Üsküdar Postası Gazetesi - Üsküdar yerel haberlerini ve güncel olayları gazetemizden takip edebilirsiniz...

Üsküdar'da incelemelerde bulundu

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, bu sabah Üsküdar'da incelemelerde bulundu....

Belediye'den ''Evde Kuaför Hizmeti''

Üsküdar Belediyesi, Engelliler Merkezi'ne kayıtlı zihinsel ve bedensel engelli vatandaşlarımıza yönelik olarak ''Evde Ku...

Mustafa Kara'dan Ramazan Bayramı mesajı

11 Ayın Sultanı, af ve mağfiretin temeli mübarek Ramazan-ı Şerif ayının sona ermesiyle birlikte Ramazan Bayramı'na ulaşm...

Magandalar Üsküdar'da

Milli Takımın Yarı Finale Yükselmesinin Sevincini Silahla Kutlayan Magandalar, Biri 9 Yaşında Kız Çocuğu Olmak Üzere 3 K...

Yavuztürk'de Kadir Topbaş Rüzgarı

Bu yıl ikincisi düzenlenen ve 29 Nisan tarihinde Ünalan'da başlayan Mahalle Şenlikleri'nin dördüncüsü, 27-29 Mayıs tarih...

Hamdullah Paşa yalısı hakimevi oldu

Çengelköy'de bulunan Hamdullah Paşa yalısı hâkimevi olarak kullanılacak...

Marmara İlahiyat Vakfı Camisi yıkılacak

Depreme dayanıklı olmadığı tespit edilen Üsküdar'daki Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi yanındaki 30 yıllık cami y...

Üsküdar'da esrar operasyonu

İstanbul Üsküdar'da şehirlerarası sefer yapan bir otobüste 17 kilo esrar yakalandı....

Ramazan, Üsküdar'da Bir Başka Yaşanıyor.

11 ayın sultanı Ramazan ayının ilk 3 günü geride kalırken, mübarek ayın coşkusu Üsküdar'da bir başka yaşanıyor....

Vatandaşa boğaz manzaralı tesis

Üsküdar Belediyesi Kirazlıtepe Yaşam Merkezi'nin temel atma töreni Başkan Mustafa Kara'nın katılımıyla gerçekleşti....
 

3.Lig kuraları yarın çekiliyor.

3.Lig kuraları yarın çekiliyor.
TFF 3.Lig'de Yükselme Grubu ile Klasman Grup'larının kuraları 7 Ocak 2010 Perşembe günü Maslak Sheraton Otel'de çekilecek.
Tarih : 06 Ocak 2010, 12:16
Kategori : Üsküdar
Yazı Boyutu : 14 Punto 16 Punto 18 Punto
3.Lig Yükselme Grubu'nda mücadele edecek olan Anadolu Üsküdar ve maçlarına Klasman grubu'nda devam edecek olan Üsküdar temsilcisi Beylerbeyispor'un rakipleri yarın belli olacak. Ayrıca 2. lig kuralarıda yarın çekiliyor. 2. Lig'in kura çekimi saat 11.00'de, 3. Lig kura çekimi ise saat 13.00'te başlayacak.

ANADOLU ÜSKÜDAR'IN PLAY-OFF GRUBUNDAKİ RAKİPLERİ...

Anadolu Üsküdar 1908 Spor, Balıkesirspor, Bandırmaspor, Torbalıspor, Keçiören Sportif A.Ş., Darıca Gençlerbirliği, Pazarspor, Araklıspor, Siirtspor ve Kırıkhanspor ile Yükselme Grubu'nda ilk ikiye girme mücadelesi verecek.

BEYLERBEYİSPOR'UN RAKİPLERİ...
Üsküdar Anadolu ve Darıca Gençlerbirliği takımlarının yükselme grubunda mücadele edeceği 3. lig 3. grupta temsilcimiz Beylerbeyispor(28 Puan), Keçiörengücü(34 puan), Kırıkkalespor (27 puan), Orhangazispor(26 puan), Gölcükspor(26 puan), Maltepespor(24 puan), Düzcespor(21 Puan), Kartal Belediyespor(19 puan), Ankara Demirspor(16 puan) takımları ile mücadele edecek.

24 OCAK PAZAR GÜNÜ BAŞLIYOR.
TFF 3. Lig Yükselme ve Klasman 1-2-3 ve 4'üncü grup müsabakaları 24 Ocak 2010 tarihinde, TFF 3. Lig Klasman 5.Grup müsabakaları ise 7 Şubat 2010 tarihinde oynanacak olan maçlar ile başlayacak.
TFF3. Lig Statüsü gereği müsabaka sistemi şöyle;

YÜKSELME GRUBU MÜSABAKALARI:

Yükselme grubu müsabakaları on takımın katılmasıyla tek grupta çift devreli lig usulüne göre oynanır. Takımlar yükselme grubuna 0 (sıfır) puanla baslar. (2) Yükselme grubu müsabakaları sonunda birinci ve ikinci dereceleri alan iki takım ile eleme müsabakaları sonunda tespit edilecek bir takım daha olmak üzere toplam 3 takım TFF 2. Ligine yükselir.

KLASMAN MÜSABAKALARI:
Kademe müsabakaları dört grupta 3-11 (üç-onbir), bir grupta da 3-9 (üç-dokuz) sırayı alan toplam 43 (kırk üç) takım arasında 5 (beş) grupta çift devreli Lig usulüne göre oynanır. Müsabakalara kademe müsabakalarında alınan puanlarla devam edilir. Klasman müsabakaları sonunda 7 takımlı bir grupta son sırayı alan 1 takım ve 9 takımlı dört grupta da son üç sırayı alan 12 takım olmak üzere toplam 13 (on üç) takım İllerindeki mahalli amatör lige düşerler.

ELEME MÜSABAKALARI:
TFF 3.Lig Yükselme grubu müsabakaları sonunda 3, 4, ve 5 nci sıraları alan 3 (üç) takım ile Klasman müsabakaları sonunda gruplarında ilk sırayı alan 5 (beş) takımın katılmasıyla toplam 8 (sekiz) takım TFF 2.Ligine çıkacak son takımı belirleyecek ve bu müsabakalar sonunda 1 takım daha toplam 3 takım TFF 2.ligine yükselir. Eleme grubu müsabakaları; kur'a usulü ile, TFF tarafından belirlenecek tarafsız saha veya sahalarda tek maçlı eleme usulü ile oynanır. Müsabakalar sonunda bir takım daha TFF 2.Ligine yükselmeye hak kazanır.


Üsküdar34


Haberi Değerlendir :