Üsküdar Postası Gazetesi - Üsküdar yerel haberlerini ve güncel olayları gazetemizden takip edebilirsiniz...

Boğaz'ın Yeni Başkanı Üsküdar'da belirlendi...

İstanbul Boğazı Belediyeler Birliği'nin yeni başkanı Üsküdar Belediyesi'nde yapılan toplantı ile belirlendi....

Üsküdar İmar Planı Askıya Çıktı

Üsküdar Boğaz Geri Görünüm ve Etkilenme Bölgesi Koruma Amaçlı 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı çıktı!...

Üsküdar'da aile kavgası; 4 yaralı var

Üsküdar'da aile arasında çıkan kavgada 1 kişi bıçakla, 2 kişi de darp edilerek yaralandı. Kavga sırasında kullanılamadan...

Mustafa Kara'dan ''Engelsiz bir Üsküdar''...

Engelsizlerin Üsküdar'ında 23 Nisan bir başka yaşanıyor......

Üsküdar'ın seçim çalışmaları Amerika basınında!...

Amerikan basını Üsküdar'daki seçim çalışmalarıyla ilgili olarak AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır'da bilgi aldı....

Cemil Molla Köşkü hakkında bilinmeyeler

Cemil Molla Köşkü, tartışmasız Boğaz'ın en değerli, en güzel, en özgün köşklerinden biri....

Üsküdar'da 12 günlük elektrik kesintisi

AYEDAŞ'tan yapılan açıklamaya göre Üsküdar'da 24 Nisan-5 Mayıs tarihleri arasında bazı semtlerde elektrik kesintisi uygu...

Üsküdar'da Kurban Bayramı temizliği yapıldı...

Üsküdar genelinde 26 kurban satış noktasında temizlik ve dezenfekte işlemleri yapıldı....

Başbakan Erdoğan Cuma Namazını Üsküdar'da kıldı...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını Üsküdar'da kıldı....

Üsküdar'da seyir halindeki araç yandı

Üsküdar'da seyir halinde olan bir otomobilin motor kısmında çıkan kıvılcımın büyümesi sonucu, otomobil alev alev yandı....
 

Karacaahmet Türbesi'nde iftar

Karacaahmet Türbesi'nde iftar
Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara 14 Aralık 2010 Salı akşamı Karacaahmet Türbesi'nde düzenlenen iftar programına katıldı.
Tarih : 15 Aralık 2010, 20:37
Kategori : Üsküdar
Yazı Boyutu : 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara 14 Aralık 2010 Salı akşamı Karacaahmet Türbesi'nde (Cem evi, Dergah olarak'ta biliniyor) düzenlenen iftar programına katıldı.

Hicri takvime göre Muharrem ayı içerisinde bulunuyoruz. Bu ay özellikle Peygamber efendimizin torun Hz. Hüseyin'in ''Kerbela Faciası'' olarak bilinen kerbelada Yezit'in ordusu tarafından da öldürülmesi sebebi ile ayrı bir önem taşıyor.

İftar programına Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Karacaahmet Türbesi Başkanı Muharrem Ercan (Dede), Üsküdar Belediye Meclis Üyesi Coşkun Çalık, Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Ekmen, AK Parti Üsküdar İlçe Başkan Yardımcısı Esat Kalay'ın yanısıra çok sayıda davetli katıldı.


İftar yemeğinin ardından Karacaahmet Türbesi Başkanı Muharrem Ercan Belediye Başkanı Mustafa Kara ve davetlileri makamında konuk etti. Muharrem Ercan bazı medya kuruluşlarında ve bazı çevreler tarafından dillendirilenin aksine Alevisi, Sünnisi hep birlikte olunduğunu bu beraberliği kimsenin bozmasına izin vermeyeceklerini Başkan Mustafa Kara ile paylaştı.

Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara ise belediye olarak ilçemizde bulunan tüm sivil kuruluşlarını teker teker ziyaret ettiklerini ve hiçbir kuruluşu şu veya bu nedenle ayrıma tabi tutmadıklarını hizmet için burada oldularını ifade etti. Çok sıcak bir ortamda geçen sohbette Karacaahmet Türbesi Başkanı Muharrem Ercan dergah olarak yaptıkları çalışmalardan ve ürettikleri projelerle ilgili olarak Başkan Kara'ya bilgi verdi.


Üsküdar 34


Haberi Değerlendir :