Üsküdar Postası Gazetesi - Üsküdar yerel haberlerini ve güncel olayları gazetemizden takip edebilirsiniz...

Genç kız amca kurşunuyla öldü.

Üsküdar'da meydana gelen olayda; Amcası ve babası kavga ederken araya giren 17 yaşındaki genç kız, amcasının silahından ...

Kentsel dönüşüm değil yerinde dönüşüm

Mustafa Kara, çok katlı binaları ve nüfus yoğunlaşmasını artıracak kentsel dönüşüm yerine, 'yerinde dönüşüm'ü öneriyor....

Hilmi Türkmen'den New York Belediye Başkanı Eric A...

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen New York'ta düzenlenecek olan Hanım Sultanlar Sergisi öncesinde Üsküdar Belediyes...

Selimiye ve Kuleli turistik alan olmalı!

Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Haber Türk'de yayınlanan Söz Sende'de programında Balçiçek İlter'in konuğu oldu....

Yavuztürk'de Kadir Topbaş Rüzgarı

Bu yıl ikincisi düzenlenen ve 29 Nisan tarihinde Ünalan'da başlayan Mahalle Şenlikleri'nin dördüncüsü, 27-29 Mayıs tarih...

Üsküdar çağdaş bir park daha kavuşuyor

Üsküdar Belediyesi, çağımızın en modern dinlenme alanlarını Üsküdar'a taşımaya devam ediyor....

Zeynep Kamil, Kadir Topbaş'ı misafir etti...

Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen Zeynep Kamil Mahalle iftarı üst düzey konukları ağırladı....

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'in 23 Nisan...

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 94'ncü yılı nedeniyle bir kutlama...

Üsküdar Tapu Müdürülüğüne Yeni Müdür Atandı...

Üsküdar Tapu Müdürü Recep Köknar'ın İzmit Derince'ye atanmasıyla birlikte, yerine H. Cuma Karadeli atandı....

Üsküdarlılar Mısır'daki idam cezası kararlarını pr...

Mısır'daki 528 idam kararı, Üsküdar'da öğleden sonra saat 17.28'de protesto edildi....
 

Üsküdar Belediyesi personel alacak...

Üsküdar Belediyesi personel alacak...
Üsküdar Belediye Başkanlığı, sınavla 2 müfettiş yardımcısı alacak. Duyuru Resmi Gazetenin çeşitli ilanlar kısmında yayımlandı.
Tarih : 18 Şubat 2010, 12:15
Kategori : Üsküdar
Yazı Boyutu : 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Üsküdar Belediye Başkanlığı, sınavla müfettiş yardımcısı alacak. Yazılı sınav, 22 Mart 2010 tarihinde saat 9.30'da Üsküdar Belediye Başkanlığında yapılacak.

Üsküdar Belediye Başkanlığının sınava ilişkin duyurusu, Resmi Gazetenin bugünkü çeşitli ilanlar kısmında yayımlandı.

Duyuruya göre sınav yazılı ve sözlü olmak üzere 2 aşamalı olarak gerçekleştirilecek.

Yazılı sınav, 22 Mart 2010 tarihinde saat 9.30'da Üsküdar Belediye Başkanlığında yapılacak. Yazılı sınavı kazanan adayların katılacağı sözlü sınav ise 1 Nisan 2010 tarihinde saat 14.00'te aynı yerde gerçekleştirilecek.

Üsküdar Belediye Başkanlığı Teftiş Kurulu Müdürlüğünün, münhal bulunan G.İ.H sınıfı, 2 (1 kişi 6. derece ve 1 kişi 9. derece) kadroya, 4 yıllık lisans eğitimi veren, hukuk, siyasal bilgiler, iktisat, işletme, iktisadi ve idari bilimler fakültelerinden veya bunlara denkliği yetkili makamlarca kabul edilen (4 yıllık), yurt içi ve yurt dışındaki öğretim kurumlarından mezun olanlar arasından yapılacak özel yarışma sınavı ile 2 müfettiş yardımcısı alınacak.

Adaylar başvurularını, 18 ve 25 Şubat 2010 tarihleri arasında mesai bitimine kadar Üsküdar Belediye Başkanlığı Teftiş Kurulu Müdürlüğüne şahsen yapacaklar.

Sınava 2009 KPSS (A Grubu) (KPSS-P11veya KPSS-45 puan türünden) puanı 75 ve daha yukarı almış adaylar girebilecek.

Yazılı sınav, 22 Mart 2010 tarihinde saat 09.30 da, yazılı sınavı kazanan adayların katılacağı sözlü sınav ise 1 Nisan 2010 tarihinde saat 14.00'te Üsküdar Belediyesi meclis salonunda gerçekleştirilecek.

Başvurular sonunda değerlendirmeye alınan ve yazılı sınava girecek olan adaylar. 25 Şubat 2010 tarihinden sonra belediyenin www.uskudar.bel.tr sitesinden ve belediye hizmet binası duyuru panosundan ilan edilecek.

Yazılı sınavı kazanan adaylar, 25 Mart 2010 tarihinde Üsküdar Belediyesi ana hizmet binasının ilan panosunda ve belediyenin web sitesinde (www.uskudar.bel.tr) duyurulacak.

Giriş Sınavını kazanan adaylar, en geç 1 Nisan 2010 tarihinde belediye hizmet binasının ilan panosunda ve belediyenin web sayfasında duyurulacak.


Üsküdar34
Haberi Değerlendir :