Üsküdar Postası Gazetesi - Üsküdar yerel haberlerini ve güncel olayları gazetemizden takip edebilirsiniz...

Üsküdar Belediyesi mağdur etmedi...

Vatandaşların şiddetli kış koşulları altında evlerinden işlerine, işlerinden de evlerine gidebilmeleri ve sosyal yaşam k...

Üsküdar Belediyesi personel alacak...

Üsküdar Belediye Başkanlığı, sınavla 2 müfettiş yardımcısı alacak. Duyuru Resmi Gazetenin çeşitli ilanlar kısmında yayım...

Başbakan'ın ilçeleri kardeş oldu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul ve Ankara'da ikamet ettiği Üsküdar ve Keçiören Belediyeleri kardeşlik protokol...

Farketmedi

Üsküdar'da, bir kuyumcudan 'kaldırımcılık' yöntemiyle 2 adet bilezik çalan iki kadın, kuyumcu tarafından yakalandı....

Ümraniye'de mühimmat ele geçirildi

Ümraniye'de şüphelendikleri bir taksiyi durduran polisler mühimmat ele geçirdi......

Üsküdarlılar Mısır'daki idam cezası kararlarını pr...

Mısır'daki 528 idam kararı, Üsküdar'da öğleden sonra saat 17.28'de protesto edildi....

Başka Validebağ Korumuz yok! Bu ilk ve son......

Üsküdar Belediye Meclisi'nin Nisan ayı 3. oturumu 10 Nisan 2014 Perşembe günü gerçekleştirildi....

Üsküdar'a 20, İstanbul'a 100 bin Erguvan!.....

21-26 Mart Orman Haftası nedeniyle Orman Bakanlığı ve Üsküdar Belediyesi işbirliği ile Üsküdar'da vatandaşlara 5 bin erg...

Eyüp-Üsküdar seferleri yeniden başladı

Haliç Köprüsü'nde yapılan izolasyon ve yenileme çalışmaları nedeniyle ara verilen Eyüp-Üsküdar Şehir Hatları seferleri y...

Cemil Molla Köşkü hakkında bilinmeyeler

Cemil Molla Köşkü, tartışmasız Boğaz'ın en değerli, en güzel, en özgün köşklerinden biri....
 

Yeni Başkan Hamdi Şenol oldu.

Yeni Başkan Hamdi Şenol oldu.
Cide Soğuksu Derneği'nin 7. dönem başkanı belli oldu. Genel kuruldan notlar ve yeni yönetim listesi;
Tarih : 27 Eylül 2010, 14:00
Kategori : Üsküdar
Yazı Boyutu : 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kastamonu Cide Soğuksu ve Çevre Köyleri Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 7. Genel Kurul toplantısı Çengelköy'de bulunan dernek merkezinde 26 Eylül 2010 Pazar günü yapıldı.

Toplantı açılış konuşmasını Dernek Başkanı Mustafa Yavuz yaptı. Konuşmanın ardından yoklama yapıldı. Yoklamada toplantı yeter sayısı sağlandıktan sonra divan üyeleri seçimine geçildi. Divan kurulu seçimi için 2 ayrı liste yarıştı.

1. Liste 2. Liste
Recep Çetinkaya Mehmet Yılmaz
Hüseyin Demir Salih Yılmaz
Mehmet Aykaç Atakan Gürder
   
60 Oy aldı 72 Oy aldı


Divan kuruluna 72 oy alarak Mehmet Yılmaz'ın listesi seçildi. Mehmet Yılmaz genel kurula olan yoğun ilgiden dolayı üyelere teşekkür ederek, genel kurul toplantısını başlattı.

Saygı duruşu yapıldıktan sonra gündem maddelerine geçildi. Şuan hayatta olmayan dernek kurucuları saygı ile anıldı.

Daha sonra yönetim kurulu adına 2 yıllık faaliyet raporunu başkan Mustafa Yavuz okudu. Rapor içerisinde piknik, ajanda yaptırılması, bal festivali, futbol turnuvası ve Soğuksu ve çevre köylerde yapılan bölgesel çalışmalar hatırlatıldı.

Faaliyet raporunun okunmasından ardından söz almak isteyenler konu ile ilgili olarak konuşmalar yaptılar. Bu konuşmalar sonrasında Dernek denetleme kurulu raporunu başkan yardımcısı Hasan Çolakoğlu okudu. Yine konu ile ilgili olarak söz almak isteyenler konuştuktan sonra yeni dernek başkanlığı seçimi için liste yoklaması yapıldı.


Dernek başkanlığı için 2 aday yarıştı. İlk listenin başkan adayı 3. ve 4. dönem dernek başkanlığı yapan Hamdi Şenol, ikinci listenin başkan adayı ise Mehmet Emin Ercan listelerini divan kuruluna sundular. İki başkan adayı olduğu için gizli oylama yapılması için oylama yapıldı. Gizli oylamanın kabul edilmesi ile oylama süreci başlamış oldu.

Genel kurula olan yoğun ilgiden dolayı uzun süren oylamada sinirler zaman zaman gerilsede, seçim sakin bir ortamda oylama yapıldı. Yaklaşık 3 saat süren oylama sonrasında oyların sayılmasına geçildi. Divan kurulu başkanı Mehmet Yılmaz ''Bu seçimin derneğimiz adına hayırlı olmasını diliyorum'' diyerek oy sandığını açtı. Sandıktan 236 oy çıktı. Oyların okunmaya başlaması ile heyecanlı dakikalar yaşandı. Bir süre başabaş giden oylama sonunda gülen taraf eski başkan Hamdi Şenol oldu.

Kullanılan 236 oy'dan 129 oy Hamdi Şenol'a, 106 oy Mehmet Emin Ercan'a ve 1 oy da geçersiz çıktı. Bu sonuçla 7. Dönem Cide Soğuksu Dernek Başkanlığına Hamdi Şenol seçilmiş oldu.

Yeni Başkan Hamdi Şenol oyların açıklanmasından sonra yaptığı konuşmada, toplantıya katılan herkese teşekkür etti ve derneği daha ileri getirmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.


Cide Soğuksu Derneği'nin yeni yönetim kurulu listesi şu isimlerden oluştu.


Yönetim Kurulu
  • Hamdi Şenol
  • Nuri Akkuş
  • Murat Demir
  • Mehmet Aykaç
  • Mustafa Yılmaz
  • Ahmet Akyol
  • Ahmet Demirtaş
Denetleme Kurulu
  • Sadık Aslan
  • Hasan Turhan
  • Muammer Demir


Üsküdar 34

Haberi Değerlendir :