Üsküdar Postası Gazetesi - Üsküdar yerel haberlerini ve güncel olayları gazetemizden takip edebilirsiniz...

Üsküdar iskelesinde can pazarı

Üsküdar - Eminönü hattında çalışan yolcu vapuru iskeleye yaklaştığı sırada inmekte aceleci davranan kişi, denize düştü....

'Sahur Meclisi' Üsküdar'da Gazze için toplandı...

İsrail'in Gazze'ye gerçekleştirdiği ve 300'e yakın masum sivilin öldüğü hava ve kara saldırısı, Üsküdar Belediyesi taraf...

Üsküdar'da yeşil alan kalmadı!

Üsküdar Güzeltepe Mahallesi Muhtar vekili Şahbey Öztürk, mahallesindeki problemleri anlattı:...

Gençlik Merkezi, Bakan Kılıç'ı ağarladı

Üsküdar Gençlik Merkezi, Genç Bakış 10. yılının ilk programına ev sahipliği yaptı. Bakan Suat Kılıç programın konuğu old...

Çamoluk Derneği, Kalebaşı güven tazeledi

Çamoluk Derneği'nin heyecanı ve tansiyonu yüksek genel kurulunda eski yönetim tekrar güven tazeledi...

Üsküdar'da oturanların dikkatine

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş.'nden yapılan açıklamaya göre Üsküdar'ın bazı mahalle ve sokaklarına 27 Nis...

Kaymakam Güler, Kurban Bayramı'nı kutladı...

Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı....

Üsküdar, Aralık ayı 'Kültür Etkinlikleri Programı'...

Üsküdar Belediyesi, kültürel etkinlikler kapsamında Aralık ayı hazırlıklarını tamamladı....

Mustafa Kara'ya Derneklerden Ziyaret

Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara'yı, Ardahan Dernekleri makamında ziyaret etti. ...

Üsküdar parkları ''Bilimsel Spor'' ile güzelleşiyo...

Üsküdar Belediyesi, Türk Kalp Vakfı ve Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu işbirliği ile Üsküdar park...
 

Kirazlıtepe Yaşam Merkezi'nin resmi açılışı'nı Numan Kurtulmuş yaptı

Kirazlıtepe Yaşam Merkezi'nin resmi açılışı'nı Numan Kurtulmuş yaptı
Boğaziçi Yaşam Merkezi, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş tarafından hizmete açıldı.
Tarih : 11 Mart 2014, 00:54
Kategori : Üsküdar
Yazı Boyutu : 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Üsküdar Belediyesi tarafından yaptırılan içinde kadınlar ve erkekler için 2 havuz, konferans ve spor salonları ile kafe, restoran ve seyir terasının bulunduğu Boğaziçi Yaşam Merkezi, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş tarafından hizmete açıldı.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

Kirazlıtepe Boğaziçi Yaşam Merkezi, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş tarafından hizmete açıldı.

İstanbul'un en güzel manzaralarından birine sahip Kirazlıtepe'de yapımı tamamlanan Boğaziçi Yaşam Merkezi'nin açılışına ayrıca AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Sinan Aktaş ile AK Parti Üsküdar Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen, STK yetkilileri ve vatandaşlar katıldı.

Kurtulmuş'dan Türkmen'e Övgü

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Boğaziçi Yaşam Merkezi'nin açılışında yaptığı konuşmada, seçim zamanlarında siyasi partilerde adaylıklar yüzünden kavgalar yaşandığını ifade ederek ''Başka partilerde insanlar birbirlerini yer. Birbirlerinin ayağına çelme takmaya çalışırlar. Ama Üsküdar'da bu seçimde gerçekten Türkiye'nin siyasi tarihine geçecek fevkalade güzel olgun bir davranışla karlı karşıya kaldık. Değerli belediye başkanımız Mustafa Kara, 'Ben bundan sonra biraz dinleneyim' dedi. Onun da tasvibiyle, Üsküdar halkının da tasvibiyle Hilmi Türkmen kardeşimiz Üsküdar'ın yeni belediye başkan adayı oldu. Öyle bir seçim kampanyası yürütülüyor ki sanki Mustafa Kara kendisi seçilecekmiş gibi gece gündüz Üsküdar'ı dolaşıyor. Hem yaptığı hizmetler dolayısıyla hem bu kampanyada gösterdiği büyük olgunluk, ağabeylik dolayısıyla kendisine teşekkür ediyorum. İnşallah ben de 30 Mart 2014 akşamında Üsküdar'da fevkalade yüksek bir oy oranıyla Türkiye'nin ayağına çelme takmak isteyenlerin, sayın başbakanımızın ayağına çelme takmak isteyenlerin, Türkiye'yi bir takım kaos ve kriz ortamlarına düşürmek isteyenlerin, onların içerideki uzantılarının, dışarıdaki sahiplerinin hepsinin ağzının payını alacağı bir büyük cevabı Üsküdar'dan bekliyorum'' dedi.

Mustafa Kara, ''Her şeyin olmazsa olmazı istikrardır''

Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara ise Üsküdar'ın Tarih ve Kültür Kenti olduğunu dile getirirken yeni yaptıkları Yaşam Merkezlerinde spor ve kültürü bir araya getirdiklerini, yaşam alanlarıyla, teras ve kafeteryalarla, düğün salonlarıyla, havuzlarla, spor salonlarıyla birlikte güzel bir yaşam alanı oluşturduklarını ifade etti. ''Niyet hayr, akıbet hayr'' denilince tüm zorluklar kolaylaşır diyen Mustafa Kara, ''ancak her şeyin olmazsa olmazı istikrardır. Genel Başkanımız ve Başkan Yardımcılarımız bizlerin başında olduğu sürece bu istikrar inşallah devam edecektir. Üsküdar'a daha birçok eseri birlikte kazandıracağız'' dedi.

Hilmi Türkmen, ''30 Mart'ta da Durmak Yok, Yola Devam''

AK Parti Üsküdar Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen ise yaptığı konuşmada Kirazlıtepe'nin dünyanın en güzel yeri olduğunu ifade ederken burada açtıkları yaşam merkezinin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. ''Bizler AK Kadrolar olarak projeye ve hizmete aşığız, bu millete sevdalıyız. Hamdolsun iktidarımız Türkiye genelinde hem yerel ölçekte sayısız projeler gerçekleştirdik. İnşallah bu projelerin birkaç katını yeni dönemde hizmete açmak için yollara düştük. Ve inşallah tüm Türkiye'de olduğu gibi 30 Mart'ta da Durmak Yok, Yola Devam diyeceğiz. Bu güzel eseri bizlere kazandıran başta Belediye Başkanımız Mustafa Kara'ya ve bu tesisi Üsküdarlılara hediye eden bağışçı Ant Yapı'ya ve değerli ortaklarına huzurlarınızda bir Üsküdarlı olarak teşekkür ediyorum'' dedi. Hilmi Türkmen sözlerinin sonunda 30 Mart'ta tüm Üsküdar'da dillere destan bir seçim gerçekleştireceklerine inandığını ifade etti.

Konuşmaların ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, AK Parti Üsküdar Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen ve protokolde bulunan davetliler yapılan duanın ardından kurdele keserek açılışı gerçekleştirdi.

Kirazlıtepe Boğaziçi Yaşam Merkezi'nin açılışı sonrası Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, yapımı süren Çamlıca Cami'nin inşaatını ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı. Kurtulmuş'a ziyareti sırasında Üsküdar Belediye Balkanı Mustafa Kara ve AK Parti Üsküdar Belediye Başkan adayı Hilmi Türkmen'de eşlik etti. Cami hakkında yetkililerden bilgi alan Numan Kurtulmuş, inşaatın çok hızlı ilerlediğini söyleyerek emeği geçenlere teşekkür etti.

İstanbul'un boğaz manzaralı yaşam merkezi

Kirazlıtepe Boğaziçi Yaşam Merkezi; Semt Kültür Merkezi, Semt Etüd Merkezi ile Havuz ve Fitness Merkezi olmak üzere 3 ayrı fonksiyonu bünyesinde barındıracak. 800 kişilik çok amaçlı salon, erkekler ve kadınlar için ayrı ayrı olmak üzere 2 yüzme havuzu ve fitness salonları, 7 adet derslik ile 3 adet el sanatları satış mağazasının bulunduğu Kirazlıtepe Boğaziçi Yaşam Merkezi'nde, 30 araçlık kapalı otopark dışında 150 metrekarelik restaurant ve 365 metrekarelik boğaz manzaralı teras da yer alacak.


Üsküdar 34

Haberi Değerlendir :