Üsküdar Postası Gazetesi - Üsküdar yerel haberlerini ve güncel olayları gazetemizden takip edebilirsiniz...

Mustafa Kara'ya Derneklerden Ziyaret

Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara'yı, Ardahan Dernekleri makamında ziyaret etti. ...

Kurban satıcıları yol kapatıp eylem yaptı...

Kurban satıcıları Üsküdar, Bosna Bulvarı'nı araç trafiğine kapatarak, tepkilerini dile getirdi....

Acil Yardım Konvoyu Üsküdar'dan yola çıktı...

Üsküdar Belediyesi, 7.2'lik deprem sonrası arama kurtarma çalışmalarında kullanılmak üzere 4 araçlık bir Acil Kurtarma K...

Üsküdar'da Ekolojik Pazar açılıyor

Yeryüzü Derneği'nin desteği ve Üsküdar Belediyesi'nin katkılarıyla Üsküdar Antikacılar Sokağı 19 Nisan 2014 Cumartesi gü...

Hilmi Türkmen: ''Marmaray'a kardeş geliyor'' dedi...

Avrasya Tüneli hakkında Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı ve AK Parti Üsküdar Belediye Başkan Aday Adayı Hilmi Türkmen'...

Harem Otagarı'nda olan vatandaşa oldu

Harem Otogarını geçen sene ihale yoluyla Üsküdar Belediyesi'nden kiralayan Avrasya terminalleri şirketi eski kiracılarla...

Üsküdar'a Hayran Kaldılar

Üsküdar Belediyesi bu ay yurtdışından gelen misafirlerini ağırladı....

Üsküdar'daki yıkımda felaketin eşiğinden dönüldü.....

Üsküdar'da önceki gün felaketin eşiğinden dönüldü......

Üsküdar'da bina çöktü

Üsküdar'da tarihi bina kısmen çöktü.Can kaybı yada yaralanan olmazken maddi hasar meydana geldi. ...

Üsküdar'da Musikiyle namaz

Teravih namazını musikiyle bir araya getiren ''Enderun usulü'', İstanbul'da bir asır sonra yeniden hayat buldu....
 

Üsküdarlılar İskele'de bayramlaştı.

Üsküdarlılar İskele'de bayramlaştı.
Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan Bayramı bayramlaşma töreni Üsküdar İskelesi'nde geniş bir katılımla yapıldı.
Tarih : 09 Eylül 2010, 18:56
Kategori : Üsküdar
Yazı Boyutu : 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan Bayramı bayramlaşma töreni Üsküdar İskelesi'nde geniş bir katılımla yapıldı.

Bayramlaşma törenine Üsküdar Kaymakamı Süleyman Erdoğan, Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürü Saadettin Gül, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Üsküdar Müftüsü, Üsküdar Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti İstanbul Milletvekili İrfan Gündüz, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Zekeriya Erdim, DSP Üsküdar İlçe Başkanı İnci Sılay, Üsküdar Belediyesi Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları, Sivil Toplum Kuruluşları'nın Yöneticileri, Okul Müdürleri ve çok sayıda Üsküdarlı katıldı.

Bayramlaşma töreninde ilk olarak Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara bayram tebriği konuşması için söz aldı. Başkan Mustafa Kara ''Birliğin, beraberliğin, kardeşliğin ve paylaşmanın en üst düzeye çıktığı Ramazanla beraber Ramazan Bayramını da eda etmiş oluyoruz'' dedi. Üsküdar'ın tarihteki önemine, manevi ve kültürel zenginliklerine ve osmanlıdaki ramazan geleneğini anlatan Mustafa Kara bu gelenek ve göreneği devam ettireceklerini söyledi.


Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara'nın ardından AK Parti İstanbul Milletvekili İrfan Gündüz söz aldı. Gündüz konuşmasına herkesin Ramazan Bayramını tebrik ederek başladı. Gündüz ''Özellikle İstanbul il başkanlığının düzenlemiş olduğu mahalle iftarlarını çok beğendiğini, mahalleliyi büyüğüyle küçüğüyle, kadınıyla erkeğiyle, genciyle yaşlısıyla birbiri ile kaynaştıran bu faaliyetin bir manası var insanları aynı sofrada göz göze bir araya getirmek, onları gönüllerlede bir araya getirmek anlamını taşır. Gözde yakınlık gönülde yakınlığa gözden uzaklıkta gönülden ıraklığa sebep olur. Gerçekten bugün insanlar birbilerinden çok ayrı düşmüş, bunları bir araya getirmemiz lazım. Hatta terör illetinide kurutmanın temelinde bizim unuttuğumuz karşılıksız sevgi ve saygı var. Sevinçlerimizi paylaşarak büyütelim, sıkıntılarımızıda paylaşarak küçültelim. Buna hepimizin ihtiyacı var. O yüzden bu bayramlaşma töreninde sayın başkanımıza teşekkür ediyorum'' dedi.

AK Parti İstanbul Milletvekili İrfan Gündüz'den sonra Üsküdar Kaymakamı Süleyman Erdoğan konuşma yaptı. Kaymakam Söleyman Erdoğan ''Herkesin Ramazan bayramını tebrik ediyorum. Burada yaklaşık bir ayı dolduruyorum, bu süre içerisinde Üsküdar'da olmaktan Üsküdar'da görev yapmaktan çok keyif aldım. Bundan sonraki süreçtede hep beraber olacağız. Gönlümüz ve kapımız her zaman sizlere açık'' dedi.

Üsküdar Kaymakamı Süleyman Erdoğan konuşması sonrasında törene katılanlar ile bayramlaşma merasimine geçilerek tören sona erdi.


Üsküdar 34


Haberi Değerlendir :