Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 90'ncı yılı nedeniyle bir kutlama ... | Başbakan Erdoğan, Üsküdar Bahçelievler Mahallesi'nde alt yapı sorunları olan bazı evlere konuk oldu.
... | Üsküdar Belediyesi, Kurban Bayramı nedeniyle bayramlaşma törenini bayramın 2. günü Salacak'ta gerçekleştirdi.... | Üsküdar Belediyesi her yıl düzenlediği ve geleneksel hale gelen Martılara Simit Atma Şenliği'ne hazırlanıyor.... | Üsküdar Belediyesi ''Daha temiz bir çevre, daha temiz bir Üsküdar'' için, 5. Bahar Temizliği Kampanyası'nı başlattı.... | Geçen hafta Bahçelievler ve Altunizade Mahallesinde, açılışının yapılacağını duyurduğumuz Sultan Murat Parkı ve Altuniza... | Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, ilçe genelinde toplanan atık maddelerin geri dönüşüme kazandırılması amacıyla Bak... | TFF 3.Lig'de Yükselme Grubu ile Klasman Grup'larının kuraları 7 Ocak 2010 Perşembe günü Maslak Sheraton Otel'de çekilece... | Üsküdar Belediyesi, Üsküdar'da yaşamış ilim adamı, sanatçı, yazar ve akademisyenleri ''Üsküdarlı Meşhurlar Ansiklopedisi... | Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Marmaray hizmete girdiğinde Üsküdar'ın ekonomisinin, sosyal ve kültürel hayatının... |
|
|
100.'cü yılında 30 Ağustos Zafer Bayramı Üsküdar'da coşkuyla kutlandı
Üsküdar Şemsipaşa Atatürk Anıtı'nda gerçekleştirilen törenle kutlanan 30 Ağustos Zafer Bayramı'na başta yeni göreve başlayan Üsküdar Kaymakamı Adem Yazıcı ve ilçe kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ve Üsküdarlılar yoğun ilgi gösterdi.
|
Tarih : 02 Eylül 2022, 12:40
|
Kategori : Üsküdar
|
|
30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları Şemsipaşa Meydanı'nda bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk konulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Törene günün anlam ve önemine vurgu yapılan konuşmalarla devam edildi. 
Törene Üsküdar Kaymakamı Adem Yazıcı, Garnizon Komutanı 15. Füze Üs Komutanı Hava Tuğgeneral İbrahim Galip, Üsküdar Belediye Başkan Vekili Ekrem Baki, Üsküdar'da bulunan kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri, siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar, Üsküdarlı öğrenciler ve çok sayıda Üsküdarlı katıldı. 
Şemsipaşa Meydanı'nda düzenlenen törenlerin ardından bir kutlamada Üsküdar Kaymakamlık Makamı'nda gerçekleştirilen Tebrikat Kabulünü ile gerçekleştirildi. Kaymakamlıktaki törenede yoğun ilgi vardı. 





|