Üsküdar Postası Gazetesi - Üsküdar yerel haberlerini ve güncel olayları gazetemizden takip edebilirsiniz...

Üsküdar Meydanı da yayalaşıyor

Büyükşehir'in son meydan projesi Üsküdar'da hayata geçecek....

Otomobil Kundaklandı

Üsküdar'da Sokak İçinde Park Halindeki Bir Otomobil Ateşe Verilerek kundaklandı. ...

Üsküdar'a Hayran Kaldılar

Üsküdar Belediyesi bu ay yurtdışından gelen misafirlerini ağırladı....

Üsküdar'a iki katlı meydan yapılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Üsküdar Meydanı'nı yeniden düzenlemek için düğmeye bastı. Projeye, meydandaki Marm...

"Üsküdar'ın Yüzü Değişiyor"

Üsküdar'ın 100'ü Değişiyor Proje Yarışması Sonuçlandı......

Bülent Şirin, ''Yerel Basın Seçim Kazandırmıyormuş...

30 Mart'tan bu yana üç (yazıyla üç) ay geçtiğine göre, o gün yapılan seçimlerde göreve gelen yöneticilerin 57 (yazıyla e...

Genç kız amca kurşunuyla öldü.

Üsküdar'da meydana gelen olayda; Amcası ve babası kavga ederken araya giren 17 yaşındaki genç kız, amcasının silahından ...

Küçüksu Camii ve Kültür Merkezi açıldı

Küçüksu Hoca Mahmut Bayram Camii ve Kültür Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı....

Üsküdar'da aşure bereketi

Üsküdar Belediyesi Muharrem ayı nedeniyle belediye binası önüne kurulan çadırlarda aşure dağıttı....

Mustafa Kara'dan 23 Nisan Mesajı...

Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 90'ncı yılı nedeniyle bir kutlama ...
 

Üsküdar'da eğitimli temizlik ordusu görev yapacak

Üsküdar'da eğitimli temizlik ordusu görev yapacak
Üsküdar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlediği programda temizlik personeline 'Motivasyon ve İletişim' temalı eğitim semineri verdi.
Tarih : 23 Aralık 2014, 17:16
Kategori : Üsküdar
Yazı Boyutu : 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı, süpürgeciler, moloz taşıyanlar, çöp toplayıcılar, temizlik araçları şoförleri dahil olmak üzere 913 personelin tamamı ile amir ve müdürleri programa katıldı.

Eğitimde Başkent Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Özcan Yağcı ve İletişim Uzmanı Doç. Dr. Şaban Kızıldağ temizlik personeline iletişim ve motivasyon konusunda aktarımlarda bulundu.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

Üsküdar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlediği programda temizlik personeline 'Motivasyon ve İletişim' temalı eğitim semineri verdi..

İnteraktif olarak gerçekleşen eğitim seminerinde yaşanan ilginç anlar ve diyaloglar salonda kahkahaların yükselmesine neden oldu. İletişim uzmanlarının oluşturduğu sohbet ortamında temizlik personellerinin, işleri sırasında yaşadıkları sorunları anlatması ve katılımcılar arasında yer alan müdürlerini eleştirip sitemler etmeleri etkinlikte keyifli anlar yaşattı.

Eğitimi düzenleyen Temizlik İşleri Müdürü Salih Uzun, ''Bu eğitimlerde temizlik personellerinin görev yaptıkları yerlerde vatandaşla daha sağlıklı iletişim kurmalarını hedefledik. Belediyemizin sokaktaki yüzü olan çalışanlarımızın bizleri daha iyi temsil etmesini arzuluyoruz. Eğitimlerin tamamlanmasından sonra personelimize görev yaptıkları noktalarda karşılaştıkları vatandaş ve esnafa selam verip sohbet etmelerini isteyeceğiz. Belli bir zaman sonra yapacağımız anket çalışmasında da uygulamanın geri dönüşünü değerlendirmeye alacağız. İstediğimiz sonucu veremeyen personelin yerlerini değiştireceğiz'' dedi.


Üsküdar 34

Haberi Değerlendir :