Üsküdar Belediyesi, iftar geleneğini iskelede ve 8 ayrı noktada kuracağı dağıtım merkezlerinde sürdürecek.... | Üsküdar Belediyesi ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin koordineli çalışmaları sonucu yapılan Üsküdar Ünalan Üst Geçid... | Üsküdar Belediyesi, Bağlarbaşı Spor Salonu'nu spor kompleksi haline getiriyor.... | Üsküdar Belediyesi tarafından Kirazlıtepe Mahallesi sakinlerine 3 bin adet kiraz fidanı dağıtıldı.... | İstanbul'un Anadolu Yakasında son günlerde peş peşe yaşanan cami yangınlarına bir yenisi de Üsküdar'da eklendi.
... | Üsküdar Esatpaşa Mahallesi İnönü Caddesi Üzerinde Bulunan AKP Ataşehir Teşkilat Molotof Kokteyli Atıldı.
... | Vatandaşların şiddetli kış koşulları altında evlerinden işlerine, işlerinden de evlerine gidebilmeleri ve sosyal yaşam k... | Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a ayak basarak, İstiklal mücadelesini başlattığı gün olan 19 Mayıs 1919 coşkusunu b... | Anadolu Yakası'nda 10 ilçenin bazı bölgelerine 1 Haziran'da elektrik verilemeyecek.... | Üsküdar belediye başkanı Mehmet Çakır, 29 Mart yerel seçimleri sonrası görevi bırakması sebebiyle bir veda mesajı yayınl... |
|
|
Kâtibim Kültür Ve Sanat Şenliği Başlıyor
Üsküdar Belediyesi tarafından bu yıl 21.'si düzenlenen Uluslararası Kâtibim Kültür ve Sanat Şenliği başlıyor.
|
Tarih : 18 Eylül 2009, 17:26
|
Kategori : Üsküdar
|
|
Üsküdar Belediyesi tarafından bu yıl 21.'si düzenlenen Uluslararası Kâtibim Kültür ve Sanat Şenliği başlıyor.
25-27 Eylül 2009 tarihleri arasında gerçekleşecek şenlikte; resim ve fotoğraf yarışması, konserler, sergiler ve uluslararası halkoyunları gösterileri gibi pek çok kültür-sanat etkinliği yer alıyor.
21. Uluslararası Kâtibim Kültür ve Sanat Şenliği 25 Eylül 2009 Cuma günü, Belediye Başkanı Mustafa Kara'nın sanatçılar, sivil toplum örgütleri ve Üsküdar halkıyla birlikte yapacağı yürüyüşüyle başlayacak. Şenlik Yürüyüşü 18:30'da Bağlarbaşı Meydanı ile Bağlarbaşı Kültür Merkezi arasında yapılacak. Üsküdar 34
|