Üsküdar Belediyesi 2017 yılı bütçesi, belediye meclisinde görüşülerek oy çokluğuyla kabul edildi.... | Üsküdar Milli Eğitim Müdürü Saadettin Gül'ün yerine Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden İlyas Tekin atandı.... | Üsküdar'da bir medya kuruluşuna ait park halindeki canlı yayın otobüsü, gece saatlerinde kimliği belirsiz kişi ya da kiş... | 23 Nisan Ulusal Egemenlik Haftası ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Üsküdar yine bir ilke sahne oldu.... | Üsküdar Belediyesi maddi durumu yetersiz 1000 çocuğu sünnet ettirdi.... | İHH ve Üsküdar Belediyesi'nin ortaklaşa düzenlediği ''Dolabında durmasın, sokakları ısıtsın'' projesi Üsküdar Meydanı'nd... | Üsküdar Küçük Çamlıca'daki Subaşı Camiinin kapısına asılan afiş, İstanbul Müftüsü Mustafa Çağrı'cıyı kızdırdı.
... | Üsküdar Harem'de etkinlik için toplanan bisikletçilerin arasına dalan sürücü aracından inmeyince çevrede toplanan bisikl... | Yazarımız Ali Süzen, kendi pencerisinden Partilerin Üsküdar adaylarını açıkladı.... | Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Başbakan'ın gündeme getirdiği ve kamuoyunu'nda Çamlıca Camii ismiyle anılan proje... |
|
|
Üsküdar - Sultantepe - İcadiye - Kuzguncuk Dolmuş Hattı seferleri başladı
Üsküdar'ın yaklaşık 30 yıldır kangrenleşen sorunu haline gelen Üsküdar - Sultantepe - İcadiye - Kuzguncuk dolmuş hattı, çözüme kavuşarak faaliyetine başladı.
|
Tarih : 01 Eylül 2016, 00:11
|
Kategori : Üsküdar
|
|
Yeni dolmuş hattı, Özbekler Tekkesi ve İcadiye Caddesi üzerinden Kadim medeniyetin başkenti Üsküdar'ın nezih beldelerinden olan Kuzguncuk'a gidecek. Araçlar 15 dakikada bir ring şeklinde sefer yapacak. Üsküdar - Sultantepe - İcadiye - Kuzguncuk dolmuş hattının açılışında konuşan Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, ''Yaklaşık 30 yıldır kangren haline gelmiş bir sorunu çözüme kavuşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz'' dedi. Başkan Türkmen konuşmasının ardından dolmuşun direksiyon koltuğuna geçerek, aracı Kuzguncuk'a kadar bizzat kendisi kullandı. Üsküdar 34
|