Üsküdar belediyesinin mahalleleri yeniden düzenlemesi ve 3 mahalleninde Ataşehir'e bağlanmasıyla bambaşka bir Üsküdar or... | Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, bu sabah Üsküdar'da incelemelerde bulundu.... | Hakkında yakalama kararı bulunan, Susurluk davası hükümlülerinden Haluk Kırcı Üsküdar'da yakalandı.... | Üsküdar esnafının iş yönünden canlanmasını sağlayacak proje hayata geçiriliyor.... | Elim bir kaza sonucu yaşamını yitiren BBP (Büyük Birlik Partisi) Genel Başkanı ve Sivas Milletvekilki Muhsin Yazıcıoğlu'... | Üsküdar'da 4 çocuklu bir aile, kirayı ödeyemedikleri için ev sahibi tarafından sokağa atıldı.... | Üsküdar'da 13 Kasım Cumartesi günü elektrik kesintisi uygulanacak. İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş'den (AYE... | İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'e iade-i ziyarette bulun... | Üsküdar Belediyesi'nin Ramazan ayında geleneksel hale getirdiği Sokak İftarları komşulukları perçinliyor.... | İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Çengelköy'deki boğaz manzaralı alanı ''sosyete mezarlığı'' yapacak.... |
|
|
'Dumansız Hava Sahası' Denetimleri Sürüyor...
Kapalı alanlarda sigara içme yasağının başladığı 19 Temmuz'dan bu yana Üsküdar Belediyesi Zabıta ekipleri ile Emniyet teşkilatı personeli Üsküdar'da durmaksızın kontrollerini sürdürüyor.
|
Tarih : 07 Ağustos 2009, 15:47
|
Kategori : Üsküdar
|
|
Tütün ürünlerinin tüketilmesinin önüne geçmek ve aktif kullanıcıların yanı sıra kapalı alanlardaki pasif kullanıcıların da olumsuz etkilenmesini engellemek için çıkarılan kanun gereği 19 Temmuz'dan bu yana işyerleri müşterilerinin sigara içmesine izin vermiyor. Yasak kapsamında denetimlerini programlı bir şekilde sürdüren Üsküdar Belediyesi Zabıta ekipleri ile emniyet teşkilatı personeli, hem vatandaşlara sigaranın zararları ile ilgili broşürler dağıtıyor, hem de yasağa uymayan işyerlerine ceza kesmeye devam ediyorlar. Üsküdar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, sağlıklı bireylerin yetişebilmesi için vatandaşlarımızın kapalı alanlarda uygulanan sigara içme yasağına duyarlı olmaları ve konu ile ilgili şikâyetlerini (216) 531 32 00 numaralı telefondan Zabıta Müdürlüğü'ne iletmeleri istendi.
|