Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Kirazlıtepe'de keşkek şenliği düzenleyerek bölge halkına seçimde kendisine verdi... | Üsküdar'da karaya bağlı, yan yatmış boş akaryakıt gemisinde çıkan yangın, itfaiye ve Sahil Güvenlik ekiplerince söndürül... | Üsküdar Kaymakamlığı AB Etüt Proje Ofisi tarafından İSTKA 2015 yılı mali destek programı kapsamında Üsküdar'dan proje ba... | Üsküdar Belediyesi, Kapalı Çarşı esnafıyla bir araya geldi.... | İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (AYEDAŞ) ile Üsküdar Belediyesi arasında iş birliği yapıldı.... | İstanbul'un Anadolu Yakasında son günlerde peş peşe yaşanan cami yangınlarına bir yenisi de Üsküdar'da eklendi.
... | Cumhuriyetimizin 90. yılı Üsküdar Şemsipaşa Anıtı önünde düzenlenen törenle coşkuyla kutlandı.... | Bu yıl ikincisi düzenlenen ve 29 Nisan tarihinde Ünalan'da başlayan Mahalle Şenlikleri'nin ikincisi, boğazın eşsiz güzel... | Birinci derece acil ulaşım yolu ilan edilen ve park yasağı getirilen Üsküdar'daki Hakimiyeti Milliye ve Selman-i Pak cad... | Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, seçim çalışmalarında söz verdiği Cuma Pazarı'nın esnaflarını ve vatandaşlarını m... |
|
|
Sosyal Baykuş Ödülü Üsküdar'ın!..
Üsküdar Belediyesi, Sosyal Baykuş Kategorisinde ''Konteyner Analizi Projesiyle'' ödüle layık görüldü.
|
Tarih : 26 Eylül 2013, 17:02
|
Kategori : Üsküdar
|
|
Türkiye Araştırmacılar Derneği'nin, araştırma sektöründeki başarılı pazarlama ve sosyal araştırmaları ödüllendirmek için bu yıl ilkini düzenlediği ''Baykuş Ödülleri'' sahiplerini buldu. Toplam 6 kategoride 63 projenin yarıştığı ödül töreninde Üsküdar Belediyesi, Sosyal Baykuş Kategorisinde ''Konteyner Analizi Projesiyle'' ödüle layık görüldü. 
Toplum sorunlarını en iyi anlayan ve tanımlayarak çözüme kavuşturan kurum ve kuruluşlara verilen Sosyal Baykuş Ödülü'nü Üsküdar Belediye Başkanı Yardımcısı Hasan Ekmen aldı. Gecede, kurum olarak araştırmanın etkisine inanan ve karar alma süreçlerinde sıklıkla araştırmalardan yararlanan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sayın Fatma Şahin'e ve araştırmayı iş yaşamında aktif bir şekilde kullanan ilk sanatçı olan Gülben Ergen'e ''TÜAD Bilgi Dostu Baykuş'' ödülü verildi. Üsküdar 34
|