Üsküdar Postası Gazetesi - Üsküdar yerel haberlerini ve güncel olayları gazetemizden takip edebilirsiniz...

472 yıllık Sıbyan Mektebi'nin tablosu çalındı...

Üsküdar'da bulunan 472 yıllık Yakup Ağa Sıbyan Mektebi'ne ait bir tablo, muhafaza edildiği camiden çalındı....

Üsküdar Durağı'nın ismi değiştirildi

İETT'den yapılan açıklamada Üsküdar Durağı'nın isminin değiştirildiği belirtildi....

Üsküdar'a Dünyanın Her Yerinden Ödül Yağıyor!...

Üsküdar Belediyesi Vatandaş İlişkileri Yönetimi CIRM (Citizen Relationship Management) Eylül ayında aldığı 3 ayrı ödülle...

Çamlıca Camii Kadir Gecesi'nde açılacak

2016 yılının Kadir Gecesi'nde açılması planlanan Çamlıca Camii'nin yapımı sürerken, minarelerin yükseliyor....

Üsküdar'ın yeni müftüsü Ali Çakmak oldu

Rize İl Müftü Yardımcısı Ali Çakmak, Üsküdar İlçe Müftüsü olarak atandı....

Bozuk kapıya sinirlendi kurşun yağdırdı

Üsküdar'da yaşadığı apartmanın otopark kapısının bozulmasına sinirlenen Necati Yüksel, kapıyı tamir ettirmediğini iddia ...

Zeynep Kamil Muhtarlığı yenilendi.

Üsküdar Belediyesi, Üsküdar genelindeki tüm mahallelerinde yenileme faaliyetleri kapsamında Ahmediye ve Küçük Çamlıca'da...

Kısıklı trafiği vatandaşı isyan ettirdi

Üsküdar Kısıklı'da oluşan köprü trafiğine yeni yapılan alt geçit ve yol çalışmasıda çözüm olamadı....

Üsküdar'ın tarihi semtleri, her dönem gözde...

Tarihi semtlerde, manzarasız, apartmanlarda yarı borum katlarda krediye uygun olmayan dairelerin fiyatı 60-80 bin lira a...

Üsküdar'dan İETT otobüsü çalındı.

Sabah saatlerinde Üsküdar meydanından bir İETT otobüsü çalındı....
 

Üsküdar'da İLKE'li açılış

Üsküdar'da İLKE'li açılış
İLKE İlim Kültür Derneği, 3 Aralık Cumartesi günü siyaset, iş dünyası, STK ve akademi çevresinden çok sayıda kişinin de katılacağı bir açılış programı düzenliyor.
Tarih : 03 Aralık 2011, 00:13
Kategori : Üsküdar
Yazı Boyutu : 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İLKE İlim Kültür Derneği, 3 Aralık Cumartesi günü siyaset, iş dünyası, STK ve akademi çevresinden çok sayıda kişinin de katılacağı bir açılış programı düzenliyor.

Uzun yıllar sürdürdükleri gönüllü çalışmalarını tek çatı altında toplamayı öngören İLKE İlim Kültür Derneği, 3 Aralık Cumartesi günü siyaset, iş dünyası, STK ve akademi çevresinden çok sayıda kişinin de katılacağı bir açılış programı düzenliyor.

İktisadi Girişim ve İş Ahlakı Derneği (İGİAD), Yaygın Eğitim ve Kültür Derneği (YEKDER), Gönül Kuşağı ve İLEM (İlmi Etüdler Derneği) gibi pek çok hayır ve hizmet kuruluşuna öncülük yapan ve destek olan İLKE İlim Kültür Eğitim Derneği kurucuları, bu toplantıda İLKE'yi ilgililere duyurmayı amaçlıyor.

İLKE İlim Kültür Eğitim Derneği yetkilileri, gayelerini İslami ve insani değerler çerçevesinde yaşama, yaşanmasına vesile olma, toplumda bu yönde bir dönüşümün gerçekleşmesine ön ayak olacak ''hayır'' odaklı ''iş üretmek'' olarak ifade ediyor. İLKE yetkilileri ayrıca yeni kuracakları İLKE'nin ise mevcut kurumlarıyla beraber ilerleyen dönemde kuracakları kuruluşlar için bilgi, politika üreten, insan kaynağı oluşturan ve bu kuruluşları eşgüdüm içerisinde yöneten bir merkez olacağını belirtiyorlar.

3 Aralık Cumartesi saat 14.30'da başlayacak İLKE İlim Kültür Eğitim Derneği Açılış Programı Üsküdar Bağlarbaşı Kültür Merkezi'nde düzenlenecek.


Sicakgundem.com


Haberi Değerlendir :