Üsküdar Postası Gazetesi - Üsküdar yerel haberlerini ve güncel olayları gazetemizden takip edebilirsiniz...

Haluk Kırcı Üsküdar'da yakalandı!

Hakkında yakalama kararı bulunan, Susurluk davası hükümlülerinden Haluk Kırcı Üsküdar'da yakalandı....

Mülkiyet Sorunu Elimizi Kolumuzu Bağlıyor...

Üsküdar Belediye Meclis Üyesi ve İmar Komisyonu Başkanı olan Abdullah Ayaz'la yapmış olduğumuz röportaj...

Üsküdar'ın Gönül Sofraları binlerce kişiyi ağırlıy...

Ramazan coşkusu ve bereketinin doyasıya yaşandığı Üsküdar'da gelenek haline gelen sokak iftarları vatandaşların yoğun il...

Üsküdar 'ÖSYM Bürosu' önünde eylem

Üsküdar'da ÖSYM bürosunun önünde Ygs'deki şifre skandalını protesto etmek isteyen lise öğrencilerine polis müdahale etti...

Üsküdar'da ilk iftar coşkusu

Üsküdar'da ramazan, her yıl olduğu gibi bu yıl da coşkuyla karşılandı....

Başbakan'a 42 metrede Doğum Günü

Başbakan Erdoğan, Marmaray tüp geçit tünelinde inceleme yaptığı sırada doğum günü sürprizi ile karşılaştı....

Üsküdar'da olaylı yıkım

Üsküdar'da 3 katlı binanın çatı katının yıkımı sırasında olaylar çıktı....

Kirazlıtepe Yaşam Merkezi'nin temeli atılıyor...

Kirazlıtepe Yaşam Merkezi'nin temeli 28 Ocak Cumartesi saat 13:00'te atıyor....

Ferah Bilgi Evi Hizmete Girdi...

Üsküdar Belediyesi'nin 13.Bilgievi Ferah mahallesinde hizmete girdi....

Canlı yayın aracı kurşunlandı

Üsküdar'da bir medya kuruluşuna ait park halindeki canlı yayın otobüsü, gece saatlerinde kimliği belirsiz kişi ya da kiş...
 

Üsküdar'a 14 yeni İETT hattı kazandırıldı

Üsküdar'a 14 yeni İETT hattı kazandırıldı
Üsküdar Belediyesi Trafik Komisyonu ile İETT Ortak çalışması sonrası ilçeye 14 yeni otobüs hattı kazandırılırken, 9 hatta araç ilavesi gerçekleştirildi.
Tarih : 12 Kasım 2014, 00:39
Kategori : Üsküdar
Yazı Boyutu : 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Üsküdar Belediyesi, vatandaşlardan gelen talep ve istekler doğrultusunda İETT ile  ortak bir çalışma başlattı. Bu doğrultuda ulaşım sorunlarına çare olabilmek için ilçeye 14 yeni hat daha ilave edildi. 15 Eylül'den sonra 9 otobüs hattına ise araç takviyesi yapıldı. Ayrıca, 9 açık durak  kapalı hale getirildi. İlçedeki durak sayısı ise 547'den 572'ye yükseldi.

ÜSKÜDAR'A 14 YENİ HAT

Yapılan çalışmalar sonrası Üsküdar'a kazandırılan yeni hatlar şunlar;

11F Ferah Mahallesi - Üsküdar, 14FD Küplüce - Ferah - Üsküdar Devlet Hastanesi, 14YE Yavuztürk - İmes-Sarıgazi, 7 Rasathane - Ümraniye Devlet Hastanesi, 11EK Esatpaşa - Cumhuriyet Mahallesi - Karlıdere Caddesi - Üsküdar, 1 Kazdal Caddesi - Üsküdar, 14R Tufan Mahallesi - Kadıköy, 12H M. Akif Ersoy Mahallesi, NATO yolu üzerinden Çengelköy / Kadıköy, 15SK Sultanmurat - Kadıköy, 11ES Esenevler - Üsküdar, E18 Altunizade - Ümraniye - Sabiha Gökçen Havalimanı, 11N Esenevler - Üsküdar, 9 Adem Yavuz Mahallesi - Üsküdar, 13TD Ümraniye - Tepe Üstü - Üsküdar.

9 HATTA ARAÇ TAKVİYESİ

Ulaşım yoğunluğu yaşanan 9 hatta ise çeşitli sayıda araç takviyesi yapıldı. Bu hatlar ise şunlar; 15C 6 araçla hizmet verilirken 1 araç ilavesi, 11Ü Ünalan - Üsküdar hattı 4 araca 1 araç ilavesi, 15S 6 araca 1 araç ilavesi, 11Y Yavuztürk - Üsküdar 6 araca 1 araç ilavesi, 15U Tufan Mahallesi - Üsküdar depar seferleri ilavesi, 11BE Burhaniye - Üsküdar hattına 1 araç ilavesi, 11C hattına 1 ilave hat daha yapılırken, diğer yandan 15ÇK Güzeltepe durağı Basko sitesine kadar uzatıldı.

BEKLEYEN TALEPLER

Tüm bu çalışmaların yanında vatandaşların ulaşımlarını kolaylaştırmak için bazı taleplerin incelemesi devam ediyor. Bazı hatlara araç ilavesi yapılmaya devam edilecek. 11BE Burhaniye-Üsküdar, 11C hattı, 6 nolu hatta 1 ilave, 12C'nin eski güzergâhına dönmesi, Ünalan'dan Üsküdar'a E-5 üzerinden yeni hat talebi, Ünalan Dereyolu Durağı'nın kapalı hale getirmesi, 15U hattının Akgüngör Sokak'a kadar uzatılması, Selimiye İskele Caddesi'nin E-5 ile birleştiği noktaya trafik ışığı ve otobüs durağı talepleri kısa zamanda karara bağlanacak.

9 AÇIK DURAK KAPALI HALE GETİRİLDİ

Üsküdar'ın çeşitli mahallelerindeki 9 açık durak yapılan çalışmalar sonrası kapalı hale getirildi. Bu duraklar ise; Bahçelievler, Çamlıca Caddesi, Kirazlıtepe Büyük Camii, Oğuzhan Camii, İMKB Kız Meslek Lisesi, Sütçüler, Kazdal Caddesi, Üsküdar Devlet Hastanesi, Üsküdar Marmaray Durakları.


Üsküdar 34

Haberi Değerlendir :