Üsküdar Belediyesi de çeşitli noktalara kurduğu kurban kesim yerleri ile bayrama hazır hale geldi.... | Üsküdar Belediye Meclisi'nin Temmuz ayı oturumları eski belediye binası meclis salonunda gerçekleştirildi.... | Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.... | Üsküdar'da Bahçelievler Mahallesinde, yıkım kararı alınan 34 gecekondudan 3'ü Üsküdar Belediyesi ekiplerince yıkıldı.... | Üsküdar-Sancaktepe Metrosu'nda, Ümraniye Çarşı ile Altunizade bağlandı. Sırada Bağlarbaşı İstasyonu var.... | Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel Ramazan etkinliklerinden ''Karagöz Günleri'' Üsküdarlı çocuklarla bu... | Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan Bayramı bayramlaşma töreni Üsküdar İskelesi'nde geniş bir katılımla yap... | Üsküdar'da, çöp konteyneri kenarına poşet içerisine bırakılmış 2 adet hakem bombası ve bir miktar boş mermi kovanı bulun... | Üsküdar'ın en büyük eksiklerinden biri olan Üsküdar Hükümet Konağı'nın temeli 10 Haziran Çarşamba günü atılıyor.
... | Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Üsküdar Belediye Meclisi'nin 45 üyesini yemekli bir toplantıda bir araya getirdi.... |
|
|
Başbakan Erdoğan Cuma Namazını Üsküdar'da kıldı
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını Üsküdar'da kıldı.
|
Tarih : 30 Mayıs 2014, 17:20
|
Kategori : Üsküdar
|
|
Başbakan Erdoğan, Üsküdar Kısıklı'daki konutundan ayrılarak yakınlardaki Hz. Ali Camii'ne geldi. Erdoğan'ın gelişi nedeniyle cami ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı. 
İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok ve Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen de Başbakan Erdoğan'a eşlik etti. Cuma namazını kıldıktan sonra bir süre vatandaşlarla sohbet eden Başbakan Erdoğan, daha sonra camiden ayrıldı. Üsküdar 34
|