Üsküdar Postası Gazetesi - Üsküdar yerel haberlerini ve güncel olayları gazetemizden takip edebilirsiniz...

Başbakan, Annesinin kabrini ziyaret etti

Başbakan Tayyip Erdoğan, önceki gün kendi elleriyle toprağa verdiği annesi Tenzile Erdoğan'ın kabrini ziyaret etti....

Cemile Sultan'a ikinci hayat

1952 yılında elektrik kontağından çıkan yangında tamamen kül olan Kandilli'deki Cemile Sultan Konağı yeniden inşa ediliy...

Eski Başkan Mehmet Çakır Törenle Anıldı......

Geçtiğimiz yıl Aralık ayında hayatını kaybeden eski Üsküdar Belediye Başkanı Mehmet Çakır için anma töreni düzenlendi....

Çamlıca'da Camii Projesine 47 Başvuru

Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Katibim Festivali'nin başlaması nedeniyle bir açıklama yaptı....

Üsküdar'da Boykot Eylemi

Bir grup Üsküdar'lı, Gazze'deki zulme kınamak ve İsrail mallarını boykot için Mc Donalds Üsküdar şubesini gelerek eylem ...

Geleneksel Aşure dağıtımı yarın yapılacak...

Üsküdar Belediyesi, aşure geleneğini yaşatmak adına bu sene de binlerce Üsküdarlı'ya aşure dağıtımı yapacak....

Üsküdar'ın yeni müftüsü Ali Çakmak oldu

Rize İl Müftü Yardımcısı Ali Çakmak, Üsküdar İlçe Müftüsü olarak atandı....

Üsküdar'dan Avrupa'ya hoşgörü mesajı

Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış, Ramazan'ın birinci günü Türkiye'de çadır geleneğini ilk kez başlatan ve Avrupa ile A...

Üsküdar'da elektrik kesintisi

Üsküdar'ın bazı mahallelerinde yarın elektrik kesintisi uygulanacak....

Öğretmen, öğrencilerini göz altına aldırdı....

Okul bahçesinde top oynarken öğretmenlerinin otomobillerine zarar verdikleri iddia edilen 3 ilköğretim öğrencisi, öğretm...
 

İstanbul'da TSE belgesi alan ilk belediye; Üsküdar

İstanbul'da TSE belgesi alan ilk belediye; Üsküdar
Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından Üsküdar Belediyesi'ne vatandaş memnuniyeti çalışmaları nedeniyle ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti ve Şikâyet Yönetimi Belgesi verildi.
Tarih : 25 Şubat 2014, 15:08
Kategori : Üsküdar
Yazı Boyutu : 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından Üsküdar Belediyesi'ne vatandaş memnuniyeti çalışmaları nedeniyle ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti ve Şikâyet Yönetimi Belgesi verildi. Üsküdar Belediyesi bu başarısı ile TSE tarafından İstanbul'da belgelendirilen ilk belediye ünvanını kazandı.

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından Üsküdar Belediyesi'ne vatandaş memnuniyeti çalışmaları nedeniyle ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti ve Şikâyet Yönetimi Belgesi verildi.

''Yönetimde özgün, gelişimde öncü, hizmette örnek belediyecilik anlayışıyla Üsküdar'ı, toplumun her kesiminin yaşamaktan mutluluk ve huzur duyacağı bir cazibe merkezi yapmak'' vizyonuyla hareket eden Üsküdar Belediyesi, bağımsız değerlendirme kuruluşu TSE tarafından, TS ISO EN 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi ve TS ISO 10002:2006 Müşteri Memnuniyeti ve Şikâyet Yönetimi standartları çerçevesinde denetlenmesi sonrası başarılı bulunarak ödüllendirildi.

Üsküdar Belediyesi'nde düzenlenen ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti ve Şikâyet Yönetimi Belgesi teslim törenine TSE Başkanı Hulusi Şentürk, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara ve TSE Ürün Belgelendirme Daire Başkanı Doğan Yazar katıldı.

Törende bir konuşma yapan TSE Başkanı Hulusi Şentürk, vatandaş memnuniyeti adına Üsküdar Belediyesi'nin önemli bir belgeyi kazandığını ifade etti. Üsküdar Belediyesi'nin 15 sene önce kalite çalışmasını başlatan iki belediyeden biri olduğunun altını çizen Şentürk, kalite çalışmalarını yürüten belediye kadrosunun sıradanlığı kabul etmeyen, kaliteyi özümlemiş, iddialı kadrolar olarak yaptıkları çalışma ile bu belgeyi almaya hak kazandıklarını söyledi. Türkiye'de belediyelerin kalite konusundaki yarışının vatandaşa yönelik hizmetleri daha üst düzeye taşıdığını, ancak entegre bir kalite yönetim sistemi eksikliğini de duyduklarını ifade eden TSE Başkanı Şentürk, bu amaçla öncü bir belediyeye ihtiyaçları bulunduğunu, bunun için de Üsküdar Belediyesi'nin örnek bir kadro ve sistem yapısına sahip olduğunu belirtti. ''Stratejik planı, performansı, çevre sistemlerini, müşteri sistemlerini hepsini entegre ederek bir bütünleşik bir kalite yönetim sistemini yerel yönetimlerde başlatabiliriz'' diyen Şentürk, eğer böyle bir çalışma sistemini Üsküdar Belediyesi başlatırsa kendilerinin de bu çalışmaya her türlü desteği vereceklerinin altını çizdi.

Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara ise yaptığı konuşmada, bürokrasiden uzaklaşarak ama belli standartlar yakalamak konusunda kendilerine rehber olacak bir belge aldıklarını ifade ederek bu belgeyi vatandaş memnuniyetine dönüştürmek adına önemli bir kılavuz olarak gördüklerini söyledi.

Konuşmaların ardından TSE Başkanı Hulusi Şentürk, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara'ya ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti ve Şikayet Yönetimi Belgesi'ni imzalayarak teslim etti.


Üsküdar 34

Haberi Değerlendir :