Üsküdar Postası Gazetesi - Üsküdar yerel haberlerini ve güncel olayları gazetemizden takip edebilirsiniz...

Kuzguncuk'da Sinagog bahçesinde iftar

Kuzguncuk Beth Yaakov Sinagog'u 17 sene önce başlayan iftar geleneğini bu yıl sinagog bahçesinde tekrar yaşattı....

Çamlıca Cami'sine 1500 metrelik tünel İBB'de kabul...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul'a yönelik prestij projelerinden biri olarak açıkladığı ve yapımı süren Ça...

Üsküdar'ın bekleyecek zamanı yok!

Üsküdar Belediyesi 2011 yılı bütçesini Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Serdar Güleç ile yaptığımız röportajla masaya ...

Üsküdar'ın borcu mahkemelik

Üsküdar Belediyesi 'borcunu' açıklamadı, CHP'li avukat Mahmut Tanal tarafından davalık oldu....

Ambulans gecikti, halk tepki gösterdi

Üsküdar'da meydana gelen kazada motosikletiyle bir araca çarpan sürücü yaralandı....

Üsküdar'da Mühimmat Bulunamadı

Üsküdar Vaniköy Parkı sahilinde başlatılan ve sualtı detektörü de kullanılan aramalarda herhangi bir mühimmata rastlanma...

İlan Asma Tutanağı

Üsküdar Belediyesi'nden ilan asma tutanağı encümen kararı ile ilgili olarak internet sitesinden açıklama yapıldı....

Üsküdar Belediyesi'nin 2017 yılı bütçesi onaylandı...

Üsküdar Belediyesi 2017 yılı bütçesi, belediye meclisinde görüşülerek oy çokluğuyla kabul edildi....

Üsküdar'da mühimmat araması

İstanbul'un Üsküdar ilçesinde Vaniköy sahilinde balık tutan bir vatandaşın oltasına el bombası takılması üzerine bölgede...

Üsküdar, Mor Salkımlar ile Şenlendi.

Mor Salkım Şenliği'nin dördüncüsü 13 Mayıs Çarşamba günü Gülnuş Valide Sultan Camii'nde (Yeni Camii) yapılan törenle baş...
 

Başkan Türkmen koltuğu öğrencilere bıraktı

Başkan Türkmen koltuğu öğrencilere bıraktı
Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla başkanlık koltuğunu, kendisini ziyaret eden çocuklara bıraktı.
Tarih : 24 Nisan 2015, 17:06
Kategori : Güncel Olaylar
Yazı Boyutu : 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Başkan Türkmen, 23 Nisan haftası kapsamında kendisini ziyaret eden, Selami Ali Okulu'nda eğitim gören öğrenciler; Halil İbrahim Tunç, Ravza Yılmaz, Yaşar Kemal Boz, Arzu Meriç ve Süleyman Akyazan'ı makamında ağırladı.

Başkan Hilmi Türkmen, ''Biz Üsküdarlı çocuklarımızı iyiler ve iyiliklerle arkadaş ettik, ediyoruz, edeceğiz ve hizmetimizi sürdüreceğiz. Bizim başarı kriterimiz çocuklarımız için yaptıklarımızdır. En büyük hizmet sizlere yönelik olarak yapılan çalışmalardır'' diye konuştu.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, ''Biz Üsküdarlı çocuklarımızı iyiler ve iyiliklerle arkadaş ettik, ediyoruz, edeceğiz ve hizmetimizi sürdüreceğiz. Bizim başarı kriterimiz çocuklarımız için yaptıklarımızdır. En büyük hizmet sizlere yönelik olarak yapılan çalışmalardır'' diye konuştu.

Başkan Türkmen, 23 Nisan dolayısıyla Türkiye'de makamların çocuklara bırakılacağına vurgu yaparak, ''Başta Cumhurbaşkanlığı olmak üzere Başbakanlığa kadar her makama çocuklarımız oturacak. Bunun amaç ve gayesi yarının gençleri ve yöneticileri olan çocuklarımıza bu makamları sevdirmek. Bu makamlarda kendilerinin de olabileceğini benimsetmektir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı Kutluyorum'' dedi.

Okul Müdürü Nuray Güney Bedir ve öğretmenleriyle birlikte belediyeye gelen öğrencilerden ilk olarak 8. sınıf öğrencisi Süleyman Akyazan koltuğu oturdu. Başkan Türkmen, ardından yine aynı okuldan Ravza Yılmaz'a makamını bıraktı.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla başkanlık koltuğunu, kendisini ziyaret eden çocuklara bıraktı.

Makam koltuğuna oturan öğrencilerle Belediye Başkanı Hilmi Türkmen arasında tebessüm ettiren diyaloglar yaşandı.

Ziyaret sonunda, Başkan Hilmi Türkmen, öğrenci ve öğretmenlere günün anısına çeşitli hediyeler vererek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Üsküdar 34

Haberi Değerlendir :