Üsküdar Postası Gazetesi - Üsküdar yerel haberlerini ve güncel olayları gazetemizden takip edebilirsiniz...

Üsküdar Başkan Adayları

Üsküdar Belediye Başkanı olmak için yarışacak isimler belli oldu. İşte adaylar ve partileri;...

Kuleli Askeri Lisesi göz kamaştırıyor

İstanbul siluetinde önemli rolü olan birçok yapıyı ışıklandıran İstanbul İl Özel İdaresi, Kuleli Askeri Lisesi'ni de ayd...

Tırnakçı güvenlik kamerasına yakalandı

Üsküdar Çengelköy'de bir markete müşteri gibi gelen şahıs, ''tırnakçılık'' tabir edilen yöntemle bayan kasiyeri dolandır...

Mobilya imalathanesinde yangın

Üsküdar'da bir mobilya firmasının imalathanesinde çıkan yangın paniğe neden oldu....

Başkan Kara, Marmaray'da inceleme yaptı

Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Marmaray hizmete girdiğinde Üsküdar'ın ekonomisinin, sosyal ve kültürel hayatının...

Çamlıca'ya 6 minareli Sultanahmet!

İstanbul'un yeni sembollerinden biri olmaya aday Çamlıca Tepesi'ne inşa edilecek caminin projesi açıklandı....

Üsküdar iskelesinde izdiham yaşandı

Üsküdar'da vapura binmek için saatlerce bekleyen vatandaşlar, vapurdan önce sefere başlayan teknelere binebilmek için bi...

Magandalar Üsküdar'da

Milli Takımın Yarı Finale Yükselmesinin Sevincini Silahla Kutlayan Magandalar, Biri 9 Yaşında Kız Çocuğu Olmak Üzere 3 K...

Ağaçlandırma Şenliği

Üsküdar Belediyesi'nin düzenlediği ''Ağaçlandırma Şenliğine'' çeşitli ilköğretim okulu ve liselerden gelen yaklaşık 1200...

Üsküdar Kirazlıtepe'de Kiraz Fidanı Dikim ve Dağıt...

Üsküdar Belediyesi tarafından Kirazlıtepe Mahallesi sakinlerine 3 bin adet kiraz fidanı dağıtıldı....
 

Üsküdar'dan Güneydoğu'ya Eğitim Köprüsü...

Üsküdar'dan Güneydoğu'ya Eğitim Köprüsü...
Üsküdar Belediyesi Toplumsal Gelişim Merkezi (TOGEM), Üsküdar'da yaptığı hizmetlerle yetinmeyip eğitim oranının düşük olduğu Mardin ve Şanlıurfa' okul öncesi eğitim vermek üzere 2 anaokulunu daha hizmete açtı.
Tarih : 11 Nisan 2010, 23:03
Kategori : Üsküdar
Yazı Boyutu : 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Üsküdar Belediyesi Toplumsal Gelişim Merkezi (TOGEM), Üsküdar'da yaptığı hizmetlerle yetinmeyip eğitim oranının düşük olduğu Mardin ve Şanlıurfa' okul öncesi eğitim vermek üzere 2 anaokulunu daha hizmete açtı.


9 Nisan 2010 Cuma günü Mardin'de Mardin Merkez Vatan İlk Öğretim Okulu'nun açılışı Mardin Valisi Hasan Duruer, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, TOGEM Başkanı Saadet Gülbaran, okul müdürleri, öğretmen , öğrenci ve velilerin katılımı ile gerçekleşti.

Mardinli Zafer Tatlıcı, Zeynep Öztürk ve Gülşen Ökten sponsorluğunda Üsküdar Belediyesi Toplumsal Gelişim Merkezi (TOGEM) tarafından yaptırıldı.

Programda Mardinli öğrenciler tarafından halkoyunları gösterileri ve şiiirler okundu. Ana sınıfı öğrencileri folklor ve dans gösterisi yaptı.

Okul açılışından sonra Mardin Atatürk KültürMerkezi'nde 300 öğrenciye hediye dağıtım ve açılışı yapılan hayırseverlere plaket takdim töreni yapıldı.

Kepirce Köyündeki Çocuklar Çok Mutlu...

Şanlıurfa'nın Bozova ilçesi Kepirce Köyü'nde hayırseverler Aysel Doğan, Zehra Büyükekşi, Çiğdem Kamer, Gönül Keçeci, Fatma Doğan ve Ayten Kolunsağ tarafından TOGEM vasıtası ile yapılan ana okulu 10 Nisan 2010 Cumartesi günü açıldı.

Açılış programına Şanlıurfa Millet Vekili Müfit Yetkin, Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan, Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, TOGEM Başkanı Saadet Gülbaran, Bozova Kaymakamı Mehmet Özel, Bozova Belediye Başkanı Hasan Arusoğlu, okul müdürleri, öğretmenler ve Kepirce Köyü sakinleri katıldı.

Ayrıca TOGEM tarafından Kepirce Köyünce bir hafta önce evlenen bir çifte çeyiz hediye edildi. Okulaçılış töreninden sonra Bozova Kültür Merkezi'nde yine 300 öğrenciye hediye paketleri verildi ve hayırseverlere plaketleri takdim edildi.


Üsküdar 34

Haberi Değerlendir :