Üsküdar Postası Gazetesi - Üsküdar yerel haberlerini ve güncel olayları gazetemizden takip edebilirsiniz...

Çamlıca ''radyasyon tepesi'' oldu

Aksiyon dergisi Çamlıca örneğinden yola çıkarak elektromanyetik kirliliği kapağına taşıdı....

Yarışma 10 Eylül'de sonuçlanacak

Çamlıca Camii projesi için 300 bin TL'lik yarışma düzenlendi....

Dünya temizlik günü 2012 Üsküdar

Gönüllü grupların illegal atıkları temizlemek ve toplumun farkındalığını artırmak için başlattıkları Dünya Temizliği (Wo...

Çamlıca'nın imar planı

Üsküdar Belediyesi'nce hazırlanan doğal ve kentsel sit alanını koruma amaçlı ''Büyük ve Küçük Çamlıca İmar Planı'' yürür...

Başkan Kara'dan, 30 Ağustos mesajı

Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı....

Üsküdar'daki park sayısı 239'a ulaştı

Çiçek gibi bir Üsküdar için Üsküdar Belediyesi tarafından yaptırılan 3 yeni park daha hizmete girdi......

Üsküdar'da Karagöz Günleri Başlıyor.

Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel Ramazan etkinliklerinden ''Karagöz Günleri'' Üsküdarlı çocuklarla bu...

Üsküdar'dan Van'a yardım yağıyor

Üsküdar Belediyesi, Van'da meydana gelen ve 7,2 şiddetindeki depremden etkilenen vatandaşlarımıza yönelik yardım çalışma...

ÜSİM, engelli iş arayanlar ile işverenler arasında...

ÜSİM, Türkiye'nin önde gelen marka firmalarının temsilcilerini, engelli iş arayanlarıyla buluşturdu....

Üsküdar, Mor Salkımlar ile Şenlendi.

Mor Salkım Şenliği'nin dördüncüsü 13 Mayıs Çarşamba günü Gülnuş Valide Sultan Camii'nde (Yeni Camii) yapılan törenle baş...
 

15. Uluslararası Özel Sporcular Atletizm Şenliği Engelleri Ortadan kaldırdı

15. Uluslararası Özel Sporcular Atletizm Şenliği Engelleri Ortadan kaldırdı
Üsküdar Belediyesi'nin Milli Eğitim Bakanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı işbirliğiyle düzenlediği 15. Uluslararası Özel Sporcular Atletizm Şenliği Burhan Felek Atletizm Stadı'nda gerçekleştirildi.
Tarih : 10 Mayıs 2022, 17:18
Kategori : Spor
Yazı Boyutu : 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Üsküdar'da düzenlenen 15. Uluslararası Özel Sporcular Atletizm Şenliği, 3 ülkeden, 17 şehirden ve 115 okul'dan toplam 2 bin 100 özel sporcuyu ağırladı. Atletizm Şenliğine katılan engelli sporcular, müsabakalarda ter dökerek engelleri ortadan kaldırdı. Sporcular aynı zamanda sanatçı Metin Şentürk konseriyle eğlenceli vakit geçirdi.

15. Uluslararası Özel Sporcular Atletizm Şenliği'nde 3 ülke, 17 şehir ve 115 okuldan toplam 2 bin 100 sporcu müsabakalara katılarak hem ter döktü hemde engelleri ortadan kaldırdı.

15. Uluslararası Özel Sporcular Atletizm Şenliği'nde 3 ülke, 17 şehir ve 115 okuldan toplam 2 bin 100 sporcu müsabakalara katılarak hem ter döktü hemde engelleri ortadan kaldırdı.

Atletizm Şenliği'ne Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Eğitim Şube Müdürü Gülşen Özer ve Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen okul müdürleri ve beden eğitimi öğretmeleri ile sporcuların yakınları katılım sağladı.

15. Uluslararası Özel Sporcular Atletizm Şenliği

Türkiye, Gürcistan, Bulgaristan ve Kıbrıs'tan gelen özel sporcuların katılım sağladığı atletizm şenliğin'de Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek ve Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'in birlikte verdikleri başlangıç işareti ile yarışan sporcular müsabakalarda ter dökerek engelleri ortadan kaldırıldı.

15. Uluslararası Özel Sporcular Atletizm Şenliği

Başkan Türkmen etkinlikte yaptığı konuşmada, ''Gerçekten tam bir şenlik. Burada bir yarışma değil kardeşlik, sevgi, dayanışma var. Üç ayrı ülkeden, İstanbul'un bütün ilçelerinden 2 binin üzerinde özel çocuğumuz var. Bu çocuklar bugün heyecanlarını ve sevgilerini paylaşacaklar. Aralarında bir müsabaka yok, rakam yok. Paylaşma var, heyecan var, mutluluk var. Anneler, babalar, öğretmenler ve biz bu çocuklardan daha çok heyecanlıyız.'' şeklinde konuştu.

15. Uluslararası Özel Sporcular Atletizm Şenliği

15. Uluslararası Özel Sporcular Atletizm Şenliği'nde yaşamın en zorlu koşullarına karşı gülümseyen karakteriyle milyonların sevgisini kazanan Metin Şentürk konser verdi. Etkinliğe katılan sporcular, Metin Şentürk konseriyle doyasıya eğlendi.

15. Uluslararası Özel Sporcular Atletizm Şenliği

Haberi Değerlendir :