Üsküdar Postası Gazetesi - Üsküdar yerel haberlerini ve güncel olayları gazetemizden takip edebilirsiniz...

Çamlıca'nın imar planı

Üsküdar Belediyesi'nce hazırlanan doğal ve kentsel sit alanını koruma amaçlı ''Büyük ve Küçük Çamlıca İmar Planı'' yürür...

Üsküdar'da 26 saatlik su kesintisi

Üsküdar'ın bazı mahallelerine, 16 Nisan Çarşamba günü saat 10.00 ile 17 Nisan Perşembe günü 12.00 saatleri arasında 26 s...

Mustafa Kara'dan Çanakkale Zaferi mesajı

Türk tarihinin şan ve şerefle yoğurulan, kanla yazılan en önemli zaferi: ÇANAKKALE...

Fazilet Eğitim Kurumları Temel Eğitim Sempozyumu d...

Fazilet Eğitim Kurumları ile Marmara Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nin işbirliği ile düzenlenen temel eğitim sempozyumu ...

Türküyle 'acil şifa' dilediler

Erdoğan'a geçmiş olsun dileklerini iletmek için aşık Erol Coşkunoğlu ile Aşık Kevseri de Ardahan'dan geldi....

En Korkunç Ölüm

LPG'li aracın sürücüsü bir başka araca çarpmamak için direksiyonu kırdı. Trafik lambasına çarpan araç 2 kişinin korkunç ...

Kardeşlik Sınır Tanımaz

Türkiye - Makedonya Parlamentolar Arası Dostluk Grubu, Üsküdar Belediyesi'ni ziyaret etti....

GEA Kurtarma Ekibi, Başkanı ziyaret etti....

Merkezi Üsküdar'da bulunan GEA Kurtarma Ekibi, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara'yı makamında ziyaret etti....

Kurban Bayramınız mübarek olsun

Tüm Üsküdar'ların Kurban Bayramını kutlar mutlu ve sağlıklı bir bayram geçirmenizi dileriz....

Üsküdar Belediyesinden Tesis Atağı

Üsküdar Belediyesi, yeni yaptığı 7 spor sahası ve tesisini Üsküdar'daki amatör spor kulüplerinin hizmetine sundu....
 

Üsküdar Sivil Toplum Akademisi kuruldu

Üsküdar Sivil Toplum Akademisi kuruldu
Üsküdar Belediyesi, Üsküdar'da faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşları'na (STK) yönelik faaliyetlerine devam ederken, Başkan Hilmi Türkmen çalışmalara destek veriyor.
Tarih : 30 Ocak 2015, 10:35
Kategori : Üsküdar
Yazı Boyutu : 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Sivil Toplum Kuruluşları'nın hazırlayacağı, Üsküdar'a ve Üsküdarlılara değer katacak tüm projelere destek vereceğini açıklayan Başkan Hilmi Türkmen, bu çerçevede Sivil Toplum Akademisi'nin kurulmasını sağladı. Kent Konseyi bünyesinde kurulan Sivil Toplum Akademisi'nin ilk eğitimi yapıldı.

Üsküdar'da Sivil Toplum Akademisi kuruldu. Kent Konseyi bünyesinde kurulan Sivil Toplum Akademisi'nin ilk eğitimi yapıldı.

Üsküdar Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü koordinatörlüğünde 15 Ocak Perşembe günü, Sivil Toplum Kuruluşlarına yönelik Ulusal ve Uluslararası Hibe Destekleri Genel Bilgilendirme Semineri yapıldı. Seminerin hemen ardından Üsküdar'da faaliyet gösteren STK'ların hibe desteklerinden faydalanmalarını sağlamak amacıyla 21-22 Ocak tarihlerinde Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi (PCM) verildi.

Üsküdar Belediyesi Meclis Salonu'nda düzenlenen eğitime, STK temsilcileri büyük ilgi gösterdi. Eğitimde; Proje Kavramı, Proje Döngüsü Yönetiminde Planlama ve Analiz Aşamaları, Mantıksal Çerçeve Matrisi, Başvuru Rehberinin Değerlendirilmesi, Hibe Başvuru Süreci konuları teorik ve uygulamalı olarak anlatıldı. Grup çalışmaları ile katılımcıların kendi proje fikirlerini kâğıda dökmeleri sağlandı.

Eğitim sonrası yapılan değerlendirme anketi sonucuna göre; Katılımcılar, bu eğitimden duydukları memnuniyeti aktararak Üsküdar Belediyesi'ne teşekkür ettiler.


Üsküdar 34

Haberi Değerlendir :