Üsküdar Postası Gazetesi - Üsküdar yerel haberlerini ve güncel olayları gazetemizden takip edebilirsiniz...

Üsküdar'ın caddeleri çiçek açtı

Üsküdar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, sonbaharın güzelliğini yaşadığımız şu günlerde sokak ve caddeleri rengâre...

Üsküdar'da dolandırıcı operasyonu...

Fırıncıyım. Çok sayıda bozuk param var. Bütünleyenlere yüzde 20 fark vereceğim. Vaadiyle esnafı dolandıran şebeke yakala...

Üsküdar'ın bekleyecek zamanı yok!

Üsküdar Belediyesi 2011 yılı bütçesini Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Serdar Güleç ile yaptığımız röportajla masaya ...

Ahmediye Mahallesi yeni Muhtarlık binası açıldı......

Üsküdar Belediyesi, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerini son hızıyla sürdürürken tüm mahallelerinde de yenileme fa...

Üsküdar 'da Balkon Çöktü

Üsküdar'da, Restorasyonu Yapılan Tarihi Bir Konağın Balkonu Çöktü. Enkaz Altında Kalan Bir İşçi Hayatını Kaybetti, Bir İ...

Kadir Topbaş Üsküdar'da

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş Üsküdar'da......

O hep Üsküdarlı oldu...

Üsküdar'da herkesin yakından tanıdığı iş ve siyaset yaşamında önemli yeri olan Mahmut Ekşi ile Üsküdar üzerine yapmış ol...

Lise öğrencisi okulunun 3. katından düştü....

Üsküdar Anadolu İmam Hatip ve İmam Hatip Lisesi'nde okuyan bir kız öğrenci, 3. kattan beton zemine düştü....

Validebağ Korusu betonlaşacak mı?

Üsküdar'daki 354 dönümlük Validebağ Korusu'nun adım adım yok edileceği öne sürüldü. İddiaların dayanağı ise Validebağ De...

Üsküdar parklarıyla göz kamaştırıyor

Üsküdar Belediyesi, bir yandan geleceğimizin teminatı çocuklarımızın daha yeşil bir şehirde yaşayabilmeleri için park ve...
 

Pegasus ile Sen Yeter ki Uçmak İste!

Pegasus ile Sen Yeter ki Uçmak İste!
Seyahat etmeyi seven, yurt içi ve yurt dışı seyahatlerini özgürce gerçekleştirmek isteyenler için Pegasus birbirinden özel fırsatlar sunuyor. Yeryüzünü bulutların arasından seyretmek, seyahat tutkunları için hem büyük bir keyif hem de heyecan verici bir manzaradır.
Tarih : 23 Kasım 2019, 12:24
Kategori : Ekonomi
Yazı Boyutu : 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Seyahat etmeyi seven, yurt içi ve yurt dışı seyahatlerini özgürce gerçekleştirmek isteyenler için Pegasus birbirinden özel fırsatlar sunuyor. Yeryüzünü bulutların arasından seyretmek, seyahat tutkunları için hem büyük bir keyif hem de heyecan verici bir manzaradır. Uçak bileti ucuz olduğu zaman bu durum seyahat etmeyi sevenleri en az bulutların arasında gezmek kadar heyecanlandırır. Kişilerin, seyahat planı yaptıkları zaman akıllarına gelen ilk konu hangi aracı tercih edecekleri konusudur. Uçak, otobüs, vapur, tren ya da özel araç seçenekleri arasında karar vermekte zorlanan gezginler, seyahat edecekleri araçların avantajlarını göz önünde bulundurarak daha doğru bir karara ulaşırlar. Bu ulaşım alternatifleri arasında uçak; rahat, hızlı ve sunduğu avantajlarıyla daha ekonomik olması yönüyle en çok tercih edilen ulaşım aracıdır.

UÇAK BİLETİ ALIRKEN EŞSİZ BİR MOBİL DENEYİME HAZIR OLUN!

Uçak biletini tek tıkla mobil cihazları aracılığıyla satın almak isteyenlere müjde! Yenilenen Pegasus mobil uygulama artık tüm Store'larda sizi bekliyor! Kullanıcı arayüzü, biletleme adımları, uçuş filtreleme özelliği ve Pegasus BolPuan kategorisinin yenilenmesiyle, Pegasus mobil uygulaması sayesinde misafirlerine eşsiz bir deneyim sunuyor! Pegasus mobil uygulama ana ekranından uçak rezervasyonu işlemleri başlatılıp, seyahat tamamlanana kadar tüm ihtiyaçlara tek bir dokunuşla ulaşmak mümkün! Pegasus sadece mobile özel kampanyalarla da misafirlerine eşsiz bir uçuş ayrıcalığı yaşatıyor. Hem yurt içinde hem de yurt dışında sadece mobil uygulamaya özel kampanyalar, Pegasus mobil uygulamasında seyahat tutkunlarını bekliyor! Uygulamanın sağ alt köşesinde yer alan menüde; bilet işlemleri, uçakların kalkış varış bilgileri ve hızlı geçiş hakkında detaylı bilgiler yer alır.

Seyahat etmeyi seven, yurt içi ve yurt dışı seyahatlerini özgürce gerçekleştirmek isteyenler için Pegasus birbirinden özel fırsatlar sunuyor.

PEGASUS MOBİL UYGULAMA İLE UÇAK HIZINDA BİLET AL!

Pegasus mobil uygulama ile Pegasus misafirleri biletlerini uçak hızında alır ve yurt içi ve yurt dışı seyahat adımlarını mobil uygulama üzerinden takip edebilirler. Pegasus mobil uygulamanın sunduğu avantajlar;

- Hızlı Uçak Bileti Alma İmkânı: Uygulama üzerinden ''Ucuz Uçuş Ara'' butonuna tıklayarak gideceğiniz yeri ve zamanı seçip, uçuş bilgilerini kolayca listeletebilirsiniz. Size uygun uçak biletini seçerek, mobil uygulama üzerinden tek tıkla rezervasyonunuzu tamamlayabilirsiniz.

- Uçuş Filtreleme: Pegasus mobil uygulamada uçuşları fiyata ve saate göre sıralamak mümkün. Ekranın sağ üst köşesindeki ikona dokunarak uçuş filtreleme işlemi kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

- Fiyatı Sabitle: Uygun fiyatları kaçırmamak için bileti daha sonra satın alma fırsatı sunan fiyatı sabitleme özelliği, istediğiniz zaman aynı fiyatla uçak seyahati yapmak için büyük bir avantaj!

- İstediğin Para Biriminde Ödeme Yap: Dilediğiniz para biriminde ödeme yapabilmek için toplam tutarın yanında ''^'' işaretine tıklayarak, ekranda listelenen para birimlerinden birini tercih edebilirsiniz.

- BolPuan'larını Uçak Bileti Satın Alırken Kullan: Pegasus'un BolBol uygulamasıyla biriktirdiğiniz BolPuan'larınızı kullanarak uçak biletinizi bedayava almak isterseniz, biletinizi satın alırken bu ekranda seçim yapmayı unutmayın.

- Uçuş Paketini Seç: Uçuş seçiminizi gerçekleştirdikten sonra açılan ekranda farklı içeriklere sahip olan paketlerden size uygun olanı seçerek biletinize ekleyebilirsiniz. Pegasus misafirlerine Süper Eko, Eko, Avantaj ve Business Flex olmak üzere 4 uçuş paketi sunar.

a- Süper Eko: Bu uçuş paketi sadece yurt dışı uçuşu yapacak ve ''bana bir el bagajı yeter'' diyen misafirler tarafından tercih edilebilir.

b- Eko: Eko paketi yurt içi uçuşlarda 15 kg, yurt dışı uçuşlarda 20 kg bagaj hakkı sunması yönüyle ''benim için en önemlisi bagaj'' diyenler tarafından tercih edilebilir.

c- Avantaj:  Pegasus'un, misafirlerine sadece bagaj hakkı değil, koltuğunu ve Pegasus Cafe lezzetlerini de seçmelerine izin veren uçuş paketidir.

d- Business Flex: Pegasus'un ''zaman ve mekana bağlı kalamam'' diyen müşterileri için sunduğu uçuş paketidir. Bilet değişim ve iptal hakkı, koltuk seçimi, 12 kg el bagajına ek yurt içi uçuşlarda 15 kg, yurt dışı uçuşlarda 20 kg bagaj hakkı verir.

Not: Bilgilerin güncelliğini flypgs.com web sitesinden kontrol etmeyi unutmayın.

Haberi Değerlendir :