Üsküdar Postası Gazetesi - Üsküdar yerel haberlerini ve güncel olayları gazetemizden takip edebilirsiniz...

Üsküdar'da taksici cinayeti

Üsküdar'da bir taksici aracına müşteri olarak binen kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından silahla vuruldu....

Üsküdar Belediyesi Aşevi'ni yeniledi

Üsküdar Belediyesi Aşevi yeni konsepti ile daha fazla yardımsevere ulaşacak...

Üsküdar'da Japon Dansı ve Müzik Ziyafeti

Tokyo'nun Shibuya Belediyesi'nden gelen Japon heyeti, Bağlarbaşı Kültür Merkezi'nde Japon dansı ve müzik ziyafeti sundul...

Üsküdar'da Gasp

Üsküdar'da İçki Yüklü Bir Kamyonun Sürücüsü, Kimliği Tespit Edilemeyen, Silahlı ve Maskeli 3 Kişi Tarafından Gasp Edildi...

100.'cü yılında 30 Ağustos Zafer Bayramı Üsküdar'd...

Üsküdar Şemsipaşa Atatürk Anıtı'nda gerçekleştirilen törenle kutlanan 30 Ağustos Zafer Bayramı'na başta yeni göreve başl...

Nezih Uzel, yarın toprağa verilecek

Gazeteci, yazar, müzik adam, kudümzen ve araştırmacı Nezih Uzel, yarın toprağa verilecek...

Üsküdar'da Sünnet Şöleni Var...

Üsküdar Belediyesi maddi durumu yetersiz 1000 çocuğu sünnet ettirdi....

Genç kız amca kurşunuyla öldü.

Üsküdar'da meydana gelen olayda; Amcası ve babası kavga ederken araya giren 17 yaşındaki genç kız, amcasının silahından ...

Vahdettin'in Köşkü dünyaya açılıyor

Osmanlı'nın son padişahı Vahdettin'in Çengelköy sırtlarındaki Boğaz manzaralı köşkü devlet konukevi oluyor....

Okulların geleceği Üsküdar'da tartışıldı

İstanbul Gönüllü Eğitimciler Derneği tarafından organize edilen 2. Ulusal Öğretmenim Sempozyumu'nda okulların geleceği t...
 

Üsküdar'dan Güneydoğu'ya Eğitim Köprüsü...

Üsküdar'dan Güneydoğu'ya Eğitim Köprüsü...
Üsküdar Belediyesi Toplumsal Gelişim Merkezi (TOGEM), Üsküdar'da yaptığı hizmetlerle yetinmeyip eğitim oranının düşük olduğu Mardin ve Şanlıurfa' okul öncesi eğitim vermek üzere 2 anaokulunu daha hizmete açtı.
Tarih : 11 Nisan 2010, 23:03
Kategori : Üsküdar
Yazı Boyutu : 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Üsküdar Belediyesi Toplumsal Gelişim Merkezi (TOGEM), Üsküdar'da yaptığı hizmetlerle yetinmeyip eğitim oranının düşük olduğu Mardin ve Şanlıurfa' okul öncesi eğitim vermek üzere 2 anaokulunu daha hizmete açtı.


9 Nisan 2010 Cuma günü Mardin'de Mardin Merkez Vatan İlk Öğretim Okulu'nun açılışı Mardin Valisi Hasan Duruer, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, TOGEM Başkanı Saadet Gülbaran, okul müdürleri, öğretmen , öğrenci ve velilerin katılımı ile gerçekleşti.

Mardinli Zafer Tatlıcı, Zeynep Öztürk ve Gülşen Ökten sponsorluğunda Üsküdar Belediyesi Toplumsal Gelişim Merkezi (TOGEM) tarafından yaptırıldı.

Programda Mardinli öğrenciler tarafından halkoyunları gösterileri ve şiiirler okundu. Ana sınıfı öğrencileri folklor ve dans gösterisi yaptı.

Okul açılışından sonra Mardin Atatürk KültürMerkezi'nde 300 öğrenciye hediye dağıtım ve açılışı yapılan hayırseverlere plaket takdim töreni yapıldı.

Kepirce Köyündeki Çocuklar Çok Mutlu...

Şanlıurfa'nın Bozova ilçesi Kepirce Köyü'nde hayırseverler Aysel Doğan, Zehra Büyükekşi, Çiğdem Kamer, Gönül Keçeci, Fatma Doğan ve Ayten Kolunsağ tarafından TOGEM vasıtası ile yapılan ana okulu 10 Nisan 2010 Cumartesi günü açıldı.

Açılış programına Şanlıurfa Millet Vekili Müfit Yetkin, Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan, Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, TOGEM Başkanı Saadet Gülbaran, Bozova Kaymakamı Mehmet Özel, Bozova Belediye Başkanı Hasan Arusoğlu, okul müdürleri, öğretmenler ve Kepirce Köyü sakinleri katıldı.

Ayrıca TOGEM tarafından Kepirce Köyünce bir hafta önce evlenen bir çifte çeyiz hediye edildi. Okulaçılış töreninden sonra Bozova Kültür Merkezi'nde yine 300 öğrenciye hediye paketleri verildi ve hayırseverlere plaketleri takdim edildi.


Üsküdar 34

Haberi Değerlendir :