Üsküdar Belediyesi, 1994 yılından bu yana gelenekselleştirdiği iftar yemeği ikramına Üsküdar İskelesi'ndeki eşsiz Boğaz ... | Kurban Bayramı'na sayılı günler kala Üsküdar Belediyesi, vatandaşların bayramlarını huzur içerisinde geçirmeleri için tü... | 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Üsküdar Gençlik Merkezi'nde bir dizi etkinlikle kutlandı.... | Üsküdar Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle çocuklara özel etkinlikler hazırladı.... | Üsküdar Belediyesi'nin eğitim ve kültür hizmetleri kapsamında faaliyet göstermekte olan 14. Bilgi Evi, 23 Nisan Ulusal E... | Üsküdar Belediyesi Üsküdar'lı berber esnaflarıyla istişare gecesi düzenledi.... | Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İstanbul'da ses sınırını aşan eğlence merkezlerine para cezası uygulayacak.... | Harem otogarında düzenlenen Operasyonda 10 bin 753 adet sahte ilaç ele geçirilirken, olayla ilgili bir kişi gözaltına al... | Kundaklama Olaylarına İlişkin Bir Kişi Şühpe Üzerine Gözlem Altına Alındı.
... | Üsküdar'da Sokak İçinde Park Halindeki Bir Otomobil Ateşe Verilerek kundaklandı.
... |
|
|
Üsküdar'da Kameramana araba çarptı!
Üsküdar Çocuk Şubesi Müdürlüğü önünde Cem Garipoğlu'nu görüntülemeye çalışan Anadolu Ajansı kameramanına otomobil böyle çarptı.
|
Tarih : 18 Eylül 2009, 11:16
|
Kategori : Üsküdar
|
|
Münevver Karabulut cinayetinin katil zanlısı olduğu öne sürülen Cem Garipoğlu'nu Üsküdar'daki Çocuk Şubesi Müdürlüğü'ne getirildiği sırada çekim yapmaya çalışan bir kameramana araba çarptı.
Cem Garipoğlu'nu Üsküdar'daki Çocuk Şubesi Müdürlüğü'ne getirildiği sırada yaşanan karmaşa, Anadolu Ajansı kameramanı Kenan Yeşilyurt'un yaralanmasına neden oldu. Polis konvoyunun arkasındaki bir araç, görüntü almaya çalışan Yeşilyurt'a çarptı. Acılar içinde yere yığılan Yeşilyurt'a ilk müdahale olay yerindeki meslektaşları tarafından yapıldı. Ardından olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılan Yeşilyurt'un boynunda zedelenme olduğu, sağlık durumunun ise iyi olduğu belirtildi.
|