Üsküdar Postası Gazetesi - Üsküdar yerel haberlerini ve güncel olayları gazetemizden takip edebilirsiniz...

Polis Dayağı Hastanelik Etti İddiası

Üsküdar'da bir kişi, Üsküdar Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polislerden suçsuz yere dayak yediğini iddia etti....

Üsküdar'da elektrik kesintisi

Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş yarın Üsküdar'ın belirli bölgelere elektrik verilemeyeceğini açıkladı....

Soygunla ilgili 2 kişi yakalandı

Üsküdar'daki bir kuyumcudaki soygun girişiminde ''gözcülük yaptıkları'' iddia edilen 2 kişi yakalandı....

Ramazan öncesi Üsküdar Sahili'nde denetimler sürüy...

İstanbul Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi gıda denetimlerini sıklaştırdı....

Üsküdar'da elektrik kesintisi

Üsküdar'da 22 Kasım Cumartesi günü bazı yerlere elektrik verilmeyecek. ...

Kamyon Devrildi: 2 Yaralı

Üsküdar'da freni patlayan kum yüklü kamyon içinde 2 kişinin bulunduğu bir otomobilin üzerine devrildi....

Hükümet Konağı inşaatı tüm hızıyla sürüyor!.....

Üsküdar'ın en büyük eksiklerinden biri olan Hükümet Konağı'nın inşaat çalışmaları tüm hızıyla sürüyor....

Üsküdar Meydanı da yayalaşıyor

Büyükşehir'in son meydan projesi Üsküdar'da hayata geçecek....

Acıbadem'de sokak iftarına yogun ilgi

Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen mahalle iftarlarının üçüncüsü Acıbadem Mahallesi'nde gerçekleştirildi....

KARA Noktayı Koydu.

Üsküdar'daki tarihi koru Validebağ için son günlerde bir takım iddialar gündemde. AK Parti adayı Kara, Koru'da iddialara...
 

Üsküdarlılar geleneksel bayramlaşma merasiminde buluştu

Üsküdarlılar geleneksel bayramlaşma merasiminde buluştu
Üsküdar'da her yıl geleneksel olarak düzenlenen bayramlaşma merasimi Kurban Bayramı dolayısıyla Üsküdar Belediyesi Nikah Sarayı'nda gerçekleştirildi. Bayramlaşma etkinliğine ilginin yoğun olması gözlerden kaçmadı.
Tarih : 06 Ekim 2014, 23:10
Kategori : Üsküdar
Yazı Boyutu : 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Üsküdar Belediyesi tarafından Kurban Bayramı dolayısıyla gerçekleştirilen bayramlaşma etkinliğinde konuşan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, ''Biz Üsküdarlılar olarak büyük bir aileyiz. Doğusu batısıyla Anadolu'nun bir özeti, huzurun beldesi Üsküdar'da inşallah huzur içinde yaşamaya devam edeceğiz'' diyerek birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Üsküdar Belediyesi Nikâh Sarayı'nda gerçekleştirilen bayramlaşma etkinliği, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar Müftüsü Mehmet Vefa Özdemir, Üsküdar 6. Dönem Belediye Başkanı Mustafa Kara, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Sinan Aktaş, Üsküdar Belediye Başkan Yardımcıları ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşti.

Vatandaşlarla tek tek bayramlaşan Başkan Hilmi Türkmen, yakından ilgilendiği çocuklara bayram harçlıklarını vermeyi de ihmal etmedi.

Nikâh salonunda gerçekleştirilen protokol konuşmalarında ise Dünya'da yaşanan zulümlere dikkat çekilerek, ülkemizdeki huzurun bozulmaması için birlik ve beraberliğe önem verilmesi gerektiği vurgulandı.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

Üsküdarlılar geleneksel bayramlaşma merasiminde buluştu

''ÜSKÜDAR'DA HUZUR İÇİNDE YAŞAMAYA DEVAM EDECEĞİZ''

Huzurun, tarihin ve kültürün şehri kadim Üsküdar'da kurban bayramının başka bir güzel yaşandığını belirten Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, ''Dostlukları, arkadaşlıkları, iyilikleri paylaşırsak o zaman gerçek bayramı yaşamış oluruz. İnsanlar, şu güzel dünyanın mutluluğunu ve bereketini paylaşsınlar arzu ediyoruz. Ne yazık ki huzur içinde yaşadığımız bayram sayısı çok az. Ülkemizdeki bu güzel günleri fırsat bilerek dua etmeliyiz. Kurban Bayramı sıradan bir bayram değildir, fedakârlığın zirveye çıktığı bayramdır. Hem birbirimize hem de Allah'a yakınlaştığımız bayramı yaşıyoruz. Kardeşlik ve dostluk anlayışımıza bir katkıda bulunuyorsak o zaman gerçek fayda sağlarız'' dedi.

Dünyadaki savaşlara ve katliamlara da dikkat çeken Başkan Türkmen konuşmasını şöyle tamamladı; ''Ülkemize komşu bütün ülkelerde sıkıntı yaşanıyor. O sıkıntıları kalbimizde yaşamıyor ve hissetmiyorsak bir yerlerde eksiklik var demektir.

Hiç bir beklenti içine girmeden, alt bir başlığı olmadan birbirimize sarılıp, kucaklaşıp bayramlaşabiliyorsak gerçek bayram budur.

Biz Üsküdarlılar olarak büyük bir aileyiz. Doğusu, batısıyla Anadolu'nun bir özeti, huzurun beldesi Üsküdar'da inşallah huzur içinde yaşamaya devam edeceğiz'' dedi.

Bayramlaşma merasiminde Üsküdar Müftüsü Mehmet Vefa Özdemir, Üsküdar 6. Dönem Belediye Başkanı Mustafa Kara, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Sinan Aktaş da birer konuşma yaptı.

Etkinlik, konuşmalardan sonra gerçekleştirilen bayramlaşma merasimi ile sona erdi.


Üsküdar 34

Haberi Değerlendir :