Üsküdar Postası Gazetesi - Üsküdar yerel haberlerini ve güncel olayları gazetemizden takip edebilirsiniz...

4 Çocuklu Aile Sokakta...

Üsküdar'da 4 çocuklu bir aile, kirayı ödeyemedikleri için ev sahibi tarafından sokağa atıldı....

Mustafa Kara'dan Fasl-ı Ramazan mesajı

Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Ramazan ayı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı....

Mahalle İftarlarında ikinci gün coşkusu

Türkiye'de iftar geleneğini 1994 yılında başlatan Üsküdar Belediyesi, geçtiğimiz yıl başlattığı mahalle iftarlarına bu y...

Üsküdar Belediyesi personel alacak...

Üsküdar Belediye Başkanlığı, sınavla 2 müfettiş yardımcısı alacak. Duyuru Resmi Gazetenin çeşitli ilanlar kısmında yayım...

Çengelköy için iftar vakti!

Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen mahalle iftarları 03 Eylül'de Cuma günü Çengelköy Mahallesinde yapılan programl...

Üsküdar'da silahlı soygun

Üsküdar'da bir işyeri silahlı kişiler tarafından soyuldu. Polis soygun sonra kaçan hırsızların peşine düştü....

Üsküdar'da incelemelerde bulundu

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, bu sabah Üsküdar'da incelemelerde bulundu....

Üsküdar Ramazan etkinliğinde 'İzdiham' var...

Üsküdar Belediyesi'nin bu yıl ilk olarak düzenlediği Ramazan etkinlikleri ilgiyle takip ediliyor. İftar sonrası yapılan ...

Gecekonduda Yangın: 1 Ölü

Üsküdar'da bir gecekonduda çıkan yangında yürüme ve zihinsel engelli olduğu öğrenilen bir kişi öldü....

Çamlıca'ya cami projesi gecikiyor

Cami proje ilanında yarışma sonucunun 10 Eylül'de açıklanacağı belirtilmesine rağmen sonucun açıklanması gecikecek....
 

Üsküdar'a 20, İstanbul'a 100 bin Erguvan!..

Üsküdar'a 20, İstanbul'a 100 bin Erguvan!..
21-26 Mart Orman Haftası nedeniyle Orman Bakanlığı ve Üsküdar Belediyesi işbirliği ile Üsküdar'da vatandaşlara 5 bin erguvan dağıtıldı.
Tarih : 22 Mart 2012, 19:16
Kategori : Üsküdar
Yazı Boyutu : 14 Punto 16 Punto 18 Punto

21-26 Mart Orman Haftası nedeniyle Orman Bakanlığı ve Üsküdar Belediyesi işbirliği ile Üsküdar'da vatandaşlara 5 bin erguvan dağıtıldı. Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Belediye Başkanı Mustafa Kara, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ahmet Selamet ve Orman Genel Müdürü Mustafa Kurtulmuşlu belediye binasının önündeki parkta erguvan ağacı dikerken vatandaşlara da 5 bin erguvan fidan dağıttılar.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

21-26 Mart Orman Haftası nedeniyle Orman Bakanlığı ve Üsküdar Belediyesi işbirliği ile Üsküdar'da vatandaşlara 5 bin erguvan dağıtıldı.

İstanbul'a 100 bin Erguvan
Dağıtım sırasında bir konuşma yapan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, bakanlık olarak 2 milyon 300 bin hektar alanı ağaçlandıracaklarını, geçen yıl 1 milyon 350 bin fidan dikimi yapıldığını, bu yıl sonu itibariyle de 2 milyon fidan dikimi yapacaklarını ifade etti. Bu yılı Erguvan Yılı ilan ettiklerini, İstanbul'da yıl içinde 100 bin fidan dağıtacaklarının müjdesini veren Bakan Eroğlu, bu kapsamda ilk olarak İstanbul'un Kapısı durumundaki Üsküdar'da 5 bin fidan dağıtımı yaptıklarını belirtti.

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, bu yılı Erguvan Yılı ilan ettiklerini, İstanbul'da yıl içinde 100 bin fidan dağıtacaklarının müjdesini verdi.

Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara ise yaptığı konuşmada 1352 yılından beri İstanbul'un Kapısı konumundaki Üsküdar'ın ayrıca Mor Salkımlar ve Erguvanlar Şehri olduğunu belirterek bu nedenle Bakanlık ile işbirliği halinde fidan dağıtımına ilçelerinde başlandığını belirtti. Kara ayrıca Bakan Eroğlu'nun Üsküdar'da 20 bin fidan dağıtımı konusunda kendilerine söz verdiğinin de altını çizdi.

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara ise yaptığı konuşmada 1352 yılından beri İstanbul'un Kapısı konumundaki Üsküdar'ın ayrıca Mor Salkımlar ve Erguvanlar Şehri olduğunu belirterek bu nedenle Bakanlık ile işbirliği halinde fidan dağıtımına ilçelerinde başlandığını belirtti.


Üsküdar 34

Haberi Değerlendir :