Üsküdar Postası Gazetesi - Üsküdar yerel haberlerini ve güncel olayları gazetemizden takip edebilirsiniz...

Kamyon Devrildi: 2 Yaralı

Üsküdar'da freni patlayan kum yüklü kamyon içinde 2 kişinin bulunduğu bir otomobilin üzerine devrildi....

Kapalı Çarşı Esnafı Belediye'de...

Üsküdar Belediyesi, Kapalı Çarşı esnafıyla bir araya geldi....

Daha yeşil bir Üsküdar için.!

Üsküdar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından ''Bir fidan dikilir, bir insan yetişir, Üsküdar değişir'' proje...

Kuzguncuk'da anlamlı buluşma

Üsküdar Kuzguncuk Musevi Cemaati'nin 19. Geleneksel İftar Yemeği gerçekleştirildi....

Üsküdar Meydan'ında Üniversitesini tanıttı...

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karaaslan, Üsküdar İskele Meydanında, Dumlupınar Üniversit...

Kutlu Doğum Haftası Başladı

Üsküdar Müftülüğü tarafınan hazırlanan 2012 yılı Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri Valide-i Cedid Camii'nde okunan Kutlu ...

''İstanbul bir İslam şehridir!''

Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Çamlıca Projesini eleştirenleri topa tuttu!...

Başkan Mustafa Kara'dan Kandil mesajı...

Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Berat Kandili nedeniyle bir mesaj yayınladı....

Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'den ''Birlik'' mesa...

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Cumhuriyet'in 91. yılı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Türkmen, yayınladığ...

Şüpheli Gözaltına Alındı.

Kundaklama Olaylarına İlişkin Bir Kişi Şühpe Üzerine Gözlem Altına Alındı. ...
 

Üsküdar Kaymakamlığı, İSTKA 2015 bilgilendirme toplantısı düzenledi

Üsküdar Kaymakamlığı, İSTKA 2015 bilgilendirme toplantısı düzenledi
Üsküdar Kaymakamlığı AB Etüt Proje Ofisi tarafından İSTKA 2015 yılı mali destek programı kapsamında Üsküdar'dan proje başvurusu yapmak isteyen kurumlara yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı.
Tarih : 15 Şubat 2015, 18:44
Kategori : Üsküdar
Yazı Boyutu : 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler başkanlığında yapılan toplantıya Üsküdar Belediyesi, Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Sabancı Olgunlaşma Enstitüsü, Üsküdar Müftülüğü, Üsküdar İlçe Emniyet Çocuk Şube Müdürlüğü ve sivil toplum kuruluşlarından ilgili kişiler katıldı.

İSTKA 2015 program başvuru konularının detaylı anlatıldığı toplantının açılış konuşmasını Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler yaptı.

kaymakam Güler proje ofisinin koordinatörlüğünde tüm katılımcı kurumların ortak çalışma yapmalarını, bilgi alışverişinde bulunmalarını, Avrupa Birliği, İSTKA, Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı proje duyurularının takip edilerek karşılıklı bilgi alınması ve proje başvurusunda yardımcı ve destek olunması hususunda koordineli çalışılmasını söyledi.

Şu anda İSTKA tarafından yapılan proje duyurularına kurumların alternatifli proje hazırlamaları ve birbirleriyle paylaşmalarını istedi.

Toplantı katılımcıların yanıtını merak ettiği soruları Üsküdar Kaymakamlığı AB Etüt Proje Ofisi yetkililerine sorup bilgi aldı.

Katılımcılar tarafından yoğun ilgi gören toplantının sonunda Üsküdar için fikirler ve projeler beklenildiği vurgulanılıp başarı dilekleri iletildi.

İSTKA 2015 mali destek programları çerçevesinde fikirleri veya projeleri olan Üsküdarlılar [email protected] adresinden e-posta yolu ile yetkililere ulaşabilirler.


Üsküdar 34

Haberi Değerlendir :