İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'i makamında ziyaret etti.... | Üsküdar Belediyesi Ramazan Ayı etkinlikleri kapsamında her yıl olduğu gibi binlerce Üsküdarlıya açık havada sokak iftarl... | Gazeteci, yazar, müzik adam, kudümzen ve araştırmacı Nezih Uzel, yarın toprağa verilecek... | 19 Mayıs Atatürk'ü anma ve gençlik spor bayramı etkinlikleri kapsamında Üsküdar İzci Şenliği ve İzci Yürüyüşü gerçekleşt... | 19 Eylül Gaziler Günü, Üsküdar'da düzenlenen törenle kutlandı. Şemsipaşa Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen törende, ... | Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Katibim Festivali'nin başlaması nedeniyle bir açıklama yaptı.... | Üsküdar Çengelköy'de bir cami önüne 5-6 aylık bir erkek bebek bırakıldı.
... | Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yay... | Üsküdar'daki ''Free Zone Istanbul'' sergisinin kayıp tabelaları bulundu.... | İstanbul'da yaşayan Şalpazarlılar, öğrencilere burs sağlamak için Bakan Demir'in de katıldığı toplantıda buluştu.... |
|
|
Kirazlıtepe'de 5 çocuk gözaltına alındı
Üsküdar Kirazlıtepe Mahallesi'nde 12-16 yaş arasındaki 5 çocuk gözaltına alındı.
|
Tarih : 05 Eylül 2009, 17:46
|
Kategori : Üsküdar
|
|
Gözaltına alınan İ.Ç (15), soyadları öğrenilemeyen İbrahim ve Gökhan isimli çocuklar ile ismi ve soyadı öğrenilemeyen iki çocuğun Kirazlıtepe Parkı'nda gözaltına alındığı belirtildi. Üsküdar Kirazlıtepe mahallesinde, duvarlara yasadışı yazı yazdıkları iddiasıyla 5 çocuk Kirazlıtepe parkında gözaltına alındı.
Mahallede bulunan duvarlara yasadışı terör örgütü lehine sloganlar yazıldığı için gözaltına alındıkları öğrenilen çocuklar, Üsküdar Çocuk Amirliği'nde tutuluyor. Gözaltına alınan çocukların yarın savcılığa çıkarılması bekleniyor.
|