Üsküdar'da önceki gün felaketin eşiğinden dönüldü...... | Van'da meydana gelen deprem sonrasında yardıma koşan Üsküdar Belediyesi 10 köyde sıcak yemek dağıtımını sürdürüyor.... | Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş yarın Üsküdar'ın belirli bölgelere elektrik verilemeyeceğini açıkladı.... | Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul ve Ankara'da ikamet ettiği Üsküdar ve Keçiören Belediyeleri kardeşlik protokol... | T.C. Sağlık Bakanlığı`nın desteği ile yürütülen "Kalbinizi koruyun, İçinde sevdikleriniz var" kampanyası kapsamında geçt... | Üsküdar Belediyesi, 1994 yılından bu yana gelenekselleştirdiği iftar yemeği ikramına Üsküdar İskelesi'ndeki eşsiz Boğaz ... | Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, görev sürecinde henüz 2 yılını tamamlamamış olmasına rağmen en başarılı iki Beled... | Üsküdar Belediyesi'nin düzenlediği ''Ağaçlandırma Şenliğine'' çeşitli ilköğretim okulu ve liselerden gelen yaklaşık 1200... | Üsküdar'da, 25 öğrenci taşıyan servis otobüsünün üzerine çınar ağacı devrildi.... | Geçen hafta Bahçelievler ve Altunizade Mahallesinde, açılışının yapılacağını duyurduğumuz Sultan Murat Parkı ve Altuniza... |
|
|
Fen İşlerine 'Kriz' İşlemiyor!
Üsküdar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ülke genelinde yaşanan ve tüm dünyayı etkisine alan küresel mali krize karşın Belediye Başkanı Mustafa Kara'nın talimatları ile yatırım ve çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.
|
Tarih : 01 Eylül 2009, 18:48
|
Kategori : Üsküdar
|
|
Üsküdarlılardan gelen yoğun taleplerin karşılanması için ellerinden gelen tüm çabayı sürdürdüklerini ifade eden Fen İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı M. Hakan Büker, global krize ve tüm zorluklara rağmen ellerindeki olanakların etkin ve verimli bir şekilde kullanılması yönünde çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Sosyal Belediyecilik anlayışı gereği artan vatandaş taleplerinin hızlı bir şekilde sonuçlandırılmaya çalışıldığını ifade eden M. Hakan Büker, yapılan çalışmalarla Üsküdarlıların sağlıklı ve modern çağdaş bir çevrede yaşaması için ellerinden geleni yaptıklarının altını çizdi.
01.04.2009-31.07.2009 tarihi arasındaki yeni yönetim döneminde yapılan yol ve çevre düzenleme yatırım faaliyetleri hakkında bilgi veren M. Hakan Büker, 25 mahalle genelindeki cadde ve sokaklarda; 13.144 ton asfalt yol çalışması, 78 m andezit bordür, 20.919 m beton bordür, 10 m granit bordür, 1.233 m² betonarme duvar, 3.445 m³ taş duvar, 454 m atık su kanalı, 457 m yağmur suyu kanalı, 65 m² andezit parke, 42.755 m² beton parke, 944 m² granit parke, 2059 m² beton tretuar, 1.980 m yeni yol açımı, 867 m yol genişleme çalışması yapıldığını, yapılan çalışmalarla Üsküdar'ın çağdaş kentsel bir görünüme kavuşturulduğunu söyledi.
Diğer taraftan Fen İşleri Müdürlüğü'nün çalışmalarını denetleyen Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Bahçelievler Mahallesi Doktorlar Kooperatifi arsası içerisinde yer alan 4 katlı Hastane binasının kaba inşaatında incelemelerde bulundu. Mustafa Kara ayrıca hastane binasının hemen yanında bulunan Bosna Bulvarı ile ulaşım bağlantı planlaması fizibilite çalışması hakkında bilgi aldı. Belediye Başkanı Mustafa Kara ayrıca Üsküdar'ın çeşitli mahallelerinde yapılmakta olan çalışmaları Başkan Yardımcısı M. Hakan Büker ile birlikte yerinde inceledi.
|  |
|