Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Haydarpaşa Limanı'nda gerçekleştirilen İstanbul Boğazı Karayolu Tüp Geçiş Projesi'nin tem... | Üsküdar Belediyesi, Kapalı Çarşı esnafıyla bir araya geldi.... | Sahil halka kaldı, TCDD '5 milyar dolarlık proje değer yitirdi' itirazı yaptı... | Türkiye'de ''Ramazan Çadırı'' geleneğini ilk olarak başlatan Üsküdar Belediyesi, Ramazan etkinliklerini, Osmanlı'dan gün... | Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, kentsel dönüşümde diğer belediyelere oranla daha farklı bir uygulamayı gerçekleşt... | Üsküdar'da kavgadan korkarak saklanmaya çalışan 4 yaşındaki Bayram İnce, evin bahçesindeki havuza düşerek boğuldu.
... | 1928 yılından bu yana açık olan Paşakapısı Cezaevinin kaldırılması gerektiğini söyleyen Üsküdar halkı; Burası suçlulara ... | Üsküdar Müftülüğü tarafınan hazırlanan 2012 yılı Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri Valide-i Cedid Camii'nde okunan Kutlu ... | Üsküdar Belediyesi 5. Dönem Belediye Başkanı Mehmet Çakır'ı anmak üzere 04 Şubat Perşembe günü özel bir program düzenliy... | Üsküdar Belediyesi, Van'da meydana gelen ve 7,2 şiddetindeki depremden etkilenen vatandaşlarımıza yönelik yardım çalışma... |
|
|
Üsküdar'da trafik kazası
Üsküdar Kısıklı'da meydana gelen trafik kazasında bir kişi ağır yaralandı.
|
Tarih : 09 Ekim 2009, 13:58
|
Kategori : Üsküdar
|
|
Üsküdar'da, aşırı hız yapan gençler kullandıkları otomobille üstgeçide çarptı. Otomobilde bulunan gençlerden biri ağır yaralanırken diğer kazayı yara almadan atlattı. Kaza saat 03.00 sıralarında meydana geldi. Kısıklı Caddesi üzerinden Üsküdar istikametine seyreden 34 NZR 83 plakalı otomobil, aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkarak önce cadde üzerinde bulunan üstgeçide ardından da müşteri almak için duran bir taksiye çarptı. Kaza sonrası hurdaya dönen otomobilde sıkışan sürücü Burak Ünoğlu (19) ağır yaralandı. Yanında bululan arkadaşı ise şans eseri kazayı yara almadan atlattı. Kaza sonrası olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri sürücüyü kurtarmak için uzun süre uğraştı. Sıkıştığı yerden kurtarılan Ünoğlu, Haydarpaşa Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazaya tanık olan taksi sürücüsü, gördüklerini, "Ben müşteri almak için durmuştum. Otomobil arkadan zikzak çizerek hızla geldi. Önce üstgeçide sonra da benim aracıma çarptı. Otomobil çok hızlıydı." şeklinde anlattı. Kaza mahallinde incelemelerde bulunan polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.
|