Üsküdar Postası Gazetesi - Üsküdar yerel haberlerini ve güncel olayları gazetemizden takip edebilirsiniz...

Tarihi Abud Efendi Yalısı'nda yangın..!

Üsküdar Kandilli Göksu Caddesi üzerinde bulunan 3 katlı Tarihi Abud Efendi Yalısı'nda saat 17.00 sıralarında henüz belir...

Belediye '2012 takvimi' dağıttı

Üsküdar Belediyesi, Üsküdarlılara 2012 için hazırlattığı takvimleri dağıttı....

Temeli sade bir törenle atıldı

Çamlıca Camii'nin temeli, Çevre Bakanı Erdoğan Bayraktar ve Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara'nın katıldığı sade bir...

Başkan Kara'dan Haydarpaşa Port açıklaması...

Haydarpaşa Port özel mimarlık firmasının planı basına sızdırılmasıyla kamuoyunda olumsuz bir imaj yaşatıldı....

Bekele'ye Üsküdar Belediyesi'nden jest......

Son yıllarda adını sıkça duyduğumuz Üsküdar Belediyesi'nin ve milli takımımızın şampiyon atleti Almitu Bekele'ye Üsküdar...

Araç Lastiklerini Kesen Zanlı Yakalandı

Üsküdar ve Ümraniye'de araç lastiklerini kestiği iddia edilen şahıs yakalandı....

Kuyumcu Soyguncuyu Vurdu

Üsküdar İcadiye Mahallesi'ndeki bir kuyumcuyu soymak isteyen 2 soyguncu ile dükkan sahibi arasında çatışma çıktı. Soygun...

Üsküdar'da elektrik kesintisi

Üsküdar'da 6 Şubat Pazar günü bazı semtlere elektrik verilemeyecek....

Kuzguncuk'da Sinagog bahçesinde iftar

Kuzguncuk Beth Yaakov Sinagog'u 17 sene önce başlayan iftar geleneğini bu yıl sinagog bahçesinde tekrar yaşattı....

Bu Ramazan da Üsküdar'da Gönüller Bir Oluyor...

Üsküdar Belediyesi, öncüsü olduğu ve her sene gerçekleştirdiği sokak iftarları programını genişleterek Üsküdarlı vatanda...
 

Üsküdar 7'nci Spor Oyunları başladı

Üsküdar 7'nci Spor Oyunları başladı
Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen ve 21-27 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek ''Üsküdar Spor Oyunları'' başladı.
Tarih : 22 Nisan 2014, 19:27
Kategori : Üsküdar
Yazı Boyutu : 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 94. yılını kutlayacağımız bu yıl, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftasında Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen ve 21-27 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek ''Üsküdar Spor Oyunları'' başladı.

Bu yıl yedincisi düzenlenen ve 7 branştan toplam 5 binden fazla minik sporcunun katıldığı Üsküdar Spor Oyunları'nın açılışı, Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve FİFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır tarafından yapıldı.

Atletizm, engelliler atletizm, karate, hentbol, judo, Taekwon-do ve yüzme branşlarında gerçekleştirilen Spor Oyunları'nın açılışında bir konuşma yapan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ilk olarak Üsküdar Spor Okulu'nu tıklım tıklım dolduran minik sporcuların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun 94'ncü yıl dönümü nedeniyle gerçekleştirilen ve bu sene 7'ncisi yapılan Üsküdar Spor Oyunları'nın, Üsküdar'da Sporu Tabana Yayma etkinliklerinin en önemlisi olduğunun altını çizen Hilmi Türkmen, ilçemizin bir Şampiyonlar Şehri olduğunu, bu bu oyunlar sayesinde de yeni şampiyonlar yetişmesine katkı sağlayacaklarına yürekten inandığını ifade etti. Sağlıklı neslin yetişmesinde sporun önemine de değinen Türkmen, etkinliğe katılan Cüneyt Çakır gibi nitelikli ve uluslararası alanda ünlü isimlerin yetişmesinde bu tip etkinliklerin büyük önem taşıdığını belirtti. Minik sporculardan sporu hayatlarından eksik etmemelerini isteyen Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, kendilerinin belediye olarak kapalı spor salonlarından yüzme merkezlerine kadar birçok spor merkezi yaptıklarını belirterek ailelere, çocuklarını bu merkezlerden istifade etmeleri için onları bu merkezlere göndermeleri tavsiyesinde bulundu.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen ve 21-27 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek ''Üsküdar Spor Oyunları'' başladı.

7'nci Spor Oyunları'na katılan Cüneyt Çakır ise yaptığı konuşmada bu tip organizasyonların yeni nesil şampiyon sporcuların yetişmesine büyük katkı sağlayacağını ifade etti.

Konuşmaların ardından 7'nci Spor Oyunları, Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Cüneyt Çakır ve TFF İstanbul Hakem İl Temsilcisi Oğuz Uğurlu tarafından başlatıldı.


Üsküdar 34

Haberi Değerlendir :