Üsküdar Postası Gazetesi - Üsküdar yerel haberlerini ve güncel olayları gazetemizden takip edebilirsiniz...

Üsküdar Devlet Hastanesi'nden büyük vurgun...

Üsküdar devlet hastanesi üzerinden 1 milyon TL'lik büyük vurgun. İşte devleti zarara uğratan çetenin akıl almaz oyunu......

Türkiye'de bir ilk olan Uçurtma Müzesi Üsküdar'da ...

Türkiye'de bir ilk olan Üsküdar Belediyesi Mehmet Naci Aköz Uçurtma Müzesi açıldı. Açılış sonrasında AB Bakanı Egemen Ba...

Rize Kültür, Turizm, Derneği kongresi yapıldı...

Rize Kültür, Turizm, Tanıtım Derneği'nin olağan kongresi, Üsküdar'da Katibim Restaurant'ta yapıldı....

Üsküdar'da 'acele kamulaştırma' kararı

Üsküdar ilçesinde bazı taşınmazların meydan düzenleme alanı kapsamına girmeleri nedeniyle acele kamulaştırılmasını karar...

Vatandaşa boğaz manzaralı tesis

Üsküdar Belediyesi Kirazlıtepe Yaşam Merkezi'nin temel atma töreni Başkan Mustafa Kara'nın katılımıyla gerçekleşti....

Çengelköy Maxi City'de 23 Nisan Şenlikleri...

Çengelköyde bulunan Maxi City alışveriş merkezinde 23 Nisan çocuk bayramı kapsamında etkinlikler düzenlenecek....

''Küçük Melekler'' Üsküdar'da

G. Kore halkının minnettarlığını iletmek üzere Türkiye'ye gelen ''Küçük Melekler Topluluğu'' Üsküdar meydanında mini bir...

Üsküdar'da elektrik kesintisi

Üsküdar'ın bazı mahallelerinde yarın elektrik kesintisi uygulanacak....

Üsküdar Belediyesi'nden Öğrencilere Final Desteği...

Türkiye'de vatandaşlara ücretsiz çorba dağıtımını ilk kez başlatan Üsküdar Belediyesi, bu geleneği bu kez üniversitelere...

Üsküdar'da Şehitlerimizin anısına sergi düzenlendi...

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 98. Yıl Dönümünde Şehitlerimizi Rahmetle Anıyoruz....
 

Üsküdar Belediyespor 'Bismillah' dedi

Üsküdar Belediyespor 'Bismillah' dedi
Bayanlar Hentbol Süper Ligi'nin 3. hafta karşılaşmasında Üsküdar Belediyespor kendi saha ve seyirdisi önünde Anadolu Üniversitesi'ni 35-26 yenerek 'Bismillah' dedi.
Tarih : 03 Ekim 2015
Kategori : Spor
Yazı Boyutu : 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Üsküdar Belediyespor, Aksaray'da yapılan Kadınlar Türkiye Kupası müsabakalarında göstermiş olduğu mücadelenin ardından Bayanlar Hentbol Süper Ligi'nde ligin iddialı ekiplerinden Trabzon Zağnosspor ile kendi evinde karşılaşmış ve çekişmeli geçen karşılaşmayı Zağnospor yabancı oyuncularının etkili oyunuyla kazanmıştı.

2. haftada ise ligin diğer iddialı ekiplerinden İzmir Bşb Bld. Spor ile deplasmanda karşılaşan Üsküdar Belediyespor güzel oyununa rağmen sahadan yine mağlubiyet ile ayrılmıştı.

Bayanlar Hentbol Süper Ligi'nin 3. hafta karşılaşmasında Üsküdar Belediyespor kendi saha ve seyirdisi önünde Anadolu Üniversitesi'ni 35-26 yenerek 'Bismillah' dedi.

Ligin 3. haftasında ise Çamlıca Spor Salonu'nda kendi saha ve seyircisi önünde bu kez Anadolu Üniversitesi'ni konuk eden Üsküdar temsilcimiz etkili bir oyun ile sahadan galibiyetle ayrılarak 'Bismillah' dedi.

Çamlıca Spor Salonu'nda kendi saha ve seyircisi önünde bu kez Anadolu Üniversitesi'ni konuk eden Üsküdar temsilcimiz etkili bir oyun ile sahadan galibiyetle ayrılarak 'Bismillah' dedi.

Karşılaşmanın ilk yarısını da 21-13 önde tamamlayan ekibimiz kendi saha ve seyircisi önünde sergilediği güzel oyunla eksiklerine rağmen kazanmasını bildi.

Karşılaşma sonunda Üsküdar Belediyespor'un deneyimli Antrenörü Serkan İnci yaptığı açıklamada şu sözleri söyledi;

''2015-2016 sezonuna kendi saha ve seyircimiz önünde Trabzon Zağnosspor ile oynadığımız maçla başlamış bulunduk. 20 yaş ortalamasına sahip olan takımımıza ligin en genç takımı diyebiliriz. Özellikle bu sezon Türkiye Hentbol Federasyonu'nun almış olduğu 14 yabancı kararı ile lige kalite ve renk geldi diyebiliriz. Trabzon Zağnosspor da transfer ettiği 9 yabancı oyuncusu ve devamındaki yerli oyuncuları karşısında takımımızın göstermiş olduğu mücadeleden iyi hentbol oynadıklarından dolayı mağlup olsak ta ileriye dönük olumlu mesajlar aldık.

Üsküdar Belediyesi Bayan Hentbol Takımı Antrenörü Serkan İnci

İNCİ, ''ÜSKÜDAR'IN GELECEĞİ BU GENÇLERDİR''

İzmir'de oynadığımız yine kararlı hentbol sonucundaki mağlubiyetimiz ise bizi kesinlikle hırslandırdı. Çünkü sporcumuz Buçe'nin omzunun çıkması gibi yaşadığı talihsiz sakatlık ve geçen sezon ön çapraz bağ ameliyatı olan Sinem'in de hazır olmamasından dolayı süre alamaması ve ileri ki günlerde takımımıza verecekleri katkıların farkında olduğumuz için sabrederek çalışmaya devam etmekteyiz. Evimizde oynadığımız 2. karşılaşmada aynı mücadeleyi gösteren takımımız sahada baskın olan taraf oldu ve Anadolu Üniversitesi'ni 36-25 gibi net bir skorla mağlup ettik. Bu maçta da maçın başında sakatlanan tecrübeli oyuncumuz Esra'nın yokluğuna rağmen ne istediğini bilen bir ekibin yansımasını sahada görmek güzeldi ve bizi destekleyenlere bayramın son gününde bu galibiyeti hediye etmek istiyoruz. Üsküdar'ın geleceği gençlerdir bu gençlerin geleceği de Üsküdar'dır. Tüm Üsküdarlıları takımımızı desteklemeye çağırıyoruz.'' dedi.

Üsküdar 34

Haberi Değerlendir :