Üsküdar Postası Gazetesi - Üsküdar yerel haberlerini ve güncel olayları gazetemizden takip edebilirsiniz...

Üsküdar Belediyesi'nden Başarıya Ödül...

Üsküdar Belediyesi, kitap okumayı teşvik etmek amacıyla ilçe sınırları dâhilinde hizmet veren 13 Bilgievi'nde hizmet ala...

Çayelililer Üsküdar'da güç birliği yaptı....

Çayeli Şairler Deresi Derneği ve İncesırt Köyü Derneği, düzenlenen görkemli bir törenle Üsküdar'daki yeni binalarında fa...

Mustafa Kara'dan Ramazan Bayramı mesajı

11 Ayın Sultanı, af ve mağfiretin temeli mübarek Ramazan-ı Şerif ayının sona ermesiyle birlikte Ramazan Bayramı'na ulaşm...

Üsküdar Sahil Yolu hizmete girdi

Üsküdar Meydanı Sahil Geçiş Yolu Projesi 24 Ağustos Çarşamba günü itibariyle araç ve yaya trafiğine açıldı....

Üsküdar - Eminönü vapurundan atladı.

Üsküdar - Eminönü seferini yapan Moda adlı şehir hatları vapurundan bir kişinin denize atladığı öne sürüldü....

Cemile Sultan'a ikinci hayat

1952 yılında elektrik kontağından çıkan yangında tamamen kül olan Kandilli'deki Cemile Sultan Konağı yeniden inşa ediliy...

Başkan Türkmen Ermeniler'in Doğuş Bayramı'na katıl...

Ermeni Cemaati'nin Hz. İsa'nın doğum gününü kutladıkları törene katılan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, dostluk ...

Üsküdar Belediye'sinden Taşınmaz Satışı

Üsküdar Belediye Başkanlığı, ilçede yer alan 3 taşınmazın satışını kapalı teklif usulüyle yapacak....

Hükümet Konağı Temeli Atılıyor

Üsküdar'ın en büyük eksiklerinden biri olan Üsküdar Hükümet Konağı'nın temeli 10 Haziran Çarşamba günü atılıyor. ...

500 kişi SAADET'e iltihak etti

Üsküdar'da çeşitli partilerden Saadet Partisi'ne katılan 500 kişi için iltihak töreni düzenlendi. Yeni partilileri roze...
 

Üsküdar Belediyesi personel alacak...

Üsküdar Belediyesi personel alacak...
Üsküdar Belediye Başkanlığı, sınavla 2 müfettiş yardımcısı alacak. Duyuru Resmi Gazetenin çeşitli ilanlar kısmında yayımlandı.
Tarih : 18 Şubat 2010, 12:15
Kategori : Üsküdar
Yazı Boyutu : 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Üsküdar Belediye Başkanlığı, sınavla müfettiş yardımcısı alacak. Yazılı sınav, 22 Mart 2010 tarihinde saat 9.30'da Üsküdar Belediye Başkanlığında yapılacak.

Üsküdar Belediye Başkanlığının sınava ilişkin duyurusu, Resmi Gazetenin bugünkü çeşitli ilanlar kısmında yayımlandı.

Duyuruya göre sınav yazılı ve sözlü olmak üzere 2 aşamalı olarak gerçekleştirilecek.

Yazılı sınav, 22 Mart 2010 tarihinde saat 9.30'da Üsküdar Belediye Başkanlığında yapılacak. Yazılı sınavı kazanan adayların katılacağı sözlü sınav ise 1 Nisan 2010 tarihinde saat 14.00'te aynı yerde gerçekleştirilecek.

Üsküdar Belediye Başkanlığı Teftiş Kurulu Müdürlüğünün, münhal bulunan G.İ.H sınıfı, 2 (1 kişi 6. derece ve 1 kişi 9. derece) kadroya, 4 yıllık lisans eğitimi veren, hukuk, siyasal bilgiler, iktisat, işletme, iktisadi ve idari bilimler fakültelerinden veya bunlara denkliği yetkili makamlarca kabul edilen (4 yıllık), yurt içi ve yurt dışındaki öğretim kurumlarından mezun olanlar arasından yapılacak özel yarışma sınavı ile 2 müfettiş yardımcısı alınacak.

Adaylar başvurularını, 18 ve 25 Şubat 2010 tarihleri arasında mesai bitimine kadar Üsküdar Belediye Başkanlığı Teftiş Kurulu Müdürlüğüne şahsen yapacaklar.

Sınava 2009 KPSS (A Grubu) (KPSS-P11veya KPSS-45 puan türünden) puanı 75 ve daha yukarı almış adaylar girebilecek.

Yazılı sınav, 22 Mart 2010 tarihinde saat 09.30 da, yazılı sınavı kazanan adayların katılacağı sözlü sınav ise 1 Nisan 2010 tarihinde saat 14.00'te Üsküdar Belediyesi meclis salonunda gerçekleştirilecek.

Başvurular sonunda değerlendirmeye alınan ve yazılı sınava girecek olan adaylar. 25 Şubat 2010 tarihinden sonra belediyenin www.uskudar.bel.tr sitesinden ve belediye hizmet binası duyuru panosundan ilan edilecek.

Yazılı sınavı kazanan adaylar, 25 Mart 2010 tarihinde Üsküdar Belediyesi ana hizmet binasının ilan panosunda ve belediyenin web sitesinde (www.uskudar.bel.tr) duyurulacak.

Giriş Sınavını kazanan adaylar, en geç 1 Nisan 2010 tarihinde belediye hizmet binasının ilan panosunda ve belediyenin web sayfasında duyurulacak.


Üsküdar34
Haberi Değerlendir :