Gençlik Haftası Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen gençlik festivaliyle coşkuyla kutlandı....

Gürültü kirliliği denetimlerine başlanıyor...

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İstanbul'da ses sınırını aşan eğlence merkezlerine para cezası uygulayacak....

Genç Bakış Üsküdar'dan seslenecek

Üsküdar Gençlik Merkezi Abbas Güçlü ile Genç Bakış programına ev sahipliği yapıyor. Programın konuğu Gençlik ve Spor Bak...

Bulgurlu'da "Bulgur Pilavı Şenliği"

Üsküdar'ın 500 yıllık tarihi mahallesi Bulgurlu'da Üsküdar Belediyesi'nin katkılarıyla Bulgur Pilavı Şenliği düzenleniyo...

Üsküdar'da dehşet dakikaları

Üsküdar'da bir apartmanın bodrumuna saklanan kişi, kendisini farkeden apartman sakinini uzun süren bir boğuşma sonrası b...

Üsküdar metrosu için imzalar atılıyor

Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy-Sancaktepe Metrosu İnşaat ve Elektromekanik İşleri ihalesi için İBB. Ulaşım Daire Başkanlığı R...

Üsküdar'da Musikiyle namaz

Teravih namazını musikiyle bir araya getiren ''Enderun usulü'', İstanbul'da bir asır sonra yeniden hayat buldu....
 

Erdoğan Altan, ''Biz Üsküdar Örgütü olarak seçimlere hazırız''

Erdoğan Altan, ''Biz Üsküdar Örgütü olarak seçimlere hazırız''
CHP Üsküdar İlçe Başkanlığı'nın düzenlemiş olduğu protokol yemeği Çengelköy Sophia'da 250 civarında protokol davetlisi iş adamı ve çok sayıda milletvekili aday adayının katılımı ile gerçekleştirildi. Gecede toplanan yardımlar ile CHP Üsküdar İlçe Örgütünün eskiyen aracının yerine yenisi ilçeye kazandırıldı.
Tarih : 27 Mart 2015, 12:15
Kategori : Politika
Yazı Boyutu : 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP Üsküdar İlçe Başkanlığı'nın Çengelköy Sophia'da düzenlediği geceye çok sayıda davetli katıldı. Davetlileri salon girişinde keman ve gitar eşliğinde çalınan hoş melodilerle karşılayan CHP Üsküdar ilçe yönetim kurulu üyeleri Fatma Halide Altınsaban ve Sibel Tan Çetinkaya'ya zaman zaman ilçe örgütü de destek verdi.

CHP Üsküdar İlçe Başkanı Erdoğan Altan, salonda bulunan davetlilerin masalarını tek tek ziyaret ederek kısa sohbetler yaparak ''hoş geldiniz'' dedi.

Protokol yemeği programına CHP Grup Başkan Vekili Akif Hamza Çebi, İstanbul Bölge Milletvekilleri Kadir Gökmen Öğüt ve Celal Dinçer, Parti Meclis Üyesi ve milletvekili aday adayı Ali Özcan, Parti Meclis Üyesi Onursal Adıgüzel, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Kadiköy Belediye Başkanı Aykut Nuhoğlu, Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprakbelli, eski bakanlardan Mehmet Moğoltay, Ataşehir ilçe başkanı Hakkı Altınkaynak, Kartal İlçe Başkanı Erdal Kıskanç, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdüllah Der, İstanbul eski İl Başkanları aynı zamanda milletvekili aday adayları Oğuz Kağan Salcı ve Beyhan Şimşek, İl Başkan Yardımcısı Çağdaş Sabancı, İl Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Erciyes, ADD Üsküdar Şube Başkanı Mezbure Keleş, Akel Vakfı Yönetim Kurulu ve Başkanı, Üsküdarlıların yakından tanıdığı İstanbul bölge milletvekili aday adayı Av. İrfan Karacan ve çok sayıda aday adayı geceye katıldı.

Gecenin açılış konuşmasını CHP Üsküdar İlçe Başkanı Erdoğan Altan yaptı. Altan, geceye katılan tüm davetlileri selamladıktan sonra, programa mazeret belirtip katılamayan ve mesaj gönderenlerin selamlarını ilettikten sonra geceye bir mesaj ile katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun göndermiş olduğu mesajı okudu.

KILIÇDAROĞLU MESAJ GÖNDERDİ

Kılıçdaroğlu gönderdiği mesajda şu cümleleri yazıyordu; ''CHP Üsküdar İlçe örgütümüzce düzenlenen dayanışma yemeğine katılan tüm partililerimizi içtenlikle selamlıyorum. Sevgili Cumhuriyet Halk Partililer değerli yol arkadaşlarım Cumhuriyet Halk Partisi olarak biz AKP iktidarının maskesini indirmek bu ülkeyi çağdaş uygarlığa taşıyacak düzeni kurmak için yola çıktık. Hedefimiz iktidar... Sizlerin özverisi, katkısı, desteği ve geceli gündüzlü çalışmasıyla Cumhuriyet Halk Partisi'ni iktidara getireceğiz. Çünkü ülkemizi ve insanımızı AKP'nin yarattığı tahribattan, yolsuzluktan ve hukuksuzluktan biran önce kurtulmaktan başka çare yoktur. Bu duygularla örgütümüze olan inancımı tekrarlıyor, geceye katılan tüm Cumhuriyet Halk Partililerime konuklara en iyi iyi dileklerle sevgi ve saygılarımı sunuyorum''.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

CHP Üsküdar İlçe Başkanlığı'nın düzenlemiş olduğu protokol yemeği Çengelköy Sophia'da 250 civarında protokol davetlisi iş adamı ve çok sayıda milletvekili aday adayının katılımı ile gerçekleştirildi.

ASLINDA ARAÇ, ARABA BU İŞİN BAHANESİ

Bizim amacımız ilçe bir araç kazandırmaktı. Bunu sizlerinde sayesinde başardık. Hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Aslında araç, araba bu işin bahanesi, arabayla seçim kazanılır mı? Hayır. İşte bu arabayla kadın kollarımız saha çalışması yapacak, programlarını aksatmayacaklar. İşte bu arabayla gençlik kollarımız akşamları pankartları çok rahat asabilecekler. Yine bu arabayla her türlü saha etkinliğimizi düzenli şekilde programlayacağız. Sağolsun değerli belediye başkanı arkadaşlarımız geçmişten daha çok örgütün yanındalar. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Avcılar'dan, Kadıköy'den, Ataşehir'den, Maltepe'den, Beşiktaş'dan hepsine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bugüne kadar daha doğrusu 30 Mart'tan öncesini saymıyorum, 30 Mart'tan sonra tüm belediye başkanlarımız örgütte biraz daha yakın, çok daha yakın. Örgütte bunu istiyor. Belediye başkanları örgütün içine çıktığında örgüte karşı ne kadar duyarlı, ne kadar sevecen, ne kadar sıcak ve samimi olduklarını ortaya koymalıdırlar. Değerli arkadaşlar biz Üsküdar örgütü olarak seçimlere hazırız. En azından buradan genel başkanımıza ve parti meclisi üyelerimize sonsuz teşekkürlerimiz iletiyorum. Çünkü bizler bu ülkeye demokrasiyi getirmeye yeltenmişiz, biz bu ülkeye demokrasiyi getirmek için uğraşıyoruz. Hakkı, hukuku ve adaleti sağlamak için uğraşıyoruz. Bunun öncesinde kendi içimizde hakkı, hukuku, adaleti sağlamak gerektiğini düşünüyorum. Ve bunu sağolsun genel başkanımız sayesinde sağladık. Yeteli mi? Değil! İnşallah bir daha ki seçime tüm milletvekili aday adayları, tüm belediye başkan adayları, tüm meclis üyesi adaylarını bu örgüt seçecek. Bu bir süreçtir devam ediyor.

BİZDE DÖVÜNMEYE DEVAM EDERİZ

Bizlerin saha çalışmalarıyla, aslında insanların, daha doğrusu AKP'ye oy verenlerin bizden hiçde farklı olmadıklarını onlara hissettirmemiz lazım. Yani onlar AKP'ye oy vermelerinin gerekçesini biz onların yüzüne vuracak değiliz. Kömür almış; alsın, yardım almış; alsın, ama biz onlara farklı bir yaşam şekli sunmadıkça onlar o yardımı almaya devam eder ve onlar AKP'ye oy vermeye devam eder. Bizde dövünmeye devam ederiz.'' dedi.

CHP grup başkan vekili Akif Hamza Çebi gecede yaptığı konuşmada, ''Üsküdar İlçe Başkanlığımızın düzenlediği bu yemekte seçime doğru dayanışmanın birlikte olmanın gücünü hissetmek adına aynı zamanda seçime doğru bir güç birliği yapmanın bir enerjiyi ortaya koymanın bu gecesinde sizinle birlikte olmaktan son derece memnunum. İlçe başkanımızı yapmış olduğu bu güzel davetten dolayı kutluyor, seçime doğru artmasını diliyorum. Aramızda olan milletvekili aday adayı arkadaşlarımızı da bu yolculukta başarılar dinliyorum'' dedi. Çebi, konuşmasının devamında gündemle ilgili bilgilendirme ve değerlendirmeler yaptı.

Protokol konuşmalarının ardından canlı müzik eşliğinde hep beraber halay çekildi. Son olarak CHP Üsküdar İlçe Başkanı Erdoğan Altan ve örgüt üyeleri hep birlikte ilçeye yeni alınan aracın önünde poz verdiler.

Üsküdar 34

Haberi Değerlendir :