Üsküdar Postası Gazetesi - Üsküdar yerel haberlerini ve güncel olayları gazetemizden takip edebilirsiniz...

472 yıllık Sıbyan Mektebi'nin tablosu çalındı...

Üsküdar'da bulunan 472 yıllık Yakup Ağa Sıbyan Mektebi'ne ait bir tablo, muhafaza edildiği camiden çalındı....

Londra'yı, Pekin'e bağlayacak proje...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Haydarpaşa Limanı'nda gerçekleştirilen İstanbul Boğazı Karayolu Tüp Geçiş Projesi'nin tem...

Yeni Başkan Yardımcısı Geliyor

Malatya İl Genel Sekreteri Sami Er'in Üsküdar Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirileceği bildirildi....

Üsküdar'da ne varsa, Burda...

Üsküdar'ın ilk ve tek güncel haber sitesi Üsküdar34, ziyaretçi sayısını her geçen gün arttırıyor....

Üsküdar'dan Güneydoğu'ya Eğitim Köprüsü......

Üsküdar Belediyesi Toplumsal Gelişim Merkezi (TOGEM), Üsküdar'da yaptığı hizmetlerle yetinmeyip eğitim oranının düşük ol...

''Eleştiri ve Muhalefet insanları diri tutar''...

Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, yerel basın temsilcileri ile bir araya geldi....

Vakıflar, Üsküdar'da restorasyon yaptıracak...

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, Üsküdar ilçesinde bulunan taşınmazı restorasyon karşılığı kiraya verecek....

Üsküdar PTT binasında yangın

Üsküdar'da, PTT'ye ait bir binada yangın çıktı. Yangına müdahale eden bir itfaiye eri yaralandı....

Üsküdar'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu başl...

Cumhuriyet'in 91'inci yılı, Üsküdar'da coşkuyla kutlanıyor. Etkinlikler, 28 Ekim Salı günü kortej yürüyüşü ve çelenk tör...

Mustafa Kara'dan Ramazan Bayramı mesajı

11 Ayın Sultanı, af ve mağfiretin temeli mübarek Ramazan-ı Şerif ayının sona ermesiyle birlikte Ramazan Bayramı'na ulaşm...
 

Gençlik Merkezi, Bakan Kılıç'ı ağarladı

Gençlik Merkezi, Bakan Kılıç'ı ağarladı
Üsküdar Gençlik Merkezi, Genç Bakış 10. yılının ilk programına ev sahipliği yaptı. Bakan Suat Kılıç programın konuğu oldu.
Tarih : 07 Ekim 2011, 10:45
Kategori : Üsküdar
Yazı Boyutu : 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Üsküdar Gençlik Merkezi, Bakan Suat Kılıç'a ev sahipliği yaptı
Kanal D'de Abbas Güçlü'nün sunumu ile ekrana gelen ve ülke gençliğinin düşünce ve isteklerini gündeme taşıyan platform olan Genç Bakış, 10. yılının ilk programında Üsküdar'da hizmet veren 6 üniversitenin gençlerini Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'la bir araya getirdi.

Üsküdar Belediyesi Gençlik Merkezi'nin ev sahipliğinde yapılan gecede artan terör olaylarından yeni anayasa tartışmalarına, şike soruşturmasından gençlerin işsizlik sorununa kadar birçok konu tartışıldı. Sorulara verdiği yanıtlar samimi bulunan Bakan Kılıç, öğrenciler tarafından sürekli alkışlanırken, programda Belediye Başkanı Mustafa Kara da Üsküdar'da gençlere yönelik yapılan çalışmalar ve yatırımlarla ilgili bilgi verdi.

Özellikle salondaki bir gencin ''Üsküdar'da yüzme havuzu istiyoruz'' talebine Belediye Başkanı Mustafa Kara, ilçe genelinde 3 adet su sporları merkezinin yapılacağını, bunun ilk adımı olan Çengelköy Su Sporları Merkezi'nin de temelinin atıldığını ve inşaatının hızla ilerlediğini belirterek yanıt verdi.


Genç Bakış programı öncesi Belediye Başkanı Mustafa Kara, Bakan Suat Kılıç ile Abbas Güçlü'ye Üsküdar Gençlik Merkezi'ni gezdirerek burada yapılan çalışmalar ve gençlere verilen hizmetler hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Bakan Kılıç, gezi esnasında Gençlik Merkezi'nde kına gecesi yapan bir çift ile neşeli bir diyalog yaşadı. Suat Kılıç ve Abbas Güçlü, 9 bin 400 metrekare büyüklüğündeki Üsküdar Gençlik Merkezi'ni yarım saat süreyle dolaşırken tam bir sosyal yaşam donatısı olan merkezden bir hayli etkilendiklerini ifade ettiler.

Sabahın erken saatleri sona eren Abbas Güçlü ile Genç Bakış programı sonrasında Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'a bir plaket armağan etti.


Üsküdar 34


Haberi Değerlendir :