Üsküdar Postası Gazetesi - Üsküdar yerel haberlerini ve güncel olayları gazetemizden takip edebilirsiniz...

Başkan Kara taziye mesajı yayınladı

Başkan Mustafa Kara ''başta kardeş şehir olan Shibuya olmak üzere tüm Japon kardeşlerimize başsağlığı diliyorum'' dedi...

Üsküdar'ın borcu mahkemelik

Üsküdar Belediyesi 'borcunu' açıklamadı, CHP'li avukat Mahmut Tanal tarafından davalık oldu....

Anadolu Yakası Belediye Başkanları, sorun ve talep...

Anadolu Yakası belediye başkanları Eylül ayı toplantısı, Sultanbeyli'de gerçekleştirildi....

Bahçelievler Mahallesi Bilgilendirildi.!

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı'nın düzenlemiş olduğu mahalle danışma meclisleri programları hızla devam ediyor....

Üsküdar Belediyesi taziye komisyonu kurdu...

Üsküdar Belediyesi'nin taziye komisyonu cenaze sahiplerine kara gün dostu oldu...

Kurban satıcıları yol kapatıp eylem yaptı...

Kurban satıcıları Üsküdar, Bosna Bulvarı'nı araç trafiğine kapatarak, tepkilerini dile getirdi....

Tarihi Çamlıca Tepesinde yangın

Üsküdar'daki Çamlıca Tepesi'nde çalılık alanda yangın yangın çıktı. İtfaiye müdahalesi ile yangın kontrol altına alındı...

Üsküdar baştan aşağı yenileniyor!

Üsküdar son yıllarda yapılan yatırımlarla bambaşka bir çehre'ye kavuşuyor....

'Validebağ Korusu' çocuklarla şenlenecek

Validebağ Korusu, çocukların 3 gün süreyle 23 Nisan'ın keyfini çıkarabilmeleri amacıyla birbirinden güzel etkinliğe ev s...

Üsküdar'ın yeni Kaymakamı Adem Yazıcı görevine baş...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayı ve 2022/392 sayılı 2022 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Üskü...
 

Üsküdar Mustafa Ceceli'yle coştu

Üsküdar Mustafa Ceceli'yle coştu
Üsküdar Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Ceceli hayranlarına sürpriz yaptı. Üsküdar Sahili'nde Şemsipaşa Meydanı'nda sahne alan Mustafa Ceceli, birbirinden güzel parçaları seslendirerek sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.
Tarih : 20 Mayıs 2015, 12:35
Kategori : Kültür/Sanat
Yazı Boyutu : 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Üsküdar Belediyesi'nin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Üsküdar Şemsipaşa Meydanı'nda düzenlemiş olduğu konsere Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen de katılırken konser öncesinde katılımcılara hitaben bir konuşma yaptı.

TÜRKMEN, ''ÜSKÜDARIMIZ SİZ GENÇLERLE DAHA GÜZEL''

Başkan Türkmen, ''Sevgili gençler, geleceğimiz sizlersiniz. Geleceğimizin teminatı sizlersiniz. Bir huzur beldesi olan Üsküdar, bir sanat şehri, bir kültür şehri olan Üsküdarımız aynı zamanda milli mücadele yıllarında çok önemli bir görevi icra etmiş bir şehirdir.

Konsere Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen de katılırken konser öncesinde katılımcılara hitaben bir konuşma yaptı

Hepiniz biliyorsunuz, milli mücadelede Anadolu'ya silah ve mühimmat sevkinin yapıldığı bu güzel şehrimizde, Üsküdarımız sizin şehriniz, sizin aşkınız, sizin sanatınız. Üsküdarımız siz gençlerle daha güzel. Yolunuz ve bahtınız açık olsun. Sizleri Mustafa Ceceli ile baş başa bırakıyorum'' dedi.

Başkan Türkmen'in yaptığı konuşmanın ardından sahneye davet edilen Mustafa Ceceli, sevenlerinin alkış ve tezahüratlarıyla karşılandı. Programa İstiklal Marşımız'ı okuyarak başlayan Ceceli daha sonra en çok sevilen parçalarını ardı ardına hayranları için seslendirdi.

MUSTAFA CECELİ, KONSERE İSTİKLAL MARŞI İLE BAŞLADI

Başkan Türkmen'in yaptığı konuşmanın ardından sahneye davet edilen Mustafa Ceceli, sevenlerinin alkış ve tezahüratlarıyla karşılandı. Programa İstiklal Marşımız'ı okuyarak başlayan Ceceli daha sonra en çok sevilen parçalarını ardı ardına hayranları için seslendirdi.

Başkan Türkmen'in yaptığı konuşmanın ardından sahneye davet edilen Mustafa Ceceli, sevenlerinin alkış ve tezahüratlarıyla karşılandı.

Bir ara sahneden inen ünlü şarkıcı, Ceceli hayranları için ayrılan özel bölüme giderek engelli müzikseverlerle dans ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Üsküdar 34

Haberi Değerlendir :