Üsküdar Postası Gazetesi - Üsküdar yerel haberlerini ve güncel olayları gazetemizden takip edebilirsiniz...

Üsküdar Belediyesi Başkan Yardımcıları ve Müdürlük...

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, mazbatasını alarak göreve başlamasının ardından çalışma arkadaşlarını belirlemey...

Mustafa Kara'dan Fasl-ı Ramazan mesajı

Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Ramazan ayı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı....

Kız Kulesi Üzerinde Muhteşem Gösteri

Akrobasi pilotu Murat Öztürk tarihi Kız Kulesi üzerinde insansız hava aracı yarışması için ''davet uçuşu'' yaptı....

Üsküdar Belediyesi ödüle doymuyor..!

Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, ödülünü Ankara'da düzenlenen törenle Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden ald...

Şehit Aileleri ve Gazileri İftar Yemeği......

"19 Eylül Gaziler Günü" dolayısıyla Üsküdar Kaymakamlığı ile Üsküdar Belediye Başkanlığı tarafından birlikte organize ed...

Üsküdar'da icradan satılık bina!

Üsküdar'da icradan satılık bina! 2 milyon 800 bin TL'ye!...

Hayal Şehir Üsküdar'da ''Fasl-ı Ramazan''...

Türkiye'de ''Ramazan Çadırı'' geleneğini ilk olarak başlatan Üsküdar Belediyesi, Ramazan etkinliklerini, Osmanlı'dan gün...

Murat Göğebakan Üsküdar'da ders verecek

Üsküdar Gençlik Merkezi Bahar Dönemi atölye kayıtları başladı. Gitar ötelyesinde süpriz bir isim ders verecek....

Vahdettin'in Köşkü dünyaya açılıyor

Osmanlı'nın son padişahı Vahdettin'in Çengelköy sırtlarındaki Boğaz manzaralı köşkü devlet konukevi oluyor....

Ramazan'ın ilk Teravihi'ne yetiştirildi

Üsküdar Güzeltepe'de bulunan Birlik Camii Ramazan ayının ilk Teravihi'ne yetiştirildi....
 

Üsküdar'da ''Anneler Günü'' unutulmadı

Üsküdar'da ''Anneler Günü'' unutulmadı
Üsküdar Belediyesi ''8 Mayıs Anneler Günü'' dolayısıyla Üsküdar'ın 5 farklı noktasında anne ve anne adaylarına, yaz mevsiminin habercisi olan binlerce Bodrum Papatyası hediye etti.
Tarih : 10 Mayıs 2022, 10:46
Kategori : Yaşam
Yazı Boyutu : 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Üsküdar Belediyesi ''8 Mayıs Anneler Günü'' dolayısıyla Üsküdar'ın 5 farklı noktasında anne ve anne adaylarına, yaz mevsiminin habercisi olan binlerce Bodrum Papatyası hediye etti.

Etkinliğe katılım sağlayan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen Üsküdarlıların yanı sıra İstanbul'un çeşitli ilçelerinden gelen annelere saksıda Bodrum Papatyası hediye etti.

Üsküdar Belediyesi ''8 Mayıs Anneler Günü'' dolayısıyla Üsküdar'ın 5 farklı noktasında anne ve anne adaylarına, yaz mevsiminin habercisi olan binlerce Bodrum Papatyası hediye etti.

Balkonlara ve bahçelere neşe getiren yaz mevsiminin habercisi olan saksıda 10 bin adet Bodrum Papatyası Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi, Akasya ve Emaar Alışveriş Merkezleri, Çengelköy Meydanı ile Üsküdar İskelesi önünde annelere hediye edildi.

Başkan Türkmen etkinlikte yaptığı konuşmada, ''Tüm annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyorum.''

''Üsküdar'ın neresine bakarsanız bir anne eseri var''

Başkan Türkmen etkinlikte yaptığı konuşmada, ''Tüm annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyorum. Başta şehit annelerimiz, gazi annelerimiz olmak üzere onlara buradan saygılarımı, sevgilerimi iletiyorum. Üsküdar zaten bir anne şehri, Üsküdar'ın neresine bakarsanız bir anne eseri var. Bir Hanım Sultan eseri var. Böyle güzel bir yerden, bugün burada Üsküdar Belediyesi olarak annelerimize 10 bine yakın Bodrum Papatyası dağıtıyoruz. Gördüğünüz gibi çok güzel ilgi alaka var. Annelerimiz mutlu, bizler mutluyuz. Ama bu mutluluk sadece bir gün olmamalı. Yılın her günü aslında Anneler Günü. Annelerimizi, babalarımızı üzmemeliyiz. Onlara karşı onları kıracak işler yapmamalıyız. Bir gün değil, bütün hayatımız, yaşam tarzımız, annelerimize saygı ve sevgi çerçevesinde olmalı. Onları üzecek davranışlardan uzak duracak şekilde olmalı. 8 Mayıs Anneler Günü'nü kutluyorum. Tüm annelerimizi buradan sevgiyle, saygıyla selamlıyorum. İyi ki annelerimiz var. Hepsine saygılar sunuyorum.'' dedi.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen Üsküdarlıların yanı sıra İstanbul'un çeşitli ilçelerinden gelen annelere saksıda Bodrum Papatyası hediye etti.

Başkan Türkmen'den çiçek alan Münevver Aydoğan isimli bir vatandaş ise, ''Başkanımıza çok teşekkür ederiz. Üsküdar'ımız için güzel bir hizmet yapmış. Başkanımız çok güzel konuşma yaptı. Ölmüş annelerimizi de andı. Çok güzel oldu, çok teşekkür ederiz.'' diye konuştu.

Haberi Değerlendir :