Üsküdar Postası Gazetesi - Üsküdar yerel haberlerini ve güncel olayları gazetemizden takip edebilirsiniz...

Çengelköy Hamdullah Paşa Camii'nin açılışı yapıldı...

Üsküdar'da restorasyonu tamamlanan Çengelköy Hamdullah Paşa Camii düzenlenen törenle ibadete açıldı....

Üsküdar Belediyesi mağdur etmedi...

Vatandaşların şiddetli kış koşulları altında evlerinden işlerine, işlerinden de evlerine gidebilmeleri ve sosyal yaşam k...

Fasl-ı Ramazan'da Karagöz-Hacivat oldular...

ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı, Ankara Büyükelçisi ve İstanbul Başkonsolosu Karagöz-Hacivat oyununda rol aldı....

Davut hoca'dan yalan habere cevap

Çengelköy Çınaraltı Camii imamı Davut Özgül, Sabah gazetesinde yer alan haberle ilgili sitemize açıklama yaptı....

Çengelköy'de otomobil pastaneye girdi.

Üsküdar'da aşırı hız yapan otomobilin, kontrolden çıkarak bir pastaneye girdiği bildirildi....

Camiye bebek bırakıldı

Üsküdar Çengelköy'de bir cami önüne 5-6 aylık bir erkek bebek bırakıldı. ...

Üsküdar'da ölü yunus izdihamı

Üsküdar sahilinde ölü yunus balığı bulundu. Yunus balığı itfaiye ekipleri tarafından karaya çıkarıldı....

Başbakan'ın ilçeleri kardeş oldu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul ve Ankara'da ikamet ettiği Üsküdar ve Keçiören Belediyeleri kardeşlik protokol...

Üsküdar'da eğlence dolu 23 Nisan!..

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 92. yılını kutlayacağımız bu yıl, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Haftası ve Çocuk Bayramı Üsküda...

Hilmi Türkmen, ''Üsküdar, İstanbul'un Kalbi''...

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, İstanbul Ajansı muhabirine verdiği röportajda Üsküdar ve kentsel dönüşümden, çoc...
 

Üsküdar Belediyesi, 8. Dönem ilk Belediye Meclis Toplantısı yapıldı

Üsküdar Belediyesi, 8. Dönem ilk Belediye Meclis Toplantısı yapıldı
31 Mart 2019 Yerel Seçimleri'nin ardından yeniden Üsküdar Belediye Başkanı seçilen Hilmi Türkmen, mazbatasını almasının ardından çalışmalara başladı.
Tarih : 09 Nisan 2019, 22:50
Kategori : Seçim 2019
Yazı Boyutu : 14 Punto 16 Punto 18 Punto

31 Mart 2019 Yerel Seçimleri'nin ardından yeniden Üsküdar Belediye Başkanı seçilen Hilmi Türkmen, mazbatasını almasının ardından çalışmalara başladı. 8 Mart Pazartesi günü Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı Belediye Meclis Üyeleri'ni Üsküdar Belediye Meclisi ilk toplantısını gerçekleştirmek üzere bir araya getirdi.

Üsküdar Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen belediye meclis toplantısını Belediye Başkanı Hilmi Türkmen yönetti. Başkan Türkmen, 8. Dönem ilk meclis toplantısının hayırlı olmasını diledi. Meclis toplantısını AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Adem Kaan Pehlivan ve çok sayıda Üsküdarlı da yakından takip etti.

8 Mart Pazartesi günü Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı Belediye Meclis Üyeleri'ni Üsküdar Belediye Meclisi ilk toplantısını gerçekleştirmek üzere bir araya getirdi.

Meclis toplantısı Başkan Türkmen ve siyasi parti grup başkan vekillerinin konuşmasının ardından Meclis 1. Başkan Vekili, Meclis 2. Başkan Vekili, Meclis Katipleri, Belediye Encümen Üyeleri ve Komisyonların Üyeleri seçiminin yapılması ile devam etti.

''SEÇİM BİTTİ, PARTİ ROZETİMİZİ BİR KENARA KOYDUK''

Başkan Hilmi Türkmen belediye meclisinde yaptığı konuşmasında, ''Üsküdar Belediye Meclis Üyeliği hepimize önemli bir sorumluluk yüklemiştir. İnanıyorum ve hiç kuşkumuz yok ki bu sorumluluğu buradaki bütün arkadaşlarımız layıkıyla yerine getireceklerdir. Gerek Üsküdar'ımızın genel sorunları, gerekse her bir meclis üyemizin bulunduğu mahallesinde sokağındaki, caddesindeki ihtiyaçları, sorunları ve taleplerini belediyemizle birlikte karşılayacağız. Belediye başkanı olarak şunu özellikle ifade etmek istiyorum: seçim sürecinde bir partinin adayı idim. Seçim bitti, parti rozetimizi bir kenara koyduk ve tüm Üsküdar'ın Belediye Başkanı olarak meclis üyesi arkadaşlarımızla birlikte hiçbir ayrım gözetmeden, hiç bir fark gözetmeden bütün Üsküdarlı hemşehrilerimize hizmet edeceğiz inşallah'' dedi.

Haberi Değerlendir :